Fik den flotteste og håndbundet buket fra LIVING FLOWERS, og allerede ved modtagelsen, fik jeg følelsen af dette var mere luksuriøst end hvad jeg plejer. Min buket blev leveret i flot gaveæske,... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Living Flowers is a Danish-owned company that has been selling long-lasting flower bouquets to both retail and corporate customers since 2020. We also offer matching vases for our bouquets. Our flowers are grown outdoors in Southern Europe without the use of pesticides or other environmentally harmful substances. All bouquets are hand-tied by our skilled florists, ensuring high quality and a beautiful aesthetic at home or at offices. Our long-lasting flowers last for a minimum of six months and require no water. Choose Living Flowers and reduce your carbon footprint compared to buying traditional fresh flowers. Together we make a difference - one bouquet at a time. --DK: Hjemmelevering 34 DKK / Fri fragt til pakkeshop og erhvervsadresse / Click & Collect i Hinnerup ved Aarhus-- SE: Hemleverans 79 SEK / Leverans till ombud 29 SEK / Företagsleverans 49 SEK NO: Hjemlevering 99 NOK / Levering til utleveringssted 29 NOK / Levering til bedrift 99 NOK--Phone number --DK: 27 85 44 44 -- NO: +45 27 85 44 44--SE: 0406 688 54
Rho 18, Søften , 8382, Hinnerup , Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Living Flowers
Vi har været utrolig glade for vores blomsterabonement. Buketterne er flotte og holder sig flotte i meget lang tid.

EDIT:
Henrik og jeg har efterfølgende haft en meget behagelig samtale, hvor han var meget løsningsorienteret og ønskede, at få vendt min “øv”-oplevelse til en god oplevelse. Han tog sig god tid, var meget lyttende for konstruktiv kritik og sammen fandt vi en god løsning. Jeg mener, at det er ud over det sædvanlige, at tage en trustpilot så seriøst, og jeg følte mig virkelig hørt. Derfor får Living Flowers nu 5/5 :)
TIDLIGERE ANMELDELSE (2/5)
Købte en buket som gave til min veninde. Buketten kom den rigtige dag, men min veninde fortalte mig, at æsken allerede var åbnet da hun modtog den og at hun var i tvivl om, hvorvidt der var det der skulle være i den. Det kan jeg jo hverken be- eller afkræfte, da man i teorien har kunnet tage af buketten. Derudover er det vildt utjekket når det er en gave - så skuffelsen var stor.
Da jeg fortæller Living flowers om min oplevelse, blev skuffelsen kun større. Kundeservice havde ingen interesse i en løsning, men forsvarede kun sig selv med, at noget kunne have ramt æsken i transport - og i det tilfælde er det sgu lidt besynderligt, at det er et klistermærke der er skåret op, fx med en nøgle, og at der ingen buler var at se på æsken.
Det er lang tid siden jeg har kontaktet et firma og så slet ikke fået en løsning på mit problem. Med de priser de kører, forventes et andet service niveau, som de desværre ikke kan leve op til, deraf den lave score.
Hvis du vil handle med Living flowers, så forvent ikke at du kan regne med kundeservice. Øv, for konceptet er ellers godt.

Besvarelse fra Living Flowers
Tja, bestilling og levering helt ok.
Men hvor blev vi skuffede over buketten. Totalt kunstigt farvede "blomster", som egentlig ikke rigtig passende sammen, og så lugten! Nej, stanken. Totalt forfærdeligt.
Jeg er ked af det, men jeg har 100 % spildt mine penge og gjort min hustru ked af det i stedet for glad.

Besvarelse fra Living Flowers
Flotte blomster, god service og glæde i mange måneder

Præcis levering.
Smukke blomster og glasvase, pakket grundigt ind☺️

Besvarelse fra Living Flowers
Den flotteste buket og den dufter som af friske blomster

Besvarelse fra Living Flowers
Buketten var slet ikke som på fotoet og meget mast. Vi røg ind i et meget uheldigt service flow hos dem hvor deres softwaresystem fejlede oven i at der var sygdom blandt de som håndterede retur. Men det endte godt til sidst.
Kontaktede dem først og de sagde jeg kunne oprette en retur gennem deres system. Forsøgte 4 gange uden held. Kontaktede dem igen og de lavede en returlabel manuelt. Vi blev dog trukket 4 gange for de første label forsøg oven i buketten. Da der gik lang tid fra vi havde sendt buketten og intet hørte igen, skrev jeg her. Derefter blev der taget hånd om både de 4 betalinger for labels som vi aldrig fik samt buketten.
Jeg håber for dem at softwareproblemet kan fikses, så de slipper for at bøvle med det fremadrettet :)

Besvarelse fra Living Flowers
Sublimt kommunikation til at få mine ønsker opfyldt. Fik en fantastisk kasse med nogle fantastiske blomster som jeg kan glæde mig over i lang tid. Stor anbefaling herfra

Besvarelse fra Living Flowers
Flot buket og mega flot indpakning

Besvarelse fra Living Flowers
Alt var godt. Bestilte en Buket Green Hope, “Naturligvis” og den er flot, passende i størrelse og dufter himmelsk. Jeg har ledt efter denne buket længe og endelig lykkedes det ”

Besvarelse fra Living Flowers
Utrolig flotte blomster som likner på bildene. Hurtig levering og fin videohjelp til å sette buketten fint i vasen.

Besvarelse fra Living Flowers
Stort udvalg, gode til at forny sig og lækker indpakning. Min go to mange år frem, både til mig selv og til gaver

Besvarelse fra Living Flowers
Meget fine buketter til en fair pris, samtidig kommer de i en flot indpakning.

Besvarelse fra Living Flowers
Buketten står fint, men kunne godt fylde lidt mere. Emballage og indpalning var ok.

Besvarelse fra Living Flowers
Super tilfreds med produkterne, levering og indpakning, men føler man bliver spamet med reklamemails. Har afmeldt mig nu, men ville egentlig gerne modtage mails og gode tilbud en gang i mellem. Lige i overkanten til min side.
Vender hel sikkert tilbage.

Besvarelse fra Living Flowers
Jeg glemte at hente min buket i pakkeposten inden fristens udløb.
Jeg ringede til Living Flowers og fortalte, at jeg meget gerne ville have den buket der var sendt retur til dem. Ekspedienten sagde, at det ikke var noget problem. Buketten blev sendt tilbage til mig uden beregning af fragt 2 dage efter.
Tak for en fantastisk service.

Besvarelse fra Living Flowers
Lækkert produkt og super god kundeservice!!!!

- Flot og inspirerende hjemmeside
- Nem bestilling
- Fair pris
- Tryg levering efter aftalt dato
- Bukket og vase lever op til forventning og lidt til😃!
- Kommer tilbage igen snart