LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København Anmeldelser

Trommesalen 2-4, 1620 København, DK

Her har man ikke en fornemmelse af der bare skal sælges en dyr operation. Har været til forundersøgelse i dag hos jasmin som var super dygtig og meget ærlig. For mig var en operation ikke en muli... Se mere

I dag er det Søndag - tirsdag kl 10 havde jeg tid i KBH Lirema - jeg var bekymret det er ingen hemmelighed, men jeg må nok sige at alt er gået over forventning allerede Onsdag arbejdede jeg hjemme fra... Se mere

Fra den første konsultation til selve RLE/grå stær-operationen blev alt tydeligt forklaret for mig som patient. Jeg vil ikke skjule, at det var lidt skræmmende i starten, men det professionelle perso... Se mere

Det var en tryg og behagelig stemning man mødte. De er professionelle og signalerer at der er styr på tingene. Det virkede godt. Når jeg kun giver 4 stjerner, så er det fordi jeg ikke blev informeret... Se mere

1. Øjenklinik
  2. Læge
  3. LASIK-kirurg
  4. Optiker
  5. Kirurg
  6. Kirurgisk center

Om LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Fik smertefri smile-pro

Fik smile-pro. Både operation og efterfølgende dage var smertefri. Eneste gene var ubehaget ved at nogen rører ved ens øjne.
Venligt personale!

27. april 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Mathias! Tusind tak for din feedback. Det betyder meget for os at høre, at din SMILE Pro-behandling var smertefrit, og at du følte dig tryg hos vores venlige personale. Tak fordi du valgte os – du er altid velkommen tilbage!

Bedste beslutning jeg nogensinde har…

Bedste beslutning jeg nogensinde har taget!
For lidt over 1 år siden (11-04-2025) fik jeg smile pro hos lirema københavn. Resultatet er super godt og jeg er meget tilfreds.

Selve oplevelsen var dog lidt øv, da jeg havde bedt om en tid midt på dagen da jeg også skulle hente børn. Jeg fik kl. 14 hvilket jeg tænkte var perfekt da operationen i sig selv er kort og jeg kom ind ca. 13:40.
Det skulle vise sig at til trods for da jeg kom ind i "mørkerummet" at selvom der kun var 2-3 foran mig kom jeg først ind da kl. var ca. 15:15?

Under operationen var der en lasermaskine der slukkede ved højre øje (første øje), så den skulle lige bruge 5min på at starte op igen. Jeg blev dog forsikret om det var normalt at dette kunne ske og i mellemtiden blev midt øje holdt fugtigt.

Det er som det er, men da jeg kom ud og blev pladseret i mørkerummet var der kun gået kort tid før optikeren kom hen til mig.
Jeg skulle med et tog seneste 15:37 for at kunne nå at hente børn og det havde hun husket.
Så jeg måtte ud til kort tjek også afsted i halvt løb.

Mit venstre øje var en del mere irriteret og tørt den efterfølgende måned end det højre, hvilket måske var pga. det forhastede behov for at komme hurtigt afsted.

STORT tak til jeres optiker der huskede at jeg skulle nå et tog, og da jeg skulle til opfølgende samtale spurgte hun ind til om jeg nåede toget hvilket jeg gjorde

16. april 2025

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Nikolai! Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at din behandling har været den bedste beslutning, og at du fortsat er glad for resultatet. Vi beklager dog ventetiden på operationsdagen og forstår godt, at det skabte unødigt stress for dig. Vi er samtidig meget glade for at høre, at vores optiker huskede din situation og gjorde sit bedste for at hjælpe dig videre hurtigt. Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen tilbage.

Professionelt om omsorgsfuldt personale.

Professionelt om omsorgsfuldt personale.

24. marts 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Jette! Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att du upplevde vårt team som både professionellt och omsorgsfullt. Varmt välkommen tillbaka!

