Een hormooncoach, dat gun je elke vrouw!
Voor haar opleiding tot hormooncoach mocht ik het traject bij LEV met Daan volgen als coachie. Niet omdat ik op dat moment veel klachten had, maar juist omdat een goede voorbereiding zoveel verschil maakt. En dat bleek ook echt zo te zijn.
Het traject begon met het opstellen van een krachtige persoonlijke belofte aan de hand van haar eigen methode. Alleen dat proces zette mij al enorm aan het denken en gaf veel inzicht. Daarna gingen we echt de verdieping in. Daan heeft mij geholpen om mij bewust en goed voor te bereiden op de premenopauze. Iets waarvan ik nu denk: waarom praten we hier niet veel eerder over?
Daan is buitengewoon kundig, luistert aandachtig en kijkt echt naar wie jij bent. Geen standaard adviezen, maar maatwerk. Want hormonen werken bij iedere vrouw anders en daar speelt zij sterk op in. Ze denkt mee, stelt de juiste vragen en komt met praktische tips waar je echt iets aan hebt.
Ik heb ontzettend veel gehad aan dit traject en gun eigenlijk iedere vrouw zo’n investering in zichzelf. Niet pas als er klachten zijn, maar juist daarvoor.