Living Flowers Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 68 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser især de smukke og holdbare buketter, som ofte overgår forventningerne til levetid og æstetik. Leveringen er hurtig og effektiv, og mange fremhæver den flotte og luksuriøse indpakning, der bidrager til en eksklusiv oplevelse. Bestillingsprocessen er nem, og kundeservicen beskrives som hjælpsom og imødekommende, selv når der opstår fejl. Dog oplevede nogle få kunder problemer med leveringen, hvor pakker ankom åbnede eller med beskadigede blomster, og enkelte fandt buketternes størrelse skuffende i forhold til prisen eller billederne. En lille del af anmelderne bemærkede også, at buketterne havde en ubehagelig lugt, der gjorde dem ubrugelige indendørs.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, hvor mange roser de flotte buketter, der lever op til... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, idet mange roser buketternes udseende, der ofte lever op til billederne... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især den hurtige levering og de flotte... Se mere

Order

Kunder deler positive meninger om bestillingsprocessen, og mange fremhæver den som nem og hurtig. Anmeldere... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, hvor mange oplever, at medarbejderne er søde og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik den flotteste og håndbundet buket fra LIVING FLOWERS, og allerede ved modtagelsen, fik jeg følelsen af dette var mere luksuriøst end hvad jeg plejer. Min buket blev leveret i flot gaveæske,... Se mere

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at købe buketter og dekorationer hos Living Flowers. Buketterne holder længe (over 6 mdr.), og dufter også længe! Jeg har p.t. købt 1 buket til mig selv, mo... Se mere

anledning af min 30-års fødselsdag, og jeg kunne ikke have ønsket mig et smukkere resultat. Buketten var lavet i de fineste brune nuancer og var utrolig elegant og harmonisk sammensat. Man kunne vir... Se mere

Vi har idag været forbi Living Flowers for at hente vores to købte buketter.. Hold nu fast de er flotte!😃 Endelig et ordentligt firma hvor ord på hjemmesiden passer med virkeligheden.. Det har været... Se mere

1. Blomsterbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Butik med tørrede blomster

Living Flowers is a Danish-owned company that has been selling long-lasting flower bouquets to both retail and corporate customers since 2020. We also offer matching vases for our bouquets. Our flowers are grown outdoors in Southern Europe without the use of pesticides or other environmentally harmful substances. All bouquets are hand-tied by our skilled florists, ensuring high quality and a beautiful aesthetic at home or at offices. Our long-lasting flowers last for a minimum of six months and require no water. Choose Living Flowers and reduce your carbon footprint compared to buying traditional fresh flowers. Together we make a difference - one bouquet at a time. --DK: Hjemmelevering 34 DKK / Fri fragt til pakkeshop og erhvervsadresse / Click & Collect i Hinnerup ved Aarhus-- SE: Hemleverans 79 SEK / Leverans till ombud 29 SEK / Företagsleverans 49 SEK NO: Hjemlevering 99 NOK / Levering til utleveringssted 29 NOK / Levering til bedrift 99 NOK--Phone number --DK: 27 85 44 44 -- NO: +45 27 85 44 44--SE: 0406 688 54

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

113 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik den flotteste og håndbundet buket…

Min buket blev leveret i flot gaveæske, og buketten er pænt pakket ind, med fortælling om blomsterne, samt hvordan man holder dem bedst.

Min buket har som de lovet stået snart 6 måneder, og spreder glæde hverdag, med sin farve, duft og unikke design som jeg faldt for da jeg så den første gang på deres hjemmeside.

Giver klart 5 stjerner herfra, for nem bestilling, hurtig levering, unik design oh super flot buket.

12. november 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din fantastisk anmeldelse, samt skønne beskrivelse af din oplevelser med vores blomster, du gør os så glade.

Nem og intuitiv bestillingsproces

Nem og intuitiv bestillingsproces. Lækre produkter som er godt visuelt vist frem på hjemmesiden. Imponerende hastighed på levering 😇

4. februar 2026

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi glade for :-)

Endnu en succes

Endnu en succes, jeg har nu købt 10 buketter fra Living Flowers, og de er bare så flotte hver gang.
Jeg har ikke købt alle hjem til, jeg bruger dem også som gaver til andre. Det er bare så dejligt at have givet den gave som bliver ved med at give i over 6 mdr. samtidig med at den står centralt i modtageren hjem. Måske det bare er mig, men syntes det er så mega fedt :-D

29. januar 2026

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din skønne anmeldelse og flotte beskrivelse, vi bliver så stolte. Vi glæder os til at hjælpe dig med flere flotte buketter i fremtiden.

Super fantastisk blomster.😍

Super fantastisk blomster.😍
Kvaliteten er 💪 samt rigtig god service.

16. januar 2026

Besvarelse fra Living Flowers

Mange tak for din flotte anmeldelse, den gør os så glade :-)
Henrik

Det er simpelthen de flotteste…

Det er simpelthen de flotteste buketter, har selv 2 stående og har givet dem væk i gaver til fødselsdage, folk bliver simpelthen så glade for dem :)

4. februar 2026

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din skønne anmeldelse, og den fantastisk beskrivelse, det betyder så meget.
Henrik

Super nemt at bestille fra hjemmeside…

Super nemt at bestille fra hjemmeside og hver gang er buketter leveret til den ønskede dag (fødselsdage) - absolut at anbefale og jeg bruger gerne igen fremover - det er fantastisk at have disse buketter i lang tid hjemme.

21. januar 2026

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og skønne beskrivelse, det gør os så glade.
Henrik

Levering til fakturerings adresse i…

Levering til fakturerings adresse i stedet for leverings adresse rimelig ubrugeligt -

Trods samtale med LivingFlowers står jeg stadig med en buket blomster til 419 kr som er ubrugelig i forhold til hvad jeg købte.

