Leynadresses Anmeldelser

4,3

Super tevreden! 🤍 Ze hebben prachtige jurken en de service is echt top. Iedereen was ontzettend vriendelijk en behulpzaam en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik had totaal niet verwacht zo snel iet... Se mere

This was my first visit to Leynadresses, and I had such a wonderful experience! I was welcomed so warmly and received amazing help throughout my visit. The selection of dresses was absolutely beautifu... Se mere

Bonjour, j'ai commandé une robe chez leyna dress pour mon mariage En général je mets du 38 suivant les avis jai pris du 40. Une fois arrivée le vêtement était tellement petit qu'il n'entrait pas... Se mere

Aleyna was heel gastvrij, we kwamen helemaal uit het Oosten van het land (140km) en hadden geen afspraak gemaakt (uit ontwetendheid 😅). Gelukkig had ik mijn keuzes vooraf al gemaakt en mocht ik snel... Se mere

Svarer typisk inden for 2 uger

122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

In eerste instantie reageren ze snel…

In eerste instantie reageren ze snel wanneer je contact opneemt om een jurk te bestellen. Helaas verandert dat zodra je aangeeft dat de jurk niet past en je deze wilt retourneren, dan blijft de reactie uit. Erg teleurstellend. Daarnaast accepteren ze geen retourzendingen en vindt er geen terugbetaling plaats, wat naar mijn mening niet meer van deze tijd is. Jammer, want de jurken zien er mooi uit, maar goede service houdt bij hen op zodra je een probleem meldt.

11. juni 2025

Believe me go get ur dress here

Het was een prachtige jurk!! Ik had de bruiloft van mijn zus en het was belangrijk voor me dat al helemaal als ik iets online haal het binnenkomt zoals op de foto’s en zoals verwacht. Hierbij adviseer ik iedereen om zeker hier je jurk te halen voor maakt niet uit welke gelegenheid gewoon simpel weg als je er prachtig uit wil zien en niet wilt stressen of het wel binnenkomt zoals je in gedachten had!!

31. maj 2025

Top!

Ich war sehr zufrieden mit der Lieferung und der Ware! Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt zu 100% und auch der Stoff und Schnitt waren super. So zeitlose und schöne Kleider, ich liebe es! 😍

10. juni 2025

Amazing dresses

OMG!!!! I ordered a dress for a pre wedding photoshoot and it is ✨ PERFECTION ✨ the size is perfect so is the fabric and quality of the dress is outstanding! The way the dress was shipped and handled was great too loved the packing. I contacted customer service before placing an order and they were so lovely and quick to respond. I am definitely ordering again. I always go for unique and high quality dresses and Leynadresses has exactly what I want. I am waiting for a dress to be back in stock and I can’t wait to order again!❤️❤️❤️❤️

27. maj 2025

Retoure funktioniert nicht- schlechter Kundenservice

Ich habe das Kleid von Leynadresses in guter Qualität erhalten, jedoch war die gesamte Erfahrung mit dem Kundenservice und der Rückgabe einfach enttäuschend! Die Retourenabwicklung war unprofessionell, und meine Rücksendung wurde verweigert, was dazu führte, dass das Kleid wieder zu mir kam. Ich kann diesen Shop aufgrund meiner Erfahrung leider nicht empfehlen und würde dort nicht erneut bestellen.

20. maj 2025

Prachtige jurken — heel fijne service!

Heel fijne ervaring met lieve, vriendelijke dame. Gaf me eerlijk advies en haar doel was om een jurk te vinden die me oprecht staat en niet een veelvoorkomende verkooptruc. Ik kom hier zeker terug want ze hebben prachtige jurken met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een heel goede service!

16. maj 2025

Kardeşimin düğünü için ‘Afra dress’…

Kardeşimin düğünü için ‘Afra dress’ aldim Leyna dressden. Beklediğimden cok ama cok kaliteliydi ve herkesden iltifat aldim cok memnun kaldigimi bildirmek istedim. Normalde çok yorum yapmam ama bu elbise en güzel yorumu hakketi. Paketleme harikaydı ve çök çabuk geldi elbisem. Tekrardan Leyna dress’e çok ama çok teşekkür ediyorum tercihim tekrar sizden olicagindan eminim.

15. maj 2025

İnanılmaz harika bi Hizmet 😍

Sorunsuz Sipariş Sistemi, hızlı kargo, muhteşem Kalite, dahası harika seçenekler mevcut😍 Seçtiğim elbiseyi çok severek giydim, birçok iltifat aldım ❤️😍 İlk siparişimdi ama son olmayacak.. Gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz tavsiye edebilirim❤️

29. april 2025

Wunderschöne Kleider

Wunderschöne Kleider. Viel Auswahl und super Qualität. Habe erst ein Kleid für meine Verlobung bestellt, anschließend direkt für mein Standesamt das zweite Kleid bestellt nachdem ich gesehen habe wie schön die Kleider sind❤️ super Service, ab jetzt werde ich Abendkleider nur noch bei leynadresses bestellen 🙏🏼

20. april 2025

Prachtige jurken

Prachtige jurken voor elk smaak!
Behulpzame en vriendelijke medewerkers met een brede glimlach op hun gezicht, die ook nog eens met je meedenken. Ben goed geholpen, zeker een aanrader.
🙏💃🏻😊

19. april 2025