Har været hos Lotte to gange, for at høre om hun kunne hjælpe mig….. Begge gange har hun været professionel, behagelig og lyttende, og begge gange så ærlig og tro mod sit fag, at jeg ikke har modt... Se mere
Erik Løntoft. Denne mand har givet mig hovedpine halvandet år. Konsultationer går LYNHURTIGT og man når knap at se manden. Service er ikke-eksisterende hos Erik. Han lytter ikke. Ved alle lej... Se mere
Her kommer jeg gerne igen 🤩 Fik i Novmber 23 fortaget et MACS lift kombineret med øvre øjnlåg. Fra samtale, operation, opfølgning har jeg kun rose tilovers til Plastikkirurger Lotte Poulsen & Lene... Se mere
Virkelig grundig vejledning, både før og under operationen på mine øvre øjenlåg. Det lykkes Lotte at rette op på en op foretaget for 15 år siden (i en anden klinik). Jeg er utrolig tilfreds med result... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Løntoft Plastikkirurg har mere end 20 års erfaring og har igennem disse år udviklet kompetencer til at kunne foretage alle indgreb under lokalbedøvelse
Danmark
- lontoftplastikkirurg.dk
Jeg er meget imponeret over hvor…
Jeg er meget imponeret over hvor dygtig Linda er, jeg er super tilfreds med botox behandlingen.
Altid er super flot resultat
Jeg har været til filler og botox behandlinger hos Linda, en del gange efterhånden og hver gang har været en succes.
Linda er super sød og meget dygtig til hendes arbejde. Hun lytter til hvad man ønsker og vejleder en, så man får det mest flotte og naturlige resultatet, som aldrig skuffer.
BOTOX behandlinger
Jeg har igennem de sidste 5 år fået filler og BOTOX behandlinger ved forskellige klinikker og oplever ved løntoft at få en meget kompetent saglig videns og erfaringsbaseret behandling således at jeg føler mig 100 procent tryg i deres hænder Jeg giver den mine bedste anbefalinger
Har fået behandling af kar sprængninger…
Har fået behandling af kar sprængninger i ansigtet, de er nærmeste væk. Blev udført af kosmetisk sygepl. Sabine, meget profesionel behandling.
5 stjerner 👍
Dårlig oplevelse med Erik Løntoft
Service er ikke-eksisterende hos Erik. Han lytter ikke. Ved alle lejligheder sender dig ud af døren hurtigst muligt igen.
Udtalelser Erik elsker at gentage: Du skal bare hjem og hvile; Du får en tid igen om seks måneder; Det er, såååå fint;
Efter fejloperationer tyder det på manden får noget i klemme, hvorefter han definitivt lukker af.
De ansatte må jeg rose. Søde, varme og behjælpelige.
Dygtig og behagelig personale.
Jeg sidder lige nu på vej hjem i bilen efter operation. Gynokomasti. Fantastisk oplevelse. Jeg kan sammenligne oplevelsen med 2 andre (meget store) klinikker på Sjælland. Jeg vender helt sikkert tilbage til Løntoft, hvis behovet skulle komme.
Frederik Roed.
Jeg kan varmt anbefale klinikken
Jeg kan varmt anbefale klinikken. Jeg har fået lavet både kirurgi ( øvre og nedre øjenlåg) og kosmetiske behandlinger med filler. Og jeg er meget tilfreds/glad for mine resultater. Jeg har fået en fantastisk god behandling og betjening af det sødeste personale.
De varmeste anbefalinger
Jeg kan på det varmeste anbefale Erik Løntoft. Jeg
fik for seks år siden lavet øvre øjenlåg og jeg glædes
stadig over resultatet. Dels over at der ikke hænger hud ned i mit synsfelt og dels synes jeg at det kosmetisk er rigtigt pænt.
Erik har også været god til at tage mine bekymringer alvorligt, når jeg har fået fjernet modermærker og de er blevet grundigt undersøgt.
Og så er der bare en imødekommende, kompetent og omsorgsfuld stemning på klinikken i det hele taget, som gør at man føler sig godt taget hånd om!

Besvarelse fra Lontoftplastikkirurg
Meget dygtig og kompetent rådgivning…
Meget dygtig og kompetent rådgivning inden behandling som blev udført til punkt og prikke og med perfekt resultat. Jeg kan varmt anbefale Løntoft Plastikkirurgi 👍

Besvarelse fra Lontoftplastikkirurg
Kan varmt anbefale Erik og hans skønne…
Kan varmt anbefale Erik og hans skønne rolige personale 🙏. Jeg har fået lavet mange behandlinger der.. øvre øjenlåg, filler I læber og mimik. Botox, peeling, profhilo. Alt ser super naturligt ud og man er i trygge hænder 🌟🌟🌟🌟🌟

Professionel
Professionel, Samvittighedsfuld, kompetent, omhyggelig og gode priser.
Mine bedste anbefalinger heraf.

Jeg har hos Erik Løntoft
Jeg har hos Erik Løntoft, fået en operation, i ansigtet, som var en slags hudkræft, der blev fjernet. Resultatet er meget flot. Super tilfreds. 😊 Tak.

Besvarelse fra Lontoftplastikkirurg
De bedste anbefalinger for en professionel oplevelse, og et godt resultat.
Jeg har fået lavet øvre og nedre øjenlåg af Erik Løntofte, må sige helt igennem en professionel oplevelse, hvor jeg hele vejen igennem har haft den mest fantastiske oplevelse. God vejledning og omsorg både af Erik Løntofte og det fantastiske personale. Nu 3 måneder efter er resultatet flot, og jeg spørger mig selv, hvorfor jeg ikke gjorde det for flere år siden.
Udover har jeg fået lavet peeling af klinikkens fantastiske sygeplejerske, der ligeledes har dig med hele vejen. Efter perioden hvor huden skaller af, har jeg den mest fantastiske fine hud. Lige hvad huden trænger til i vinterperioden.