Local Hero Travel Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via Local Heroes kwamen we in contact met Sjors in Colombia. Na een Teams call heeft hij, rekening houdend met onze voorkeuren, een reisvoorstel gemaakt. De reis was tot in de puntjes geregeld. Chauff... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Melissa heeft ons perfect geholpen met onze privéreis naar Suriname. De route hebben we helemaal aangepast naar wens. Daarnaast heeft ze veel tips met ons gedeeld. Op locatie in Suriname was alle... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De communicatie was erg goed. De excursies waren precies zoals beloofd en de gidsen waren goed behulpzaam. Alle gidsen spraken goed Engels. De chauffeurs niet, maar dat hoeft dan ook niet. Een opmerki... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een bijzonder mooie reis gemaakt naar Laos en Cambodja. Local Hero heeft alles geregeld en het was top geregeld!!!! Iedere gids/chauffeur was op tijd, vriendelijk, service gericht, flexibel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Turistbureau

Skrevet af virksomheden

Niet hier maar dáár: je verre rondreis voordelig boeken bij een gespecialiseerd reisbureau ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Een homestay of comforthotels met zwembad? Vraag het je local Hero!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede info vooraf en daardoor is de…

Goede info vooraf en daardoor is de reis vlekkeloos verlopen. Prachtige locaties bezocht en veel gezien.

7. maj 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Floor, Dankjewel voor je mooie woorden over jullie reis! Ik zal de complimenten doorgeven aan onze local Hero in Suriname, Melissa! :)

Geniet nog even lekker na in deze lentezon! Groet, Kira

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een prschtige reis gehad

Wij hebben een prachtige reis gehad! Er was hele vriendelijke, snelle en behulpzame communicatie. Zowel met het kantoor in Nederland als ook met Abdellatif, onze 'local hero' in Marokko. Abdellatif had eerst een reis met heel veel kilometers voorgesteld, maar paste dit aan aan onze wens om iets minder te reizen. De hotels waren goed en mooi, de activiteiten heel leuk. Wetende dat Abdellatif altijd bereikbaar was gaf ons een veilig gevoel.

6. maj 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Malika, Wat goed om te horen dat jullie zo'n prachtige reis hebben gehad! We laten Abdellatif ook nog weten hoe tevreden jullie zijn over zijn hulp bij het plannen van jullie droomreis. Geniet nog even na! Groetjes van het Local Hero Travel team

Alle afspraken zijn nagekomen

Alle afspraken zijn nagekomen. Lokaal contactpunt werkt goed.

26. april 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi, Dankjewel voor je reactie! Wat leuk om te horen dat de reis goed is verlopen. Je compliment voor local Hero Abika in Nepal zullen we aan haar doorgeven! :)

Groet, Kira

Annapurna Circuit

We are incredibly satisfied with our experience on the Annapurna Circuit Trekking and would like to share our appreciation!

From the very first moment, we had contact with Abika, who responded very quickly and attentively to our questions. Everything was perfectly arranged. The various guides we had told us a lot about the culture here and what life is like in Nepal for them.

Our guide and porter were absolutely fantastic. Prem and Sujan were knowledgeable, friendly, and ensured that our trek went smoothly. From breathtaking views to warm hospitality along the way, every step was a true adventure. Thanks to the entire team for this unforgettable journey! 🏔️🌟

It was an unforgettable adventure for us. Best regards, father and daughter. 🤎🥾

18. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Hi Mira,

Wat goed om te lezen dat jullie terug kunnen kijken op een fantastische reis! We zullen Abika ook zeker laten weten hoe enthousiast jullie zijn. Geniet nog even na van jullie Nepal avontuur.

Groetjes van het Local Hero Travel team

Snel

Local Hero was al snel onze favoriete aanbieder omdat ze heel snel antwoorden en de reis aanpassen om aan te sluiten op onze wensen.
Tijdens de reis vonden wij het heel plezierig dat Local Hero altijd direct (letterlijk direct) beschikbaar is om issues op te lossen, waar nodig in lokale taal. Wij zijn heel tevreden. Warm aanbevolen!

29. april 2024

Hi Peter,
Dank je wel voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over Stella en dat dit heeft bijgedragen aan een mooie reiservaring.

