Loftique Anmeldelser

4,6

Wat een goed en leuk bedrijf. Ik zal hier zeker meer bestellen. Op 29 december 2023 contact gehad omdat de tafelbladen tijdens de transport helaas beschadigd waren. En vandaag 30 december in de ochten... Se mere

Snelle verzending, echter werd het pakketje niet bij de deur afgeleverd, afijn. Tafels zelf zijn zo mooi en zoals beschreven. In elkaar zetten erg gemakkelijk, echter bleek 1 tafelpoot al meteen do... Se mere

Set tafels besteld, zijn top. Na paar weken ongelukje mee gebeurd, mail gestuurd en was andere dag beantwoord. Nieuw onderstel gekregen zo gelijk zonder vragen. Het werd geregeld. Dank voor deze t... Se mere

Zeeeeeeer tevreden! Er was een kras op het tafelblad van de kleinste tafel (zo geleverd) en na een mailtje en enkele foto’s meteen een nieuw tafelblad opgestuurd gekregen. Top service. De tafeltjes... Se mere

1. Møbelforretning

Verkoop van stijlvolle en betaalbare salontafels.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Product niet tijdig afgeleverd

De bezorging ging mis de eerste keer. Ik kreeg in eerste instantie track&trace link waarin stond dat mijn artikel dinsdag 6 januari afgeleverd zou worden. Dat is niet gebeurt. Toen ik het transportbedrijf belde zeiden ze dat het artikel niet in de vracht zat. Dat was echt balen voor mij!!! Want ik had special voor die dinsdag vrijgenomen en monteur ingehuurd en hem aanbetaald die dinsdag eind van de middag zou komen om het product te monteren. Ik heb door jullie 30 euro extra kosten gemaakt en voor niks vrijgenomen ook. Ik vind het een hele slechte service!!!

6. januar 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Product is precies zo als op de foto. Netjes verpakt en super snel geleverd. Er zit een handige beschrijving bij hoe je het product in elkaar moet zetten. Onwijs blij mee!

4. november 2025

Zeeeeeeer tevreden

Zeeeeeeer tevreden!
Top service. De tafeltjes zijn ook vrij stevig en ogen erg mooi! Wij zijn erg tevreden en zullen in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen! Hartelijk dank!

27. oktober 2025

Mooie kwaliteit en perfecte levering

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Loftique. De levering was snel en netjes, en de twee zwarte bijzettafels zijn prachtig afgewerkt. Ze passen perfect bij mijn hoogwaardige bank en geven de kamer een elegante uitstraling.
Zeer aanbevolen!

17. september 2025

Prachtig salontafel gehaald

Prachtig salontafel gehaald, makkelijk om in elkaar te zetten en boven alles snelle levering (zaterdag besteld, maandag in huis). En om het af te ronden een leuke bedankt kaartje erbij.

18. juli 2025