Loftique Anmeldelser

4,6

Wat een goed en leuk bedrijf. Ik zal hier zeker meer bestellen. Op 29 december 2023 contact gehad omdat de tafelbladen tijdens de transport helaas beschadigd waren. En vandaag 30 december in de ochten... Se mere

Snelle verzending, echter werd het pakketje niet bij de deur afgeleverd, afijn. Tafels zelf zijn zo mooi en zoals beschreven. In elkaar zetten erg gemakkelijk, echter bleek 1 tafelpoot al meteen do... Se mere

Set tafels besteld, zijn top. Na paar weken ongelukje mee gebeurd, mail gestuurd en was andere dag beantwoord. Nieuw onderstel gekregen zo gelijk zonder vragen. Het werd geregeld. Dank voor deze t... Se mere

Zeeeeeeer tevreden! Er was een kras op het tafelblad van de kleinste tafel (zo geleverd) en na een mailtje en enkele foto’s meteen een nieuw tafelblad opgestuurd gekregen. Top service. De tafeltjes... Se mere

1. Møbelforretning

Verkoop van stijlvolle en betaalbare salontafels.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,6

Ronde salontafel set, super blij mee!

Onlangs heb ik mijn salontafel besteld bij Loftique, donderdag besteld en zaterdag al in huis! De tafels waren prima in elkaar te zetten en voor de prijs, super goede kwaliteit! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke en betaalbare salontafel, dan zou ik niet twijfelen en meteen bestellen!

18. november 2023

In het echt nog mooier

Wij hebben de salontafels Berliner besteld. Vind ze in het echt nog mooier (is altijd maar afwachten als je online iets besteld) Erg blij mee. Mooi formaat en mooi afgewerkt voor een leuke prijs. Zaterdagavond besteld. Maandag verzonden, en woensdag ontvangen (met DPD) ... Aanrader!

18. oktober 2023

De qualiteit is zo slecht

De qualiteit is zo slecht. Die salontafel dat ik heb gekocht is al stuk.

19. september 2023

Besvarelse fra Loftique

Hoi Jane, ik zie dat je de Stockholmer hebt gekocht, wat vervelend dat de tafel kapot is gegaan! Zou je contact met me willen opnemen hierover op info@loftique.nl? Dan zoeken we een goede oplossing!

Inmiddels bijna een week verder en nog…

Inmiddels bijna een week verder en nog niks gehoord over mijn klacht.
Mail 2x gestuurd met foto's erbij

En het is keurig opgelost. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

22. september 2023

Besvarelse fra Loftique

Hoi Marieke, je mail was er doorheen geglipt, nogmaals excuus daarvoor! Volgens mij hebben we het nu goed opgelost. :)

Top salontafel

Ik had een prachtige tafel bij hen besteld. Er was een klein probleem met het pakket maar dat is gelijk goed en netjes opgelost. Heel erg blij nu al.

12. september 2023

Heel fijn bedrijf.

Heel fijn bedrijf. Er was met 1 tafelblad iets aan de hand. Een email gestuurd waar direct op werd gereageerd en gehandeld. Kan bedrijf absoluut aanraden.

27. august 2023

Table | Recommended.

Ordered table, good price and quality. super fast delivery even before promised date.

There was little issue with product and they sent new table top within 2 days.
Nice product and service

Thanks

10. august 2023

Salontafel zwart

Woensdag 3 mei salontafel geleverd gekregen, met beschadiging. Geprobeerd te bellen maar mobiele nummer op de website vermeld werkt niet. Diverse malen gemaild, contactformulier ingevuld, geappt naar mobiel nummer, niks gehoord en we zijn al weer 48 uur verder! Wel kreeg ik gisteren een nieuwe mail dat er iets opgestuurd was, ik blij, maar helaas dat is gewoon de oude mail van de vorige levering.
Nu heb ik nog steeds een beschadigde salontafel staan en een bedrijf wat totaal niet reageert. Op 5 mei reageerde loftique en hebben mij de volgende dag een nieuw blad opgestuurd. Helaas was dit ook beschadigd aangekomen. Wederom contact opgenomen en toen heeft loftique mij het volledig bedrag teruggestort. Ik vind het erg jammer dat de tafel niet ongeschonden is aangekomen, maar uiteindelijk hebben ze dit met wat vertraging, keurig opgelost.

5. maj 2023

Salontafel

“Een salontafel besteld om mijn kamer wat mooier te maken.Zeer snel in huis en de tafel wankelt niet,”Bedankt”

14. marts 2023

Kwalitatief goede salontafel

Kwalitatief goede salontafel voor een mooie prijs. Het was netjes en snel afgeleverd en eenvoudig in elkaar te zetten. Een aanrader!

28. november 2022

Besvarelse fra Loftique

Goed om te horen dat de tafel naar wens is! Vriendelijke groet team Loftique

Goede prijs kwaliteit

Stockholmer salontafel is een aanrader! Makkelijk te monteren en het hout is van goede stevige kwaliteit. En dat voor een redelijke prijs. Prima.

25. november 2022

Besvarelse fra Loftique

Goed om te horen dat de stockholmer goed bevalt en je er blij mee bent. Vriendelijke groet van team Loftique!