Groetjes van het Local Hero Travel team in Arnhem

klimaat

Alles is geregeld terwijl er veranderingen waren als gevolg van klimaatverandering

25. marts 2024

Hi Frank,

Bedankt voor de beoordeling van je Suriname rondreis. Via Eppo heb ik vernomen dat je terugkijkt op een mooi avontuur, waarin Safira jullie lokale held was :)

Fijn en wie weet tot ziens!

Groeten,
Lotte & de rest van het Local Hero team

Geweldige reis

Wij hebben een geweldige reis naar Nepal gemaakt, georganiseerd door Local Hero Abika. Er wordt goed meegedacht naar wat mogelijk is, en stellen een superleuk programma samen. Volgende keer boeken we zeker weer bij Local Hero. Aanrader dus!

13. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Hi Meriam,

Wat een leuke reactie voor Abika, we zullen je complimenten aan haar doorgeven! En wat betreft het goed samengestelde programma, fijn om te horen. Geniet de komende tijd nog even na van je Nepalreis 😊

Groet, Kira
Namens het hele Local Hero Travel team

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Angelique, Dankjewel voor je positieve reactie! Fijn dat je reis naar Suriname goed verlopen is en dat Safira alles ter plaatse goed voor je heeft georganiseerd. Groetjes, namens je local Hero en je Local Hero Travel team in Nederland.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een prachtige reis gemaakt…

Wij hebben een prachtige reis gemaakt door Zuid-Afrika met behulp van Tanja. Alle plekken die ze heeft uitgezocht waren schitterend en alles prima geregeld.

20. februar 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Saskia, dank voor je mooi review! Het is een plezier geweest voor local Hero Tanja om je/jullie 'haar' Zuid-Afrika te hebben mogen laten zien. Super dat de door haar gekozen overnachtingsplekjes in de smaak vielen en dat je tijdens de reis echt kon genieten van het land doordat alles goed geregeld was. Leuk dat wij jullie reis mochten verzorgen, wie weet tot in de toekomst! Groetjes, ook namens Tanja, je Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Local Hero heel goed en eerlijk…

Local Hero is een heel goed en eerlijk reisbureau met
medewerkers die heel aardig en competent zijn.
Zij hebben voor ons een prachtige reis door Marokko
samengesteld en dat was heel goed gedaan. Prima
route, mooie Riad's. Leuke excursies hier en daar en
dat voor een nette prijs. Van ons krijgen ze een 10.

26. februar 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Jeanine, dank je wel voor je mooie 10 :) We zijn blij dat je zo genoten hebt van Marokko en dat Abdellatif met je/jullie heeft kunnen meedenken voor een mooie invulling van de reis. Je pluim aan hem is doorgegeven! Hopelijk tot bij een volgende reis. Groetjes, ook namens Abdellatif, je Local Hero Travel team.

Zeven weken Vietnam en Cambodja

We hebben een heerlijke reis van 7 weken achter de rug die Local Hero travel uitstekend voor ons samengesteld heeft. Op Ho Chi Minh na, stonden alle chauffeurs en gidsen op tijd voor ons klaar om ons mee te nemen op een onvergetelijke uitstap. Het berustte vooral op een misverstand bij het ophalen, niet bij de organisatie van Local Hero travel. Alles was goed geregeld. De hotels waren super, de mensen vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor het samenstellen van onze onvergetelijke reis!

22. februar 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Lenneke, wat tof dat je/jullie zo'n mooie tijd hebt gehad in Vietnam en Cambodja :) En leuk dat je een mooie review hierover hebt achtergelaten, dat is voor ons én Eric heel fijn! Super dat je genoten hebt van het programma en de hotels die Eric voor je heeft uitgezocht. Fijn dat alles, op Ho Chi Minh na, soepel en volgens programma is verlopen. We zijn blij dat je een onvergetelijke tijd hebt gehad! Geniet er van na en wie weet tot in de toekomst :) Groetjes, ook namens Eric, je Local Hero Travel team

Fijne reis

De reis in Suriname was goed voorbereid en georganiseerd. Onze vragen werden snel en goed beantwoord. Wij zijn heel erg tevreden over de reis die door jullie is georganiseerd.

19. februar 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Geert, wat leuk dat je naast een persoonlijke email ook nog een review hebt achtergelaten. Dank je wel! Fijn dat je zo genoten hebt in Suriname en dat we snel, en naar tevredenheid, een reis voor je hebben kunnen samenstellen. Je foto's in de mail zien er jaloersmakend uit :) Groetjes, namens Safira en je Local Hero Travel team in Nederland.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne manier om je reis te regelen

Fijne manier om je reis te regelen; ze weten vaak de unieke plekjes en leukste excursies.

