Erg blij met de stoel die ik heb…
Erg blij met de stoel die ik heb besteld. Hij oogt niet groot of lomp en werkt goed in een kleinere kamer.
Svarer typisk inden for 24 timer
Ik bestelde een stoel voor mijn appartement omdat ik iets minimalistisch maar toch comfortabel zocht. De stoel voelt stevig aan en de kleur kwam goed overeen met de foto's. De leveringsupdates waren duidelijk genoeg en de retourmogelijkheid van 14 dagen gaf extra zekerheid. Uiteindelijk heb ik hem gehouden omdat hij mooi in mijn leeshoek past.
UPDATE 31-03:
Afgelopen week heb ik herhaaldelijk contact gezocht met de klantenservice van LivLimo. Ik heb LivLimo gewezen op de fout die is gemaakt inzake mijn bestelling; vervolgens heb ik bewijs aangeleverd waaruit blijkt dat LivLimo niet voldoet aan de conformiteitseis; ik heb LivLimo herhaaldelijk gewezen op mijn rechten als consument en in lijn met die rechten LivLimo verzocht het volledige aankoopbedrag te restitueren. Helaas moet ik constateren dat ik geen medewerking ondervind. Er wordt niet inhoudelijk ingegaan op mijn berichten. In plaats daarvan worden allerlei obstructies en cirkelredenaties opgeworpen die in strijd zijn met de voorwaarden die nota bene op de website verkondigd zijn. Tenslotte poogt LivLimo mij verantwoordelijk te maken voor de terug verzendkosten (hoewel zij een verkeerd product geleverd hebben) en weigert men het aankoopbedrag terug te betalen.
ORIGINEEL BERICHT 23-03:
Onlangs heb ik via de Livlimo website een Karlsson Flip Clock besteld. De website zag er legitiem uit en het bestelproces wekte geen argwaan op. Helaas heb ik, na enkele weken wachten, een namaak product uit China ontvangen. Ik heb een klacht ingediend en een verzoek tot terugbetaling. Momenteel ben ik in afwachting van een reactie van Livlimo.

Besvarelse fra Livlimo
Update: na ontvangst van de bijzet tafel uit china ??? Wat een oplichting. Niets Leimotiv - maar een slechte, hele , hele slechte dupe uit China. Ik bedoel als je dan namaak verkoopt - doe het dan juist. Kleurstelling verkeerd, afwerking verschrikkelijk. Afschuwelijk slecht product en dus weggegooid geld. NOOIT bij bestellen. Deze gaat direct naar het grofvuil. Schandalig dit.
——
Was al te mooi om waar te zijn. Vonden een Leimotiv tafel voor echt een koopje. Site was ok,, kvk bestond, geen negatieve reviews - dus dacht laat ik de gok wagen, Betaald. Na een week niets, email na email, na voicemail- mobiel nummer. Geen gehoor, geen reactie. Kan fluiten naar mijn geld. OPLICHTERS. update Na mijn review hier geplaatst te hebben : Vandaag een email ontvangen in het Duits met daarin: excuus uw levering heeft vertraging opgelopen en 2 uur daarna : Hoera uw bestelling is verzonden... Keep you posted of ik het product ook ontvang.

Besvarelse fra Livlimo