Jeg har været tilfreds med hele…

Jeg har været tilfreds med hele forløbet. Man føler sig tryg og personalet er meget omsorgsfulde

6. marts 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Gitte! Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet, og at du følte dig tryg og godt taget hånd om. Du er hjerteligt velkommen tilbage!

Efter en lidt uheldig indledende…

Efter en lidt uheldig indledende oplevelse, har Lirema formået at vende situationen til noget yderst positivt.
Den manglende kommunikation blev løst og jeg har efterfølgende fået udført en linseudskiftning, som jeg er yderst tilfreds med.
Deres behandling har været rigtig god og professionel, og selve indgrebet forløb utrolig nemt og smertefrit.

17. februar 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Allan! Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager den indledende udfordring, men er meget glade for, at vi fik løst situationen, og at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet af din linseudskiftning. Tak for din tillid – og du er altid velkommen tilbage hos os.

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Smertefri oplevelse. Helt igennem fantastisk service. Kan kun anbefale at du får lavet øjne her.
Er allerede selv i gang med at få min søster til også at få lavet øjne her.

9. januar 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Arthur! Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os meget at høre, at du havde en god og smertefri oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på din anbefaling – og du er altid velkommen tilbage.

Jeg er blevet opereret for grå stær og…

Jeg er blevet opereret for grå stær og det vil jeg varmt anbefale. Den dejligste atmosfære hvor man virkelig føler sig velkommen. Det er fra reception og hele forløbet med alle medarbejdere. Jeg mærkede intet og kunne se med det samme. Så en stor tak til Aurona Mensah og teamet.

Tak for en god oplevelse.

5. februar 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Anni! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du følte dig velkommen gennem hele forløbet. Vi er også glade for at høre, at operationen gik godt, og at du kunne se forbedringen med det samme. Du er altid velkommen tilbage hos os.

10/10 oplevelse

Virkelig sød personale, har intet dårligt at sige udover at det er den bedste investering har jeg foretaget indtil videre.

19. januar 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Martim! Tusind tak for din flotte feedback! Vi er meget glade for, at du er tilfreds og har haft en positiv oplevelse. Du er altid hjerteligt velkommen tilbage.

Professionale og høj faglighed

Jeg kan på det varmeste anbefale min øjenlaseroperation, som er forløbet over alt forventning.

Fra første kontakt til afsluttende kontrol har oplevelsen været præget af høj faglighed, professionalisme og tryghed. Personalet var yderst kompetent og tog sig god tid til at forklare hele forløbet, hvilket skabte en ro og tillid allerede inden selve indgrebet.

Under operationen var der et tydeligt fokus på sterile forhold, præcision og sikkerhed, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Alt foregik roligt, struktureret og professionelt.

Resultatet har været fremragende. Der har ikke været nogen komplikationer, og mit syn er markant forbedret – langt bedre end jeg havde turdet håbe på. Helingsforløbet har været problemfrit, og opfølgningen har været grundig og omsorgsfuld.

Samlet set har det været en yderst positiv oplevelse, og jeg vil uden tøven anbefale både behandlingen og det professionelle personale til andre, der overvejer en øjenlaseroperation.

5. januar 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Nicolaj! Tusind tak for din tillid og fine feedback. Vi er glade for, at du har oplevet et trygt og professionelt forløb med et fremragende resultat. Du er altid velkommen tilbage.

Rigtig fint

Synes jeg har fået et super godt resultat, og jeg synes, at det var meget billigt, alt taget i betragtning. Jeg fik LASEK, og det gjorde meget ondt i de to, tre efterfølgende dage.

Jeg synes alt personalet er rigtig godt, og det er et fint og godt sted til behandlingen. Den eneste ting er, at jeg ikke følte mig helt forberedt på, hvor svært det er at holde øjet peget ligeud, imens operationen foregik. Det var åbenbart ret vigtigt, hvilket kirurgen sagde undervejs, men det var altså ret svært, og der var ikke megen pædagogik lige i det øjeblik.

