Local Hero Travel Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor 2e keer met local hero naar Zuid Afrika Nu met name het Noorden gezien. Erg mooie natuur, heerlijk weer. Goed georganiseerd, mooie bestemmingen. Makkelijk en snel contact. Top vakantie Prettige o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via Local Heroes kwamen we in contact met Sjors in Colombia. Na een Teams call heeft hij, rekening houdend met onze voorkeuren, een reisvoorstel gemaakt. De reis was tot in de puntjes geregeld. Chauff... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Melissa heeft ons perfect geholpen met onze privéreis naar Suriname. De route hebben we helemaal aangepast naar wens. Daarnaast heeft ze veel tips met ons gedeeld. Op locatie in Suriname was alle... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben samen met local hero een geweldige reis kunnen samenstellen, enorm genoten van de bijzondere excursies en hoe alles geregeld was, heerlijk om iemand lokaal via whatsapp te hebben die alles s... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Turistbureau

Skrevet af virksomheden

Niet hier maar dáár: je verre rondreis voordelig boeken bij een gespecialiseerd reisbureau ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Een homestay of comforthotels met zwembad? Vraag het je local Hero!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

60 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Suriname reis

Voor aanvang van de reis naar Suriname heel prettig contact gehad met de localhero ter plaatse, Safira. Steeds snelle en adequate antwoorden.
Ook ter plaatse alles prima geregeld! Vervoer op tijd, accommodaties goed en excursies volgens programma.

27. november 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Francien, wat leuk om van je te horen. En wat super dat je zo'n mooie reis naar Suriname hebt gehad met behulp van Safira's lokale tips. We vonden het leuk je reis te mogen organiseren en heten je van harte welkom bij een volgende reis. Veel na-geniet-plezier thuis! Groetjes, ook namens Safira, je Local Hero Travel team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben een super vakantie gehad

We hebben een super vakantie gehad. Mooie hotels, trein en binnenlandse vlucht super. Ook de geboekte trips maakte alles compleet.

10. november 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Yvonne, welkom thuis uit China :) Wat mooi om te lezen dat jullie terugkijken op een super vakantie. Jullie gedeelde foto's bevestigen dat, erg leuk en dank voor het delen. Geniet lekker na en heel graag tot ziens op een volgende reis! hartelijke groet vanuit Arnhem en China, Lotte - Local Hero Travel

Tanzania

We hadden een prachtige reis naar Tanzania dankzij het feit dat ze samenwerken met een goede locale organisatie en een Nederlandse contactpersoon daar! Dat maakt het ideaal om al je wensen heel duidelijk te maken en zij kennen de mooie plekjes!

2. oktober 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Elvike, dank voor je mooie review! Wat fijn dat je/jullie zo'n prachtige tijd hebben gehad in Tanzania. Leuk dat ons concept met local Hero Marion je goed is bevallen :) Hopelijk mogen je Tanzania avonturen je lang bijblijven! Groetjes, ook namens local Hero Marion, Adrienne - Local Hero Travel in Arnhem

Madagaskar

We hebben vooral met de reisorganisator in Madagascar te maken gehad, maar het concept van Local Hero spreekt me erg aan. We hebben een hele goeie vakantie gehad, we zouden hier weer boeken.

29. september 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Rosanne, wat leuk om van je te horen! En wat fijn dat je een hele goede vakantie hebt gehad :) Goed te lezen dat je het leuk vond om je reis samen met onze local Hero Mirindra in Madagaskar. Onze andere local Hero's helpen je heel graag in de toekomst. Geniet eerst maar goed na van deze reis. Groetjes, Adrienne - Local Hero Travel in Arnhem

Prima adviezen gegeven

Prima adviezen gegeven, wat betreft wijken die veilig zijn.in overleg een goede reisplanning gemaakt.de gekozen hotels waren allemaal top . Vluchten verliepen vlekkeloos .we zijn een prachtige ervaring rijker.

18. september 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi José en Bert, wat gaaf dat jullie een prachtige ervaring rijker zijn! Leuk dat wij jullie daarbij mochten helpen en dat de adviezen van Sjors ervoor hebben gezorgd dat jullie relaxt van Colombia hebben kunnen genieten. Bedankt voor de review en wie weet tot bij een volgend reis avontuur. Groetjes, Sjors en je Local Hero Travel team in Nederland.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige reis, contact met lokals, bijzondere plekken, goed geregeld, mooie prijs-kwaliteit verhouding

Omdat Local Hero travel hele fijne, lokale tours had geregeld, kwamen we op bijzondere plekken en echt in contact met de lokale bewoners. We hadden vooraf veelvuldig afstem momenten over details zoals hotels, tours en aantal dagen, en ter plekke vaak whatsapp contact. De communicatie liep altijd snel. Prachtige reis, geheel "customized" naar onze wensen, goed geregeld, bij aankomst staat chauffeur klaar en ligt er een uitgebreid draaiboek.