28. januar 2026

Besvarelse fra Living Flowers

Tak for din anmeldelse Alexander og vores telefon samtale i dag.

Som vi talt om, så er buketten sendt til den adresse som du har indsat i bestillingen og som fremgår af din ordrebekræftelse.

Vi er kede af at høre, at du mener at adressen skulle have været en anden.

Når du tjekker din ordrebekræftelse, så ring endelig til os, hvis tingene ikke er som forventet.

Vi svar altid på 27854444 og hello@livingflowers.dk

Opdatering: Alexander, du læser ikke din ordrebekræftelse, og når jeg så ringer til dig, så siger du ikke, at du gerne vil sende buketten retur, det er ikke nemt at give dig god kundeservice, når du ikke siger din mening.

returnering intet problem

skønne buketter som jeg altid plejer at være glade for, men fik en jeg ikke kunne lide, og hallo.... den kunne jeg bare returnere, det er altså god stil og god kundeservice... jeg vender tilbage og kan kun anbefale
Living Flowers STORT!

5. januar 2026

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din skønne anbefaling, dejligt at høre din oplevelse, for vores mission er at have glade kunder, så vi sammen kan gøre en forskel.

Forsendelse

Virkelig flotte buketter, men jeg havde forventet at en online blomsterhandler ville have bedre styr på forsendelser af de buketter. Mange blomster var knækket da pakken blev åbnet, hvilket var super ærgerligt. Det lignede at buketten var gledet mod toppen af kassen mange gange.

24. december 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Vi er kede af at høre, at GLS har været voldsom med kasse hvor dín buket var pakke sikret ind, det sker næste aldrig. Men når det sker så skal du endelig bare skrive til vores kundeservice, så fikser de selvfølgelig det.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Virkelig fin buket

Virkelig fin buket. Det virkede perfekt med click og collect - en fin service.

18. december 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den blev vi meget glade for.

Skuffet

Jeg havde bestilt Barok buketten som en julegave til min farfar. Pakken ankom hurtigt, men jeg blev desværre meget skuffet, da jeg åbnede den. Jeg synes ikke, at den havde det udtryk, jeg fik indtryk af gennem billederne. Jeg synes simpelthen ikke, at den er bundet flot sammen. Den lader også til at drysse, da der allerede i pakken ligger en del blade. Og så synes jeg, at prisen er høj for en buket, som er mindre, end jeg forventede. Jeg har været i kontakt med kundeservice, som har tilbudt mig at returnere buketten og bytte til en anden buket. Det kan jeg desværre ikke rigtig bruge til noget, da det jo skulle have været en julegave. Fint koncept, men ærgerlig oplevelse.

Opdatering: Jeg har nu været i telefonisk kontakt med kundeservice, som vil sende mig en betalt returlabel, så jeg kan returnere buketten og få pengene retur. God kundeservice!

19. december 2025

Jeg er super tilfreds med kvaliteten.

Jeg er super tilfreds med kvaliteten.
Har lige sat mit abonnement på pause, fordi de holder for godt og hele huset er fyldt med buketter.

8. december 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din fantastiske anmeldelse, dejligt at høre din oplevelse, vi glæder os til at hjælpe dig med flere buketter i fremtiden :-)

Flot buket

Flot buket.
Meget overskuelig hjemmeside.
Og hurtig levering.

20. november 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glad for.

Så flotte blomster

Så flotte blomster, måtte røre ved for at tjekke de var kunstige. Bestilling gik hurtigt og blomsterne kom trygt frem. Kan kun anbefale

26. november 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og skønt at du skulle røre ved dem for at se de var ægte og ikke kunstige :-D
Henrik

Har for kort tid siden købt og modtaget…

Har for kort tid siden købt og modtaget en af jeres dekorationer. Virkelig flot dekoration som pynter i hjemmet. Nem bestilling og levering i løbet af 2 dage. Meget tilfreds, er ikke sidste gang jeg køber dekoration / buket."

17. november 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Mange tak for din fine anmeldelse og beskrivelse, vi glæder os til at hjælpe dig med flere buketter og dekorationer i fremtiden.
Henrik

Her er lidt skriv om min første…

Her er lidt skriv om min første oplevelse med Living Flowers.
Jeg bestille en flot evighedsbuket til en nær veninde som lige var kommet hjem fra sygehuset, skulle sendes med bud.
Jeg syntes, at det ville være hyggeligt for hende at modtage en klimavenlig og langtidsholdbar buket 💐 som hun ville kunne nyde i mange måneder, nok år og minde hende om en periode, hvor det at modtage en buket varmede så utrolig meget ♥️
Hun blev utrolig glad for den smukke buket, som hun modtog samme dag som jeg bestilte den!
Men hun skulle bare vide hvor svært det var for mig at vælge.. for sikke en spændende hjemmeside med en ene buket flottere en den anden.
Jeg giver Living Flowers min bedste anbefaling. Sanne

3. november 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din fantastiske anmeldelse og så rørende historie, vi elsker at vores blomster er med til at bringe minder i spil.

Flotte buketter

Flotte buketter - lang holdbarhed - hurtig og nem levering

13. november 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den luner og gør os så glade.
Henrik

Buketterne er så smukke og…

Buketterne er så smukke og købsprocessen fungerer upåklageligt og hurtig levering og så er det samtidig et klimavenligt valg. Har ofte givet buketterne til gaver og de bliver modtaget med stor taknemmelighed

15. oktober 2025

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din skønne anmeldelse og fantastisk beskrivelse, vi bliver så glade.