5. januar 2026

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Mathias! Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået et godt resultat og at du oplevede klinikken som et godt sted. Du er altid velkommen tilbage.

Hurtig tid til undersøgelser og…

Hurtig tid til undersøgelser og operation.
Meget venligt personale, især de piger ved forundersøgelse og efterkontrol

12. december 2025

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Birgitte! Mange tak for din fine feedback! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig behandling og venligt personale. Du er altid hjerteligt velkommen tilbage hos os.

Meget utilfreds Ville ønske, jeg aldrig havde fået lavet operation

Det er nu mere end to år siden, jeg fik foretaget en øjenoperation RLE hos Lirema, i København og jeg har desværre haft problemer lige siden. Allerede fra dag ét kunne jeg mærke, at noget ikke var, som det skulle være, især med mit venstre øje. Jeg kontaktede klinikken flere gange, men fik blot at vide, at det var normalt, og at jeg skulle give det tid.

Mine symptomer er ikke blevet bedre tværtimod. I dag oplever jeg stadig:
Sløret syn, skygger og forstyrrelser
Ekstrem tørhed, så jeg ofte ikke kan holde øjet åbent
Afhængighed af øjendråber for at komme igennem dagen
Ubehag og smerter, som påvirker mig både fysisk og mentalt
Efter en “behandling” hos Lirema fik jeg endda to små huller i øjet, uden forbedring

Jeg føler ikke, at mine problemer er blevet taget alvorligt overhovedet. Efter flere besøg hos klinikken har jeg stadig ikke fået en reel løsning eller forklaring. Jeg står nu med et øje, der fungerer markant dårligere end før operationen og en hverdag, der er væsentligt påvirket.

Jeg kan desværre ikke anbefale Lirema, baseret på min oplevelse og den manglende hjælp og opfølgning efter operationen

Jeg har nu taget sagen videre til styrelsen for patientsikkerhed

8. december 2025

Hej Aida!

Da det er længe siden du var her til en konsultation, er det svært for os at kommentere på din synstilstand. Vi glæder os til at se dig på klinikken!

Fantastisk oplevelse.

Jeg er så glad for hele oplevelsen og ikke mindst imponeret over resultatet. Fik linseudskiftning multifokal, Jeg har læst løbende op på RLE, igennem de sidste 5-6 år. Jeg havde ca +2,5 brugte læsebriller og multifokale linser, er 53 år. Har lige været til min sidste kontrol, det er så over 6 uger siden operationen. Jeg har stadig lidt halos ved kraftig hvidt lys, når det er mørkt og nogen lysstofrør kan godt give lidt distraherende lysflimmer. Kontrolerne der bliver sammenlignet og var for mig et vigtigt element og gjorde mig tryg. Min journal bliver gemt. Jeg kan til hver en tid bestille ny tid hvis jeg føler der ér noget der ikke føles rigtigt. Personalet er super søde, kompetente og gav sig god tid til at forklare processen og sikre sig at jeg var helt med, jeg er lidt nørdet. Der var er en dejlig rolig atmosfære i loungen, hvor jeg stille og roligt fandt roen, inden jeg skulle opereres. Operationen føles vel lidt ubehagelig, spec det kraftige lys, der var dog ingen smerter, vil mene at blive boret hos tandlægen, er væsentligt mere ubehagelig, til sammenligning. Jeg var virkelig rolig afslappet under operationen, hvor kirurgen var i fuld kontakt med mig hele tiden. Et Tip: Betalingen drillede/forvirrede mig en del, mit dankort kunne ikke klare beløbet, jeg lykkedes så til sidst med en kontooverførsel, glad for at jeg betalte før operationen. Jeg kan klart anbefale Lirema til alle.

16. oktober 2025

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Andreas! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt informeret gennem hele forløbet, og at både vores personale, atmosfæren og kontrollerne har givet dig tryghed – og ikke mindst, at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen tilbage!

Godt resultat & professionelt

Godt resultat & professionelt personale. Vil anbefale Lirema til alle der skal have lavet øjenlaser.