4. september 2023

Hi Annebeth,

Dank je wel voor het delen van je Indonesië ervaringen. Wat fijn dat je terugkijkt op een prachtige gezinsreis.

We vonden het leuk jullie te mogen helpen en hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen :)

Groeten namens het hele local Hero team,
Lotte

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne en keurig geplande reis van Localhero

Wij boekten onze reis naar Thailand pas 2 weken voor vertrek. Het contact met Localhero was snel en constructief. We kregen direct opties en vragen over onze wensen. De gehele 3-weekse reis was in 3 dagen volledig gepland en geboekt.
De reis zelf verliep vervolgens ook precies zoals de keurige en overzichtelijke reisbeschrijving ons vertelde.
Kortom, een goede service en hele prettige ervaring!

3. september 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Mark, wat leuk dat je ons weer benaderde voor je reis naar Thailand. Henk, ter plaatse, heeft jou/jullie met plezier geholpen. Fijn dat jullie samen in een korte tijd tot een mooie reis zijn gekomen die voldeed aan jullie wensen en verwachtingen. Bedankt voor je mooie woorden en wie weet tot bij een volgende reis :) Groetjes namens Henk en je Local Hero Travel team in Nederland!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een fantastische reis…

We hebben een fantastische reis gemaakt! Local Hero heeft goed naar onze wensen geluisterd. Alles was goed georganiseerd, waardoor we zorgeloos van onze reis hebben kunnen genieten! Local Hero is echt een aanrader om in handen te nemen voor het samenstellen van je droomreis!

3. september 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Danielle, wat een leuke review, dank je wel! Wat fijn dat je zo'n fantastische reis hebt gehad en dat jullie in Thailand zorgeloos hebben kunnen genieten. Dat is waar vakantie voor is :) We vinden het leuk dat wij daaraan hebben kunnen bijdragen, het was voor Henk ook tof jullie te mogen helpen. Wie weet tot bij een volgende droomreis! Groetjes, local Hero Henk in Thailand en Lotte & Adrienne vanuit Arnhem.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wat een geweldig vakantieland en oprecht vriendelijke bevolking.

4.5 - Wat een geweldig vakantieland en oprecht vriendelijke bevolking. Alle verblijven waren met zorg gekozen, hadden dus de juiste sfeer en top qua locatie en hygiëne. De transfers waren allemaal ruim op tijd met vriendelijke chauffeurs welke veel konden vertellen over wat we onderweg allemaal tegenkwamen. 1 klein puntje is dat er voor tijdens de transfers voorstellen gegeven kunnen worden en tijd ingepland om dingen te doen of te bekijken. Er zijn onderweg best veel interessante zaken waar we nu voorbij gereden zijn en welke de transferdagen ook leuker kunnen maken. (Communities - de Zoo - Tree top trails / Zipline). Ga je naar het prachtige Tikal, Guatemala houdt er rekening mee dat je €20 pp moet betalen om Belize te verlaten !

27. august 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Dirk, dat klinkt nog eens als vakantie en wat leuk dat jullie de locals in Belize en Guatemala een stukje beter hebben kunnen leren kennen. Wat een lieve mensen hè! Fijn dat alles rondom de reis goed verlopen is, jullie blij zijn geweest met de door ons gekozen accommodaties en dat de chauffeurs jullie meer hebben kunnen vertellen over hun dagelijks leven. Mooi dat ze telkens op tijd waren. Je tip over de stops onderweg nemen wij mee. Dank je wel daarvoor, evenals je review. Wie weet tot in de toekomst :) Groetjes, namens local Hero Valeria en je Local Hero Travel team in Arnhem.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was perfect geregeld waardoor we…

Alles was perfect geregeld waardoor we een hele mooie en ontspannen vakantie hebben gehad.

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Anke, dank voor je mooie review. Fijn dat je heerlijk hebt kunnen ontspannen op reis, daarvoor is vakantie :) Mooi dat wij daaraan hebben kunnen bijdragen. Wie weet tot in de toekomst. Groetjes, je Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt contact met een lokale reisbegeleider

Heel leuk contact met de lokale hero, zowel voor als tijdens de reis. Konden ook alles aanpassen zoals we het wilden en fijne hulp toen er wat misging onderweg.

