Mooie, kwaliteitsvolle producten aangekocht. De verzending is niet supersnel maar zoals aangegeven op hun website is alles handgemaakt dus daar kan ik alleen maar begrip voor hebben. De keuze op de... Se mere
Se, hvad kunderne siger
KWALITEIT ONDERMAATS! Ik heb een lakentje met naam besteld voor onze baby. Na meer dan 3 weken wachten zonder enige uitleg, dan toch eindelijk ontvangen. Naam werd zo geborduurd op laken dat de s... Se mere
Virksomheden har svaret
Prachtige webshop met persoonlijke service! Petra is altijd vriendelijk en heeft ook voor onze oudste wel eens wat gemaakt zodat hij ook 2 little one clothing truien in de kast heeft, zijn favoriet... Se mere
Virksomheden har svaret
Super mooie set ontvangen ! Altijd netjes contact gehad. Zeker een website om aan te raden, alles handgemaakt. Respect voor deze werkwijze. Helaas wel lang moeten wachten, dit was absoluut niet va... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Little one clothing. Een kledingmerk gericht op de allerkleinste van prematuur, newborn tot peuters. Alles 100% eco gecertificeerd. Stoffen van Nederlandse bodem, gemaakt in ons eigen atelier. Duurzaam, tijdloos en gemaakt vol passie en liefde. Voor de zachtste stoffen en mooiste items voor jouw little one.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede kwaliteit!
Duidelijke website met erg veel verschillende opties qua kleding. Verschillende setjes gekocht/gekregen en de kwaliteit is echt heel mooi. Je kan goed merken dat het met de hand en met liefde word gemaakt. Zeker een aanrader!

Super goeie kwaliteit kleding
Super goeie kwaliteit kleding, gorde service en persoonlijk contact! Echt een aanrader! Ik ga zeker vaker bestellen hier

Besvarelse fra Littleoneclothing
Het mail contact was erg goed en…
Het mail contact was erg goed en vriendelijk, toen mijn pakje niet aan kwam kreeg ik gelijk reactie.
Maar toen het eenmaal binnen was was ik nog blijer zo mooi stofje en lekker zacht super ingepakt heel erg blij mee

Super mooie set ontvangen
Helaas wel lang moeten wachten, dit was absoluut niet vanwege het bedrijf zelf maar vanwege dat de stof niet gedrukt & geleverd kon worden. Deste blijer was ik toen het setje eindelijk binnen kwam!!! 😍😍😍

Besvarelse fra Littleoneclothing
Snelle service en super fijn overleg
Snelle service en super fijn overleg! Mooie en goede kwaliteit!

Besvarelse fra Littleoneclothing
Vandaag een heel mooi setje
Vandaag een heel mooi setje bezorgd van mooie kwaliteit en heel netjes gemaakt. Zacht soepel stof geschikt voor pasgeboren baby,s. Kan niet wachten tot ik mijn kleindochter die aan zie hebben, eerst mijn dochter er blij mee maken.

super service
helpen je met persoonlijke items, word snel en netjes geleverd, denken met je mee. ziet er keurig uit allemaal.

Besvarelse fra Littleoneclothing
Schattige kleertjes van goede kwaliteit
Ik heb hier twee schattige pakjes besteld voor ons toekomstige zoontje. Ze zijn erg goed geprijsd én van goede kwaliteit. Ik ben er dus erg blij mee!

Super fijn advies!
Super fijn advies over patroon, maat en kleurstelling. Bovendien een heel hartelijk ontvangst bij het ophalen van de bestelling.

Besvarelse fra Littleoneclothing
Persoonlijk kaartje erbij en keurig…
Persoonlijk kaartje erbij en keurig afgewerkt kledingsetje

Topservice
Ik had iets dubbel bestelt in de zelfde maat. Binnen 15 minuten een reactie of dit correct was. Topservice.

Bestelling verliep vlot
Bestelling verliep vlot, goed op de hoogte gehouden van levering, netjes verpakt afgeleverd, betrouwbaar

Ik bestelde twee cadeaubonnen
Ik bestelde twee cadeaubonnen, volgende dag in huis en goed contact over de afhandeling. (digitaal of op papier).

Besvarelse fra Littleoneclothing
Perfecte setjes voor een baby
Voor onze kleinzoon had ik 2 setjes en een broekje besteld.
De kwaliteit is perfect. Lekkere zachte stofjes voor een baby, en ze staan ontzettend leuk !

Besvarelse fra Littleoneclothing
Lief briefje bij de bestelling, wel een shirtje snel kapot
Lief briefje bij de bestelling. Fijne stof. 3 mooie setjes besteld met een broek en shirt. Helaas is 1 van mijn 3 shirtjes wel al na 3 keer wassen kapot gegaan op de naat.