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Sebastian! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med resultatet og vores professionelle personale. Hjerteligt velkommen tilbage!

Jeg havde en vanvittig god oplevelse…

Jeg havde en vanvittig god oplevelse hos Lirema. Jeg har overvejet operationen i mange år, men har været alt for nervøs til at gøre noget ved det. Under hele forløbet er jeg kun blevet mødt af professionelt personale, og meget nærværende under det hele. Jeg ville uden tvivl anbefale Lirema til andre. Jeg undersøgte markedet grundigt inden jeg valgte - og jeg skriver normalt aldrig en trustpilot anmeldelse, men de fortjener fuldt ud 5 stjerner herfra og at andre kan se hvor gode de er og med ro i maven kan vælge dem til deres operation.
Jeg fik selv en SMILE.

17. november 2025

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Camilla! Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt støttet gennem hele forløbet. Vi er glade for, at du valgte os efter grundige overvejelser. Du er altid velkommen tilbage.

Slut med daglige linser

Slut med daglige linser, læsebriller og skærmbriller, fantastisk!
Sødt, rart og smilende personale, som er meget informative og tager hånd om dig, hele vejen igennem, lige fra forundersøgelse, selve operationen og efterfølgende kontrol !
Du føler dig tryg, hele vejen igennem !
Overvejer du at give dine øjne nyt liv, så kan Lirema varmt anbefales !

28. oktober 2025

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Henrik! Tak for din varme anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du både er tilfreds med resultatet og har følt dig godt taget hånd om af vores team. Du er altid velkommen tilbage!

En enkel og smertefri oplevelse

En enkel og smertefri oplevelse med hurtig heling og stor tilfredshed med resultatet. Selvom der kan opstå mindre gener som tørhed eller lysfølsomhed i den første tid, aftager disse hurtigt umiddelbart efter operationen

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Manal! Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god og smertefri oplevelse. Tak fordi du delte din erfaring - du er altid velkommen tilbage!

Sødeste team

Sødeste team. Mega dygtige smertefrit og jeg kan se som en ørn💃🏻💃🏻💃🏻

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Cansu! Tusind tak for din anmeldelse! Fantastisk at høre, at du kan se som en ørn – og at oplevelsen var god. Du er altid velkommen tilbage!

Professionelt og godt

Anbefales! Fik lavet Smile operation og der var ingen smerter eller ubehag efter operation. Operationen gik overraskende nemt og hurtigt. Jeg var mest nervøs for at mit øje skulle holdes åbent af et instrument, men det kunne man slet ikke mærke. Nu har jeg kun lidt kløen i øjenene, som bedres med øjendråber, her ca 1,5 mnd efter operationen, og synet er perfekt.

3. november 2025

Besvarelse fra LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - København

Hej Tina! Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at din SMILE-operation gik så nemt og smertefrit, og at du er tilfreds med resultatet. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en tryg og positiv oplevelse hele vejen igennem. Du er altid meget velkommen tilbage!

For jeres egen skyld, hold jer væk!

Min oplevelse med Lirema har været fuldstændig forfærdelig – både før, under og efter operationen. De tænker udelukkende på penge og handler som en samlebåndsfabrik uden reel omtanke for patienternes helbred.

Allerede fra første kontakt følte jeg mig presset til at få en operation, selvom jeg kun ønskede en forundersøgelse. De bookede tider uden mit samtykke, og når jeg gjorde indsigelser, blev de blot udsat og skubbet, ikke aflyst. Alt handlede om at få mig hurtigst muligt på operationsbordet – ikke om hvad der var bedst for mig.

Operationerne foregår kun om fredagen, hvor patienterne bliver kørt igennem på samlebånd – ind og ud på rekordtid, den beroligende medicin når ikke at tage effekt på de 5-10 minutter du venter. Der er intet personligt, ingen grundig vejledning, og man føler sig som et nummer i rækken.

