Lidl Nederland - Lidl.nl Anmeldelser

2.687
TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik dacht te bestellen 2x accu voor Parkside. Niet goed opgelet. Er kwamen 4. Wil er 2 terugsturen, maar retpourformulier is: alles of niets, toch wil ik er 2 houden. Gebeld met customer service,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket TWV 70 euro besteld. Compleet een verkeerd pakket ontvangen. Heb geklaagd, werd om foto's gevraagd van de artikelen in dit pakket en kreeg vervolgens een code om het retour te sture... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.687)

410 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Garantie "Parkside" onzin!

Garantie "Parkside" onzin!
Mijn hogedrukreiniger (170) lekte intern al als een zeef na +/- anderhalf jaar, bij normaal gebruik (+/- 15x gebruikt) en droog op zolder opslaan.
Dit gemeld via hun app. op 28 juni.
Reactie van hun "service partner" bleef uit. Na herhaaldelijk mailen, nog steeds geen reactie. Na zo'n 3 weken gaf Lidl aan bij geen reactie, het in eigen beheer te nemen. Maar daarna wederom na verschillende mails en weken verder, bleef ook hun reactie uit!
Ondertussen ben ik naar filiaal van aankoop geweest om te retourneren.
De reactie was; dat mogen wij niet meneer, ondanks dat ik hun op de WET gewezen heb!
Wederom mailen met de Lidl- "service" afdeling, dit maal met een herroepingsrecht brief van een consumentenrecht organisatie, waarin ik hun ook wederom op meerdere WET OVERTREDINGEN gewezen heb, en het vertrouwen in reparatie opgegeven heb.
Toen kreeg ik eindelijk weer reactie met als optie, mijn aankoopbedrag terug.
Ik hoefde alleen aan te geven welk filiaal ik wilde retourneren.
Waarop Ik natuurlijk aangegeven heb; bij aankoop filiaal. En de vraag wanneer hun daar op de hoogte zijn, zodat ik er niet weer voor niets heen ga.
Wederom, zelfs na verschillende mails, totaal geen reactie!
Op 8 september ben ik naar het aankoop filiaal gegaan retourneren.
Hun waren blijkbaar niet op de hoogte, maar na de mails laten zien, namen ze het apparaat terug en kreeg mijn aankoop bedrag terug.
Erg vriendelijk was die "snotneus" bedrijfsleider niet!
Dus; meer dan 2 maanden bezig geweest met mijn RECHT!
Ik noem dat CRIMINEEL!!!!
Nooit geen "parkside" van Lidl meer.

28. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zelden zo’n slechte klantenservice meegemaakt!

Zelden zo’n slechte klantenservice meegemaakt, zo kan je inderdaad wel 5 jaar garantie bieden op je Parkside producten. Tegen de tijd dat de klantenservice actie onderneemt zijn die 5 jaar al ruim voorbij. De klantenservice wijst naar allerlei interne afdelingen die je zelf nooit te spreken krijgt. Ze hebben allemaal een communicatietraining gehad en reageren met standaard zinnen maar beloftes komen ze niet na. Daarom snap ik de score van 1,5 ster op Trustpilot wel.

23. september 2026

Haricots verts

Ik heb gisteren 2 pakjes haricots verts gekocht bij de winkel in maarssenbroek. Ik heb nog nooit zo’n vieze bonen gehad smerig en dat voor zoveel geld bah.

22. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen app dus geen korting

Voor de meeste kortingen heb je een app nodig. Aangezien ik weiger mijn data af te geven voor een beetje korting is het geen Lidl meer voor mij.

18. september 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

slechts de helft retouren

Ik dacht te bestellen 2x accu voor Parkside.
Niet goed opgelet.
Er kwamen 4.
Gebeld met customer service, binnen 1 minuut vriendelijke dame aan de lijn. Uitgelegd en zij stuiurt binnen kwartier het juiste retourlabel per email op.
Geweldig dus.
Ik lees andere reviews die negatief zijn, nou mijn ervaring is alleen heel heel positief, zowel de producten (parkside) als nu dus de service.

21. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Grootste ergernis van deze Lidl winkel…

Grootste ergernis van deze Lidl winkel in Franeker is dat ze nooit op tijd open gaan.
Klok slaat 07.00 uur of 08.00 uur op zondag, ze laten de klanten gewoon staan.
Soms duurt het wel 10 minuten.
Mijn advies, zelf graag met de vinger wijzen , bewijst dat een klant de bal terugkaatst.

20. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ik had naar de klantenservice gebeld…

ik had naar de klantenservice gebeld vanwege een lichtroze boormachine set die in de actie is sinds vandaag, om te vragen waar deze nog op voorraad is, omdat ik zelf al naar de 2 filialen was geweest in hoogeveen maar alleen daar de originele groengoude versie was. eerst had ik gedoe met ai bot liA. uiteindelijk kreeg ik mevrouw 1 aan de telefoon, en daarbij had ik aangegegeven dat ik er wel 40 km voor wou rijden. geeft de 1ste klantenservice vrouw aan; ja in dedemsvaart zijn ze er nog, ze kunnen alleen niet wegleggen voor u dus zult u snel moeten zijn. dus ik snel naar dedemsvaart jagen. spreek daar een medewerker aan, die geeft aan dat ze nooit die binnen hebben gehad en ze het zelf vanochtend had bijgevuld. ik bel weer naar de klantenservice. geef aan dat ik dit niet op prijs stel, maar dat ik m nog wel wil, en dat ik in hoogeveen bij beiden al was geweest en dus in dedemsvaart. mevrouw 2 begrijpt mij blijkbaar niet en vraagt meerdere keren bij welke filialen ik ben geweest. ik geef aan dat ik in een radius van 10-20 km van hoogeveen of dedemsvaart er nog wel voor wil rijden. mevrouw 1 had meerdere filialen voor mij gebeld, totdat ze er eentje had gevonden die het ‘op voorraad had’ (niet dus). mevrouw 2 had daar geen schik aan. ze vroeg 3 keer welk specifiek filiaal ik nog naar toe wou gaan. ik geef meerdere malen aan dat ik in de buurt van hoogeveen of dedemsvaart wel naar een filiaal wil. mevrouw snapt het uiteindelijk en geeft chagrijnig aan dat ze ff naar ommen gaat bellen. die had alleen de groengoude. waarop mevrouw 2 vraagt of ik die zocht terwijl ik al 5 keer in het gesprek had aangegeven dat ik de lichtroze wil, anders had ik het wel in hoogeveen gehaald. mevrouw 2 maakt uitzondering voor mij zoals ze dat zo mooi zegt, en belt nog een ander filiaal in hardenberg. deze heeft het ook niet, waarop mevrouw 2 aangeeft dat ze echt niet nog meer filialen gaat bellen, en mij een compensatiecoupon van 10 euro aanbiedt. dank hoor mevrouw, dat u de benzinekosten die ik heb verreden naar dedemsvaart wilt vergoeden. heel fijn🤬NOT!!!

16. september 2026

Op 31-08-2026 email gehad

Op 31-08-2026 email gehad, van afd. Customer Care, als reactie op mijn klacht. Daarin beloofden ze dat er binnen 24 uur contact zou worden opgenomen. Het is nu 13-09-2026 en tot op heden niks gehoort. Is dit de service van Lidl want dan kom ik er nooit weer. En die chatbox van jullie kun je ook beter afschaffen.

31. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

35 euro armer, een hoop gedoe, geen pakket.

Pakket TWV 70 euro besteld.

Compleet een verkeerd pakket ontvangen.
Heb geklaagd, werd om foto's gevraagd van de artikelen in dit pakket en kreeg vervolgens een code om het retour te sturen.

Pakket retour gestuurd, duurde een week tot ik uiteindelijk antwoord had.

Heb de helft van mijn geld terug gekregen (35) euro.

Heb dus geen pakket, heb een hele hoop moeite moeten doen, ben 35 euro armer.

Oplichters.

30. august 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

5,5 maanden geleden een Crivit Ebike Y…

5,5 maanden geleden een Crivit Ebike Y met ketting gekocht. Ervaring: Superfiets, 5 sterren. Helaas stopte hij ermee tijdens een rit. Gekeken, probleem met de Accuaansluiting. Gemaild naar Lidl customerservice. Afspraak voor 3 dagen later thuis in Zuid Limburg. Reparateur kwam uit Huizen. Gerepareerd in 15 minuten. Complimenten voor de service Joyvel uit Huizen.

9. september 2026

Geen reactie

Wat nog erger is , we zien nergens een reactie terug van de lidl. Moeten we nu in het Duits 1 ster of minder geven? 3dagen later : Kan die ene ster misschien ook weg? wat een "klantenservice:zeg NOT

7. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hebben een takkenzaag bij de Lidl…

We hebben een takkenzaag bij de Lidl gekocht. Deze is binnen 2 uur kapot gegaan. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en zelf een maand en een aantal mails van onze kant is er nog steeds geen contact of een oplossing vanuit de Lidl gekomen. Het lijkt alsof ze niet bereikbaar zijn of dat het ze vrij weinig interesseert. Ik had de Lidl hoog zitten maar dit valt me toch erg tegen van deze winkel

10. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij de Lidl op de Zandweerd in Deventer…

Bij de Lidl op de Zandweerd in Deventer ook laten ze je minuten wachten totdat iemand komt opdagen om af te rekenen.
Ongelooflijk eerlijk gezegd. En dat is vaak zo. Dieter Schwarz de eigenaar is niet voor niets de rijkste persoon in Duitsland en staat in de top 20 van rijkste in de wereld. Man man man.

31. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanmiddag 1 kassa open maar de…

Vanmiddag 1 kassa open maar de medewerker was alleen maar druk met problemen bij de scan kassa’s. Zonder een excuus liep hij telkens bij me weg om zich bezig te houden met zegelboekjes, scanproblemen en legitimatiebewijzen aan de andere kant van de kassa. Tot 4 keer toe kwam hij terug met een “hallo” om door te gaan met waar hij mee bezig was: mijn boodschappen scannen. Toen ik weg wilde gaan vroeg hij nog of ik zegels spaarde. Ondanks mij “ nee” bleef hij aanhouden. Ik wil geen zegels. Ik wil slechts een vlotte en een fatsoenlijke afhandeling van het betalen van mijn boodschappen. Voortaan weer naar de Dirk.

1. september 2026