Lihn og Boi - Viborg
Jeg har flere gange haft fornøjelsen af at benytte både butikken og værkstedet hos Lihn og Boi i Viborg, og jeg er virkelig positiv og overordentligt tilfreds med deres service niveau som er på højeste niveau.
Ved sidste værksteds besøg opdagede den dygtige og grundige mekaniker en stor fejl på min nyerhvervede Avensis (købt af en privat sælger), som var til GRATIS synstjek. Det kostede 15kr for en bolt, smørelse og tid tog de ikke ekstra for, selvom det lå langt ud over det tilbud om gratis synstjek, jeg gjorde brug af. Potentielt har de sparet mig for en helt ny bremse, som er væsentligt dyere end 15kr, ligesom sikkerheden i bilen igen blev optimal.
Jeg oplever at blive taget ligeså godt imod som kunde, med min 18år gamle Toyota, som de kunder der er i butikken for at købe ny bil.
Jeg oplever ligeledes at alle kunder bliver behandlet lige godt, om de er unge, gamle, kvinde, mand, eller om hudfarven er en anden end personalets.
Nogle ansatte har været i virksomheden i op til 40 år, og det kan godt mærkes. Dengang var serviceniveauet et helt andet, og på det punkt, har tiden heldigvis stået stille hos Lihn og Boi i Viborg.