Leynadresses Anmeldelser

4,3

Super tevreden! 🤍 Ze hebben prachtige jurken en de service is echt top. Iedereen was ontzettend vriendelijk en behulpzaam en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik had totaal niet verwacht zo snel iet... Se mere

This was my first visit to Leynadresses, and I had such a wonderful experience! I was welcomed so warmly and received amazing help throughout my visit. The selection of dresses was absolutely beautifu... Se mere

Bonjour, j'ai commandé une robe chez leyna dress pour mon mariage En général je mets du 38 suivant les avis jai pris du 40. Une fois arrivée le vêtement était tellement petit qu'il n'entrait pas... Se mere

Aleyna was heel gastvrij, we kwamen helemaal uit het Oosten van het land (140km) en hadden geen afspraak gemaakt (uit ontwetendheid 😅). Gelukkig had ik mijn keuzes vooraf al gemaakt en mocht ik snel... Se mere

Svarer typisk inden for 2 uger

122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slechte kwaliteit

Ik heb een maat 40 jurk besteld met steentjes aan de bovenkant. Eenmaal aangekomen bleek de jurk te groot te zijn. De steentjes van de jurken lijken net geplakt te zijn met knutsellijm, met elke aanraking vallen de steentjes eraf in grote hoeveelheden.

Ik heb op de site gecontroleerd of de jurk in kleinere maat aanwezig is en dat was inderdaad het geval. 1,5 uur gereisd om hem om te ruilen, maar mevrouw gaf aan dat het niet mogelijk is doordat de jurk niet meer beschikbaar is (?). Daarnaast gaf ik dus aan dat ik de kwaliteit van de jurk en de steentjes erop erg slecht vond. De medewerker gaf mij gelijk en zei dat ze dat ook door hadden en de aankoop hiervan niet meer zullen doen. Dit laat zien dat ze door hebben dat het een slechte kwaliteit jurk is, maar ze verkopen het alsnog voor de prijsklasse van een kwalitatieve jurk. Ik heb er ook geen vergoeding voor gekregen.

Ik ga nu met dezelfde jurk weer de hele weg terug naar huis. Zeer teleurstellend dit, zal hier nooit meer een aankoop doen.

27. september 2025

Zonder afspraak gegaan met toezegging

Zonder afspraak gegaan met toezegging, bij aankomst werd er meteen gevraagd of ik een afspraak had. Had ik niet, wel via app contact en gezegd dat ik kon langskomen ivm specifiek jurk op het oog. Mocht met enige twijfel even plaats nemen van de jonge dame en de oudere mevrouw collega/moeder zou me helpen. In eerste instantie leek ze vriendelijk, maar ze raakte gauw geïrriteerd. Volgens haar zou ik de jurk die ik aanhad eerst moeten terug geven om de volgende te passen. Nou waren de pashokken echt met een klipjes vast gezet met heel weinig tot geen privacy. Ik voelde me hier erg ongemakkelijk bij. De oudere mevrouw die mij hielp raakte hier wellicht geïrriteerd en kreeg allemaal gekke bekken en diepe zuchten mijn kant op. Totaal onvriendelijk werd ze en bij de 3e fit bood ze me niet eens hulp aan de jurk uit te trekken. Ik heb deze op eigen kracht uitgedaan en zonder dag of doei weggegaan. Ander half uur heb ik hier naar toe gereden. Voor hen balen dat ze niets hebben kunnen verkopen en voor mij tijd en tank verspild om met een naar gevoel weg te gaan. Geen fijne ervaring.

23. september 2025

Je suis conquise

Je suis conquise ! Les détails sont magnifiques et la robe est vraiment élégante. Le délai de livraison a été plus que rapide, j'ai été très agréablement surprise. Je recommande ce site.

13. september 2025

Top service

Top service, duidelijke communicatie via de mail van tevoren. Super vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Prachtige jurken en veel keuze.

14. september 2025

Best experience ordering!

I ordered the Desna dress and wanted to switch colours and they were so quick and efficient with helping me do this. Im in the UK and received the dress in 4 days, more than impressed when it arrived. Such a stunning dress and the quality is absolutely gorgeous. Really happy with this purchase and would recommend!

12. september 2025

Elbiseler için yeni favori adresim💕

Instagramdaki bir reklam üzerinden sayfayı buldum ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım.
Çok hoşuma gitti çünkü sadece her yerde bulunan kıyafetleri değil, aynı zamanda gerçekten özel ve benzersiz modelleri de sunuyorlar. <3
Kalite harika, Instagram üzerinden de çok hızlı yanıt alabiliyorsunuz ve paketleme gerçekten çok özenli, elbise özel bir koruma kılıfı içinde geliyor.
Kargo süresi de gerçekten çok iyi. Kısacası, kesinlikle bir kez daha sipariş veririm <3

9. september 2025

Bruidsjurk

Ik vond de jurk die ik kocht prachtig, ik had geluk dat ik de afspraak had gemaakt, ik werd goed ontvangen in de winkel, het was mijn eerste keer, ik kom zeker terug. Heel erg bedankt

7. september 2025

ICH HABE IN MEINEM LEBEN SOWAS NOCH NIE…

ICH HABE IN MEINEM LEBEN SOWAS NOCH NIE ERLEBT ODER GEHÖRT.

Ich bin selten so respektlos behandelt worden wie hier. Der Kundenservice ist eine absolute Katastrophe! Schon beim Betreten des Geschäfts wurde mir signalisiert, dass ich hier unerwünscht bin. Mir wurde tatsächlich gesagt, ich dürfe die Kleider nicht anprobieren, weil sie mir angeblich sowieso nicht passen würden – und das bei einer normalen Größe 38/40! Eine Frechheit sondergleichen.

Nach ewigem Hin und Her durfte ich dann endlich ein Kleid probieren. Es passte, aber die Mitarbeiterinnen haben sich geweigert, es überhaupt richtig zuzumachen – nur, um mir einzureden, es würde nicht passen. Und als ich es meinem Mann zeigen wollte, wurde ich in einem völlig herablassenden, patzigen Ton abgewürgt mit den Worten: „Was willst du daran zeigen?“
Draußen stand sogar schon eine andere Kundin weinend wegen dem selben Verhalten. Einfach nur traurig – nie wieder!“

So ein Benehmen ist nicht nur unprofessionell, sondern schlicht respektlos und beleidigend. Statt Beratung oder Freundlichkeit gibt es hier nur Arroganz, Frechheit und Null-Service.

Toppers!

Ik ben echt tevreden! Ik werd meteen op tijd geholpen en ze wisten gelijk mijn maat. Binnen een kwartiertje was ik klaar met mijn jurk. Ik ben superblij met mijn jurk, dankjewel Leyna Dresses! Alles was heel netjes geregeld.