Levelair Anmeldelser 19

3,8

Dansk webshop, der tilbyder produkter til at øge din kvalitet af din søvn

3,8

God

Kæmpe scam

Kæmpe scam. Har betalt for min ordrer fra 4 uger siden og har intet hørt fra dem. Nu har jeg skrevet 3 mails angående min ordrer og der er ingen der svarer

17. februar 2025

Besvarelse fra Levelair

Hej Karl. Ikke scam men sitet har været lukket men nu er der kommet nye ejere på. Det ser ud til det har kunne lade sig gøre at bestille vare inden sitet lukket ned og det vil vi som nye ejere have løst så der ikke ligger anmeldelser som dette og overskygger for det vil skal igang med at genetablere sitet... Vi har ikke adgang til gamle mail men skriv gerne en ny mail til info@levelair.dk så finder vi en løsning :)

Fup !!!

Fup !!!
Har dags dato fået bekræftet at I bruger jeres post adresse uberettiget. Udbyderen har intet samarbejde med jer og har aldrig haft det ! .
Jeg anmelder jer idag til politi og Forbrugerstyrelsen.
Tænk at skulle gå så langt !!!

24. januar 2025

Besvarelse fra Levelair

Hej Tina. Sitet har været lukket men nu er der kommet nye ejere på. Det ser ud til det har kunne lade sig gøre at bestille vare inden sitet lukket ned og det vil vi som nye ejere have løst så der ikke ligger anmeldelser som dette og overskygger for det vil skal igang med at genetablere sitet... Vi har ikke adgang til gamle mail men skriv gerne en ny mail til info@levelair.dk så finder vi en løsning :)

Har ikke fået min ordre

Har ikke fået min ordre. Bestilte den for 2 uger siden nu og har ikke fået noget information heller.

27. september 2024

Virkelig effektivt produkt!

Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter at have prøvet næsestripsne fra Levelair, har jeg virkelig mærket en forskel. Jeg trækker vejret meget bedre om natten, og snorken er blevet et mindre problem.
Produktet gør det, det skal, og jeg bruger det nu hver aften. Kan klart anbefales.

7. august 2024

Virkelig overraskende virkning

Virkelig overraskende virkning, jeg var lidt skeptisk i starten men der jeg endelig modtog min pakke og prøvede næsestripsne på, har jeg aldrig haft så god vejrtrækning før, virkelig gode næsestrips!! Jeg snorker slet ikke længere.

Stor anbefaling herfra.
De bruges hver dag inden jeg går i seng.

17. august 2024

Jeg var skeptisk i starten

Jeg var skeptisk i starten, men valgte at give det et forsøg, og til min overraskelse virkede det faktisk. Jeg har aldrig sovet bedre, og min vejrtrækning er blevet markant bedre, så det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her.

9. august 2024

Bedre end Temu!

Har efterhånden prøvet en del næsestrips og det her er klart de bedste. Drop de billige fra Temu, de her virker! Bedre søvn, mere fokus og skarphed når jeg arbejder, mere energi hele dagen. Prøv dem :)

8. august 2024

Perfekte produkter

Markant forbedring i vejrtrækning under søvn og træning. levelair har den bedste kvalitet på markedet når det kommer til næsestrips og mundtape, som jeg har prøvet

24. juli 2024

5 Stjerner

5 Stjerner, men det kunne være lækkert med en lille guide til hvordan man sætter den bedst muligt på.

15. juli 2024

Skønt produkt

Skønt produkt.
Mærkbar forskel fra start.

En af dem - man ikke kan leve uden, når først man har prøvet det!

10. juli 2024