Ordenlighed og fremragende vejledning
Giovanni er en super kørelære, og yder en fremragende vejledning, service og ordenlighed.
Andinas Køreskole – Nem vej til kørekort i Aarhus C Hos Andinas Køreskole midt i Aarhus centrum får du en personlig, fleksibel og professionel undervisning til både manuel og automatisk gear. Kørelærer Geo står for en tryg og lærerig oplevelse bag rattet, med fokus på at tilpasse undervisningen til dine behov og dit tempo. Køretimer med Geo – Automat eller Manuel Geo er en erfaren og rolig kørelærer, som hjælper dig med at føle dig sikker på vejene – uanset hvilken biltype du vælger. Teoriundervisning – Vælg mellem 3 typer hold Vi tilbyder fleksible forløb, der passer til din hverdag: Almindelige hold – Teori en gang om ugen. Ugehold – Teori to gange om ugen, så du bliver hurtigere klar. Lynhold – Vores populære sommer lynhold gennemføres på kun 14 dage – perfekt til dig, der vil have kørekortet hurtigt! Fordele hos Andinas Køreskole Central beliggenhed i Aarhus C – nemt at komme til. Tryg undervisning med en tålmodig og dygtig kørelærer. Mulighed for både manuel og automatgear. Teorihold tilpasset dine behov og din kalender. Hurtige lynforløb i ferier – fx sommer lynhold på 14 dage.
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 10, 8000, Aarhus C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Kom som passager-prinsesse, gik derfra med kørekort.
Kørelæreren overlevede mine rundkørsler – og jeg bestod i første forsøg.
Mirakler sker 🙂
Perfekt kørelærer anbefalede meget fleksibilitet klar anbefaling
Udover en meget erfaren kørelærer er det også rigtig fede biler og tage sit kørekort i plads til sjov i seriøse momenter samt god sandsynlighed for begge prøver i første hug
Kæmpe anbefaling herfra
Geo er klart den bedste kørelærer man kan have, altid godt humør, god humor, fleksibel samt professionel og tålmodig. Han fik mig til at bestå køreprøven i første forsøg, og hvis han kan få mig til at bestå, kan han få en hver til at bestå :-)
Mindre hold, hvor man lærer meget nemt på kort tid.
Solid køreskole med en rar kørelærer, som gjorde jeg slap min køre frygt, og endte med bestået teori- og køreprøve i første hug!😊
Flink og sød kørelærer med masser af god humor, som gør teori og køre timerne meget sjovere og mere spændende 😊
Det har været et rigtig fint og effektivt forløb. Vil helt klart anbefale!
Jeg har taget kørekort hos Andinas køreskole, det har været en hurtig og let vej til kørekortet. Jeg havde Geo som Kørelære og han var god til at hjælpe en igennem forløbet lige som en Kørelære skal. Kan klart anbefale Andinas køreskole til andre der skal have kørekort.

Besvarelse fra Andinas køreskole
Ja han er en humørbombe som smitter og gør timen nemmere og sjovere at forstå

Besvarelse fra Andinas køreskole
Top køreskole. God hjælp og godt humør, hjælper en sikkert gennem kørekort
5-stjerner til Andinas køreskole. Kørerlæreren Geo hjalp mig med at bestå i første forsøg, og har velformuleret det hele på en måde så man nemt forstår hvad og hvornår man skal gøre de mange ting der skal opfyldes
Rigtig fint køreskole med en god grund uddannelse, hjalp mig med at bestå teori

Besvarelse fra Andinas køreskole
Jeg er glad for, at jeg valgte Andinas Køreskole. Geo er en dygtig kørelærer som er rigtig god til at forklarer tingene så man virkelig forstår det. Man kan mærke han har masser af erfaring med elever og undervisning. Han gør undervisningen sjov og spændende så jeg vil varmt anbefale Andinas Køreskole. Og tak til Geo