Jag beställde 2st canbus moduler till min audi för att konvertera till ledljus i halvljuset. 1 av 2 gick sönder efter 10 månader. Supporten löste detta i ett naffs och skickade ut 2st nya moduler kost... Se mere
Ett postorderbolag brukar bekänna färg när det uppstår problem, och i mitt fall var det enbart en positiv upplevelse när det blev prblem med en order frpn Ljusgiganten. Problem med leveransen, som vis... Se mere
Mycket bra service och bra produkter. Den kontakt jag haft med den har varit perfekt. De har hjälpt mig med frågor rörande vad jag ska ha och anpassat till mina specifika behov. När det första vi te... Se mere
Hade oturen att få ett Måndagsexemplar av en ficklampa, den höll laddningen väldigt kort tid. Så jag mailade kundtjänst på torsdagskvällen (rätt sent) fick svar kommande morgon där de bad om ursäkt... Se mere
Ljusgiganten.se är ett svenskägt företag med fokus på både fordonsbelysning och industri. Vi sätter kvalitet framför kvantitet och lägger stor vikt på engagemang och service då en nöjd kund är en återkommande kund. Direktimport från världsledande fabriker utan mellanhänder kombinerat med låga utgifter resulterar i en prispress som få av våra konkurrenter kan matcha.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jättebra service och tillmötesgående.
Jättebra service och tillmötesgående i mitt ärende.
Supervision 600 x pe
inte alls nöjd med min supervision fusion 600 x pe.
Och företager vägrar ta tag i saken även om den inte alls lyser som den ska göra enligt deras bilder på produkten.
Mejlat in flera gånger men får bara svar att jag ska rikta den men ingen skillnad alls. Och dom vägrar göra retur.
Riktigt dåligt företag

Besvarelse fra Ljusgiganten.se
Hadde ikke varen eg bestilte
Hadde ikke varen eg bestilte, fikk en bedre og dyrere vare kostnads fritt👍
Väldigt bra återkoppling, mkt nöjd
Väldigt bra återkoppling och snabb. Inväntar med gott mod en leverans från ljusgiganten.
Sjukt snabba…
Snabba svar och sjukt snabba leveranser, helt magisk upplevelse. Inget man är van med från andra företag.
Mycket nöjd med detta köp….
Mycket nöjd med detta köp….. gick ifrån 3 st NBB med Xenon till 3 st Ancora 140w och jäklar för ett ljus, det blev så ljust att gatlamporna på gatan slocknade!👌🏻
Fick snabb och enkelt leveransen
Fick snabb och enkelt leveransen. Det va dock problem med 2 lampor av 4a. Men reklamationen gick super enkelt och snabbt. Fick nya lampor inom en vecka
Great handling of my case
Great handling of my case. Professional way to solve my problem.
I'm very content of your way to handle it.
Thank you
Otroligt bra kundservice
Otroligt bra kundservice. Dessa satsar på kundnöjdhet.
God kundeservice!!
Stjerne i boka til Johanna!!! Kundebehandler hos Ljusgiganten. Jeg la fram et problem og fikk et godt og utfyllende svar etter veldig kort tid! Tusen takk for fantastisk kundeservice!!
Excellent and amiable help. More than you could expect.
Excellent and amiable help. Just what I needed!
Mycket trevlig och tillmötesgående…
Mycket trevlig och tillmötesgående sercice!
Opplevelse med Ljusgiganten
Meget rask levering av lampene og et et fantastisk bra lys i de .
Positionslyset i den ene lampen virket ikke da jeg fikk dem så sendte de en mail ang. dette .
Gikk kun noen få dager så var ny lykt hjemme på døren min . STOR takk til Maritha på kundeservice for kundebehandling og en helt utrolig oppfølging . Gleder meg til mange mørke kvelder med opplyste veier .
Virkelig og anbefale .
Bra kundservice!
Supervision Ancora 140W
Supervision Ancora 140W
Fantastic light, approved and incredibly easy to install.
Stable and a colossal amount of light, wide short and long.
Fantastisk support genom hela processen…
Fantastisk support genom hela processen från rådgivning till köp av XBB-paket Supervision
Fusion 600 X PE.
Kanon Support.
Kanon Support.
Hade problem med min ljusbild på min ramp SUPERVISION FUSION 800.
Fick mitt första svar inom 1timme.
Och problemet var löst inom 4timmar.
Seriöst företag.
//Conny