5. februar 2024

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Margreth, wat leuk dat je naast je mailtje ook nog een review voor ons hebt ingevuld. Bedankt! We zijn blij we jou, en je gezin, hebben kunnen helpen bij het samenstellen van jullie Sri Lanka reis. Een avontuur dat jullie hopelijk nog lang mag bijblijven, de mooie foto's helpen hier vast bij :) Groetjes, ook namens Sajidh, je Local Hero Travel team

Costa Rica gezinsvakantie

Dit was onze eerste vakantie naar Costa Rica en - gezien de goede ervaringen met een eerdere vakantie naar Zuid Afrika - besloot ik local hero travel in de arm te nemen om de reis samen te stellen voor ons gezin. Normaal regel ik de vakantie zelf als ik het gebied enigzins ken, je komt een heel end met alle reviews die er zijn over locaties en bestemmingen, maar een lokale agent heeft ook wel voordelen. We hebben een mooie reis gehad die goed op onze wensen was afgestemd en hebben ook lokaal nog tips en support gehad

18. januar 2024

Hi Koos,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je terugkijkt op een mooie rondreis door Costa Rica en de hulp van Local Hero Wil als meerwaarde hebt ervaren :)

Wie weet tot ziens en een hartelijke groet vanuit Arnhem en San José!

Local Hero Travel

Oog voor de reiziger

Persoonlijke aandacht en ook na het boeken van de reis nog meedenken en bereikbaar zijn

13. november 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Sharon, dank voor je mooie review. We vinden het super dat je zo'n mooie tijd in Costa Rica hebt gehad. Leuk dat je fijn contact hebt gehad met Wil voorafgaand en tijdens je reis. Wie weet tot in de toekomst! Groetjes, ook namens Wil, je Local Hero Travel team

Aanrader!

Vanaf het begin aan hebben we heel fijn contact met Henk over onze reis naar Thailand! Een aanrader!

23. november 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Chloé, wat leuk dat je zo'n mooie tijd hebt gehad in Thailand. Super dat het contact met Henk ter plaatse vooraf en tijdens je reis prettig was. Het was voor Henk ook erg leuk je reis te mogen organiseren. Wie weet tot in de toekomst :) Groetjes, je Local Hero Travel team

Als moderne Nomade door Vietnam en Cambodja

Ik heb met Eric Couwenberg van Local Hero Vietnam mijn reis samengesteld. De contacten in de voorbereiding waren uitstekend. De hele reis was op alle punten, zoals hotels, transporten, tickets, en activiteiten perfect geregeld. Ook het hele draaiboek van de reis was een geweldige ondersteuning. Dus niet anders, dan geweldig en met alle complimenten aan Eric.

28. november 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Wim, wat fijn om te lezen dat je een mooie reiservaring hebt gehad in Vietnam en Cambodja. We hopen dat je nog lekker lang kan nagenieten.

Ook namens Eric, bedankt voor deze mooie woorden.

We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien.

Groet namens Eric en het Local Hero team in Arnhem.

Lotte, Adriënne, Corine en Tessa

Suriname reis

Voor aanvang van de reis naar Suriname heel prettig contact gehad met de localhero ter plaatse, Safira. Steeds snelle en adequate antwoorden.
Ook ter plaatse alles prima geregeld! Vervoer op tijd, accommodaties goed en excursies volgens programma.

27. november 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Francien, wat leuk om van je te horen. En wat super dat je zo'n mooie reis naar Suriname hebt gehad met behulp van Safira's lokale tips. We vonden het leuk je reis te mogen organiseren en heten je van harte welkom bij een volgende reis. Veel na-geniet-plezier thuis! Groetjes, ook namens Safira, je Local Hero Travel team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben een super vakantie gehad

We hebben een super vakantie gehad. Mooie hotels, trein en binnenlandse vlucht super. Ook de geboekte trips maakte alles compleet.

10. november 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Yvonne, welkom thuis uit China :) Wat mooi om te lezen dat jullie terugkijken op een super vakantie. Jullie gedeelde foto's bevestigen dat, erg leuk en dank voor het delen. Geniet lekker na en heel graag tot ziens op een volgende reis! hartelijke groet vanuit Arnhem en China, Lotte - Local Hero Travel

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.