27. august 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Marit, wat leuk dat je samen met je gezin zo genoten hebt in Costa Rica en het contact met local Hero Wil zowel tijdens als voorafgaand aan de reis goed is verlopen. Wil vindt het altijd heel leuk om 'zijn' Costa Rica te kunnen showen, met plezier voor jong en oud. Bedankt, ook voor je review! Groetjes, namens local Hero Wil en ons team in Arnhem.

Goed geregeld, aanrader!

Goed geregeld, leuke activiteiten. Plus, deze local hero, aardig, reactief en behulpzaam, bleek ook echt een lokale bekende bij de - goede - lokale hotels en dienstverleners, dat gaf soms een streepje voor (Pyreneeën, Huesca, Baskenland).

24. august 2023

Hi Arnout,

Wat mooi om te lezen dat je terugkijkt op een goed geregelde, leuke reis door de Spaanse Pyreneeën :D

Dank voor het delen met ons!

Wie weet tot ziens en een hartelijke groet uit Arnhem en Spanje,
Jochum & Lotte
Local Hero Travel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fantastische reis gehad - alles was tot in de puntjes geregeld..

Onze ervaring met Local Hero Travel is erg goed. We konden de reis naar Colombia voor ons gezelschap (5 volwassenen en 7 kinderen) helemaal naar onze eigen wensen invullen. Onze lokale contactpersoon (Sjors) was goed bereikbaar en heeft ons goed geholpen en van informatie voorzien wanneer nodig. Tijdens de reis zelf waren we ook flexibel (bv later vertrekken wanneer we wilden) en alles was tot in de puntjes geregeld; fijne hotels, chauffeurs, gidsen en goede busjes tijdens de gehele reis. We hebben een onvergetelijke ervaring gehad en zullen voor een volgende reis zeker weer voor deze organisatie kiezen.

24. august 2023

Hi Nathalie,

Dank je wel voor je mooie review. Het is voor ons heel leuk en fijn te horen hoe jullie het hebben gehad.

Wat geweldig dat jullie terugkijken op een super rondreis en dat deze perfect aansloot bij jullie wensen. Ik kan me voorstellen dat het een onvergetelijke ervaring is om het land zo samen te ontdekken :)

We hebben jullie met plezier geholpen! Wie weet tot ziens!

Hartelijke groet vanuit Colombia, Bogota en Arnhem,
Je Local Hero team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Local Hero Travel, zeker een aanrader voor een geweldige reis!

Local Hero Travel heeft voor ons een top vakantie georganiseerd. Het samengestelde programma voldeed aan al onze wensen en is onze verwachtingen te boven gegaan. De geboekte hotels waren op en top, mooi qua ligging en accommodatie.
De mensen van Local Hero zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben met ons gezin mooie herinneringen gemaakt met dank aan Local Hero.

17. august 2023

Hi Stefan en Esther,

Dank voor jullie mooie review. Fijn dat jullie terugkijken op een hele mooie reis door Indonesië, samen met jullie gezin. We hebben jullie met plezier geholpen :D

Hartelijke groet namens het hele Local Hero travel team,
Lotte

fantastische reis in Indonesië

We hebben een fantastische reis naar Indonesië gehad via Local Hero Travel i.s.m. Tari Travel.
Er is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en in samenspraak met ons op een hele goede manier ingevuld met vele activiteiten. Ook als er iets mis ging…bijv treinkaarten die wij ergens hadden laten liggen… werd het snel opgelost door Jacqueline onze directe contactpersoon. We hebben in fijne hotels en guesthouses gelogeerd en de chauffeurs en gidsen waren top! We hadden een supermooie en zorgeloze reis!

Hi Danielle,

Bedankt voor het delen van je Indonesië ervaringen :) Erg leuk om naast je mooie review ook je mail te ontvangen en een inkijkje te krijgen in al jullie belevenissen. Wat heb je dat mooi bijgehouden op Polarsteps!

We hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien en wensen jullie nog een mooie zomer.

Hartelijke groet vanuit Indonesie & Arnhem,
Adriënne, Jacqueline & Lotte
Local Hero Travel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

wij hoefden alleen maar te genieten!

wij zijn met local hero travel naar Indonesië geweest. zelf heb ik de route uitgestippeld door java, bali en gili meno en aangegeven wat wij wel, maar ook juist niet willen. hier is zo goed mee omgegaan. we hadden top chauffeurs, altijd ruim van tevoren aanwezig, gidsen en locals die ons rond hebben geleid door het echte lokale gebeuren. wij hebben aangegeven te gaan voor kleinschalige accommodatie in minder toeristische delen van Bali. ook hier weer een schot in de roos. kortom, wij boeken volgend jaar weer met local hero travel!