Vejledningen var ekstremt mangelfuld. Ingen fortalte mig, at det kunne tage over et år for synet at stabilisere sig, deres brochure indeholder langt fra alle nødvendige oplysninger om komplikationer der kan opstå, så husk at lave meget research selv! – og i mit tilfælde er der gået over to år med smerter, tørre øjne, ustabilt syn og kronisk betændelse. Jeg bruger nu flere hundrede kroner om måneden på øjendråber og behandlinger bare for at holde øjnene nogenlunde funktionelle.

De vidste, at jeg var studerende, men pressede mig alligevel til at tage operationen lige inden eksamensperioden. Det ødelagde min studietid fuldstændigt – jeg kunne dårligt se, læse eller fokusere i flere måneder.

Lirema har ødelagt mit syn og min livskvalitet.
Jeg føler mig snydt, overrumplet og fuldstændig svigtet. Jeg kan på ingen måde anbefale denne klinik til nogen. Hvis jeg kunne give nul stjerner, ville jeg gøre det.

EDIT: Besvarelse til Lirema's kommentar.

1. I rådgav mig dårligt – og det kostede mig min eksamensperiodeog har gjørt det svært at studere generelt. I vidste, at jeg var studerende og stod foran en intensiv læseperiode. Alligevel foreslog I en operation én måned før eksamenerne. Først dagen før indgrebet fik jeg en brochure, hvor der stod, at man skulle undgå læsning, hvile øjnene og holde sig væk fra skærmei lang tid. OG at det tager 6-12 måneder for øjnene at hele sig selv - DET ER NORMEN, ikke en undtagelse, som jeg overhovet ikke blev informeret om. Det burde være oplyst lang tid i forvejen. Havde I taget hensyn til min situation, kunne operationen være planlagt på et tidspunkt, der ikke ødelagde min studietid. Det virker ærligt talt, som om I havde mere travlt med at få mig igennem systemet end med at sikre, at operationen passede ind i mit liv.

2. I pressede processen frem, før det overhovedet var sikkert, at jeg var egnet. Da den første undersøgelse viste, at jeg måske ikke var egnet, fik jeg besked på at gå med briller i en periode for at se om øjnene ændrede sig. Alligevel blev der booket tid til næste skridt, LASIK, som om alt allerede var besluttet. Jeg oplevede det som et bevidst pres på, at I ville holde mig “fast”, så jeg ikke nåede at overveje alternativer eller opdage bedre steder. Det er ikke respekt for patientens beslutningsgrundlag.

3. To besøg uden hjælp – hvorfor skulle jeg komme igen? I skriver, at jeg ikke har ønsket en ny konsultation. Nej, for jeg var der allerede to gange efter operationen uden at få nogen reel hjælp til de problemer, der stadig plager mig i dag. Når man går forgæves flere gange, mister man naturligt tilliden.

4. At I har forsøgt at få min anmeldelse fjernet, siger det meste. Det er svært at tage jer seriøst, når der bliver forsøgt at fjerne kritik i stedet for at tage ansvar. Det får jeres Trustpilot-profil til at fremstå mindre troværdig, og det underbygger min oplevelse af, at I vægter jeres image højere end patienternes reelle oplevelser.

Farvel og "tak"

13. november 2024

Hej Helgi!

Tak for din feedback. Vi er kede af din oplevelse af klinikken og behandlingen hos os. Aftaler bliver booket på forhånd, så man som patient kan vælge den dato, der passer bedst. Ved konsultationerne vurderer vi, hvad der er bedst for patienten; vi besvarer samtlige spørgsmål, og vi overlader altid den endelige beslutning til patienten. Vi presser aldrig nogen. Du valgte frivilligt at gå videre med operationen.

Det er svært at kommentere på dit nuværende syn, da dit seneste besøg fandt sted sidste år, og du har ikke været interesseret i at booke til en ny konsultation hos os. Hvis du ombestemmer dig og vil booke en tid på klinikken, er du meget velkommen!