2,0

Under middel

Betalte for ingenting

Ventede i flere måneder på et tilbud og endte med at betale for ingenting. Kan også se mange andre har dårlige erfaringer med at betale alt for store beløb.

(Efter denne anmeldelse er beløbet dog blevet refunderet)

25. september 2019

Modtaget regning efter 2 måneder uden arbejde

Fik tilsendt regning efter et besøg fra en elektriker der skulle se på vores dørtelefon. Han har IKKE udført noget arbejde overhovedet, men skulle blot give et tilbud. Det ventede vi så cirka 2 måneder på og fik et tilbud næsten dobbelt så dyrt som konkurrenternes.
Vi vil selvfølgelig ikke vælge et firma der er SÅ langsomme til at udføre arbejde så simpelt som at lave et tilbud, så vi takker nej og skal alligevel betale en regning på et par hundrede kroner. For hvad?
Dårlig og langsom service. Hold jer langt væk.

25. september 2019

Lille opgave=stor regning

Jeg fik udført en lille simpel opgave af Lindpro, hvor jeg selv kunne have købt nøjagtig samme materialer selv for under 700 og havde besøg af en montør lige under en halv time og fik en faktura på 1800. Og det var oven i købet efter rabat på noget der ligner 300😂 Så jeg tænker mig lige om en ekstra gang før jeg ringer til dem igen, og priser mig lykkelig for at det ikke var en stor ordre jeg bestilte dem til! Og kan se på øvrige opslag at jeg vist ikke er ene om have oplevet deres overfakturering. Note to self: husk at checke trustpilot en anden gang...

30. november 2018

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse.

Først og fremmest var det en hastesag de kom ud til. 1 mand starter op og lidt senere står der tre mand. Kun den ene laver noget, mens den anden går lidt frem og tilbage og med mellemrum aflæser en måler og fortæller et par vittigheder.

Efter en sagkyndig ven anslår prisen til at være 3.000-5.000 modtager jeg en regning på godt 10.000. Tilbuddet lød på maksimalt at løbe op på dette beløb.
Det var for at sætte en vask til og et vandrør til espressomaskine.
Havde kvaliteten og service været derefter var regningen naturligvis blevet betalt uden sure miner. Så en aftalt pris er helt fint, men når du tror du køber en tyr og ender med en kastreret kalv, så er det sgu klart prisen bliver ubehagelig...

Efter gentagende forsøg på at komme igennem til ansvarlige (Dennis) via mail og opkald uden succes, lader jeg sagen ligge, da de så sikkert kontakter mig.

Det sker efter 4 måneder og resulterer i at han gentagende gange forveksler mit navn med Muhammed og kalder mig smålig for ikke at betale en regning, hvor mit modsvar er, at jeg ikke betaler for et arbejde jeg ikke er tilfreds med, uden at omtale problemet.

Helt håbløst alt i alt og jeg ender med at betale for at komme videre.
Vil aldrig anbefale dette firma, eller nok nærmere denne VVS-sagkyndige Dennis fra Lindpro. Forhåbentlig kan han rette op på service og hans ansattes kvalitet

9. oktober 2018

Dårlige til aftaler og langsommelige processer

På den positive side, så har jeg kun mødt søde medarbejdere i telefonen og på min adresse.

Den dårlige vurdering skyldes, at jeg havde bestilt både et EL- og VVS tjek af min lejlighed til fredag morgen, hvor det så ender med at ingen af dem dukker op. Derefter får jeg så ændret min tid til tirsdagen efter, hvor begge så kommer og udfører tjekket. VVS rapporten kommer dagen efter, men EL rapporten er stadig ikke kommet (i dag er det igen tirsdag) Jeg ringede så ind i morges, hvor man igen bliver lovet at den bliver sendt.

I sidste ende falder deres langsommelighed nu tilbage på mig, fordi jeg skal betale diverse hastesagsgebyrer for at nå at få solgt min lejlighed. Så selv om jeg bestilte rapporterne allerede 24 april, så står jeg 15 maj uden det færdige resultat.

15. maj 2018

Jeg må nok indrømme at være en noget …

Jeg må nok indrømme at være en noget kritisk kunde, men når oplevelser ifht udført arbejde og herunder både service og kundeservice mv. fra Lindpro, så har jeg kun godt at skrive om Lindpro :

1. Kompetent rådgivning og vejledning samt reagerer / handler hurtigt når der er akut behov for hjælp.

2. Kommer til den aftalte tid.

3. Imødekommende og informative medarbejdere, der ligeledes har øje for og har respekten ifht. at tage hensyn i lejligheden når der flyttes ting.

4. Har et forstående og menneskeligt hensyntagen, når der er husdyr og børn i hjemmet.

5. Gør rent efter endt arbejde og derved forlader lejligheden som den var ved ankomst.

Så ja, positiv kritik fra en kritisk kunde, der klart vil anbefale Lind :-)

2. oktober 2017

FRÆKT, TYVERI, PAS PÅ, HOLD JER VÆK!

Fik Lindpro VVS til at ordne nogle småting i min datters lejlighed, herunder tilslutning af en håndvask, vaskemaskine og blandingsbatteri. Havde afsat 5000 kr til projektet, et beløb jeg havde fået estimeret af en sagkyndig med forstand på dette.

Lindpro sendte mig en regning på 23000 med et hav af arbejdstimer, overarbejdstimer, fuldstændig forskruede overpriser på materiale, mange gange højere end i byggemarkeder.

Vi har selvfølig straks klaget skriftligt over fakturaen og skal nu igennem en længere ubehagelig process med dem nu.

Det er direkte tyveri ved højlys dag, totalt udenfor al rimelighed og utrolig ærgeligt når man sætter en håndværker til at ordne nogle ting og han herefter udnytter det på det groverste når regningen skal skrives.

Pas nu på derude og husk at indhente tilbud på ALT, ellers risikerer i at blive "rullet" af jeres håndværker, hvis han ingen skrupler eller moral har som Lindpro!

28. juni 2017

Vi har samme opfattelse af Lindpro

Vi har desværre samme opfattelse af Lindpro - fik dem anbefalet af Grundfoss da vores ( 4 år gamle) kloak pumpe var gået i stykker- endte med en regning på 23.000 kr og et skadet kloakrør.

Efter at have bedt dem om at se på den nyopståede skade, kom de ud kiggede og nægtede at de havde noget med sagen at gøre - og sendte så en yderligere regning på 3000 kr!

Kan ikke anbefales herfra

Hvordan kan de iøvrigt have en samlet score på 5,4 når der ligger to anmeldelser med hver 1 stjerne??!!

26. juni 2017

Overfakturering og ublu timepriser!

Magen til uartighed!!!

Havde bestilt én mand til kl. 8, så kommer det 2 mand kl. 8:45. Han skal kigge på en pumpe og måle relæet igennem.

De er der i 1,5 time.

Så får jeg en regning på kr. 5.000. Der står de har været hos os i 3,5 timer til en timeløn på over kr. 1.425!!! Totalt bondefangeri...

Skriver så til Lindpro om de reelle omstændigheder og betaler kr. 3.000, som mere end rigeligt dækker det faktiske tidsforbrug.

HOLD JER VÆK FRA LINDPRO

9. oktober 2016