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Ilse, dank je wel voor je mooie review. Met een lach op onze gezicht hebben we je email al gelezen, deze review is een kers op de taart! Geweldig dat je een mooie tijd hebt gehad en volop hebt kunnen genieten, op een kleinschalige en lokale manier, van het bijzondere Indonesië. Het was voor ons erg leuk je te helpen bij het samenstellen van je reis. Bedankt en uiteraard heel graag tot volgend jaar :) Groetjes, local Hero Jacqueline en je Local Hero Travel team in Arnhem.

Uitstekend

Echt super tevreden. Voor onze reis had ik vragen maar ook tijdens onze reis. Er werd meteen gereageerd. Heel vriendelijk en behulpzaam echt TOP

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Maddy, wat leuk te horen dat je tevreden bent met onze hulp en die van local Hero Jorik. Fijn dat je een mooie tijd hebt gehad in Albanië! Ik wens je nog een mooie rest van de zomer in Nederland toe en wie weet tot in de toekomst bij een volgende vakantie. Groetjes, namens local Hero Jorik en ons team in Arnhem.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische reis geweest naar Suriname…

Fantastische reis geweest naar Suriname dankzij Local Hero! Heel flexibel, heel helder, en goede back-up lokaal als er iets moest worden geregeld.
Veel dank!

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Guido, graag gedaan natuurlijk :) Super dat jullie een fantastische tijd hebben gehad in Suriname en dat wij jullie hebben kunnen helpen bij het uitstippelen van de reis. Fijn dat het goed voelde om op reis te zijn met een back-up ter plaatse. Bedankt voor je mooie review, daar zijn we op onze beurt dan weer erg blij mee! Groetjes, namens je Local Hero Travel team.

Heerlijke vakantie

Heerlijke vakantie. Super afgestemd op wat wij hadden afgesproken. Alles klopte met de gemaakte afspraken.
Gezellige hotels en fantastische excursies. Bij een enkele wijziging werd dat direct doorgegeven. Als we vragen hadden werd daar heel allert op gereageerd. Echt een aanrader.

17. august 2023

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Piet-Hein, wat mooi om te lezen dat je zo'n mooie tijd hebt gehad in Suriname. Top dat de reis klopte en je in gezellige accommodaties hebt verbleven en gave excursies hebt kunnen doen om het land nog beter te leren kennen. We willen je bedanken voor je review! Ook namens je local Hero. Groetjes, van je Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De zo goed georganiseerde Surinamereis!

De geweldige Surinamereis die mijn echtgenoot maakte met onze kinderen en kleinkinderen verdient een 10! Alles was zo goed geregeld! De vakantie was echt onvergetelijk voor allemaal. Heel jammer dat ik zelf door omstandigheden niet ook meekon... maar dat was niet anders.
Alle wensen die onze zoons samen met mijn echtgenoot/hun vader hadden opgegeven, zijn vervuld in de goede volgorde. Voldoende rustmomenten, goed verblijf overal en heel veel geleerd door de geweldige gids op de fietstocht door de stad. Ook door de eigenaar van de boot naar de dolfijnen..., Galibi de schildpadden, Frederiksdorp, Knini Paati dat echt een aanrader is, Overbridge waar de aardige mevrouw ons 'n lekkere maaltijd heeft voorgeschoteld en zo haar best deed. Daar hebben we heerlijk gegeten, ook al was de accommodatie verouderd (in 3 jaar nauwelijks onderhoud gepleegd door de eigenaar). Dan Peperpot en vandaar de excursie naar Brownsberg... En aan het einde van de vakantie de paar dagen in Torarica. Daar was de bediening wel minder maar de locatie verder heel fijn. Ze hebben zo genoten allemaal!
Heel veel dank voor uw organisatie die dit heeft mogelijk gemaakt.

15. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Goedemorgen familie Sanstra,

Wat leuk om jullie mooie review te lezen. Fantastisch dat jullie samen zo hebben genoten van Suriname en het iets onvergetelijks is geworden!

Wij vonden het leuk om jullie te mogen hebben bij deze bijzondere reis. Dank voor jullie vertrouwen :)

Geniet lekker na en wie weet tot ziens!

Groetjes namens het hele Local Hero Travel team