Elendigt kundeservice, umulig at kontakte pr. Telefon, sender brugte dele, men påkrævet prisen for ny 😡 Det er direkte misbrug af monopolet for reserve del til worx. Næste gang bliver der hand... Se mere
Jeg har to gange haft mine computere til reparation her. Den første gang syntes jeg dog at reparationsomkostningerne var for dyre, og valgte istedet at få computeren sendt tilbage mod et gebyr på ca.... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Elendigt kundeservice
Det er direkte misbrug af monopolet for reserve del til worx.
Næste gang bliver der handlet på ebay,
Aldrig i mit liv har jeg oplevet dette
Bestilte en ordre på deres hjemmeside. Får en bestillingsbekræftelse og dagen efter en mail retur, at de ikke har varen på lager.
De vil bestille den hjem, men ingen forventet leveringsdato.
Jeg skrev til dem, at ordren ønskes annulleret og pengene refunderet. Da jeg ikke kan vente på ubestemt tid.
Til #LetMeRepair
Hvis varen ikke er på lager og i ikke ved hvornår i har den hjemme? Hvordan kan i så sælge varen og trække penge fra folk?
HOLD JER LANGT VÆK!!!
Har sendt en Neato robot støversuger til dem, den er under to år gammel altså indenfor reklamation, den blev sendt afsted efter aftale med fabrikanten (Neato).
Jeg kendte ikke til firmaet før jeg fik en regning fra dem.
De ville have lidt over 500 dkk for at skrotte min maskine eller 712.50+moms for at sende den retur til mig.
Begrundelsen for at den ikke kunne laves var “Liquid Damage” selvom den aldrig har været i nærheden af væske.
Vælger at betale og få min maskine tilbage efter at have læst andres anmeldelser her på trustpilot, selvom det burde være Neato(Fabrikanten) der skulle betale. (Har skrevet ca 25-30mails ialt uden held)
Har fået min maskine tilbage og et lille DANSK firma har kigget på den OG LAVET DEN !!!
Får fortalt der ikke er nogen spor af væske overhoved!!!
Letmerepair skrev til mig efter ca 20dage hvorimod det danske firma lavede den på under TO TIMER!!!
Worx/Landroid Sverige - kundeservice ej eksisterende
Levering og kommunikation fungerer ikke; og det er ikke PostNords skyld. LetmeRepair har på ingen måde styr på deres logistic og information om afsendelse er ikke eksisterende.
Mail-korrespondance med deres kundeservice fungerer ikke ex. læser de ikke kundens mail eller forstår den svenske "pige" ikke dansk.
Modtaget en dyr defekt reservedel og ved ikke om jeg får pengene tilbage.
Køb derfor aldrig et Worx/Landroid produkt. Det er et håbløst produkt, som kun kan repareres i Sverige og kundeservicen i Sverige, kan man ikke bruge til noget.
Vi blev henvist til dem da vires…
Vi blev henvist til dem da vires Ecovacs efter få måneder havde mistet kortet og lavet nye kort oven i de gamle.
Vi mente derfor støvsugeren var ubrugelig og ikke som forventet da rumtildeling og virtuelle mure ikke virkede efter få kørsler.
Enheden blev sendt til reparation hos dette firma der nu vil have 650kr for at “frigive” vores robot de ikke mener har nogle fejl, på trods af dens funktioner er ubrugelige.
Vi benyttede dem kun fordi Ecovacs sagde vores enhed havde en fejl og skulle ind til reparation, intet om vi skulle betale eller prøve nogle ting for at afhjælpe.
Nu står vi så med et krav på næsten 1/4 af enhedens pris for at få den igen. Aldrig har jeg oplevet så ringe og uprofessionel service. Denne må Ecovacs betale da se sagde enheden skulle ind til reparation.
Elendig!!
Elendig reparation, ingen svar når man skriver til dem at man har fået produktet hjem og det ikke virker. Betalte produktet pris for at få det fixet (1 måned gammel), og så virker den ikke engang.
Bestilte en strømforsyning til min…
Bestilte en strømforsyning til min robot plæneklipper, hurtig levering og billig pris.
Vores Neato robotstøvsuger udviklede en…
Vores Neato robotstøvsuger udviklede en defekt inden for reklamationsperioden. Dens side børste ville ikke længere dreje rundt, så den fik ikke skidtet med helt ude i kanterne. Vi kontaktede forretning som henviste os til at sende den til Letmerepair. Vi fik robotten tilbage godt en uge senere, inkludert i pakken var en lang liste med ting de havde skiftet. Jeg ved ikke præcis hvad de havde tænkt sig, robotten havde ingen andre fejl. Sidebørsten fungere stadig ikke og nu har robotten fået en masse ny flotte ridser.
Godt tilfreds
Efter en lidt sløv start fra det firma der formidlede min reklamation, begyndte det at gå stærkt. Fik hentet min WORX robotklipper i sidste uge, og efter 7 dage var den tilbage med nye reservedele og var køreklar igen. Nem og hurtig afhentning og returnering via FedEx.
Man skal lede længe rigtig efter så…
Man skal lede længe rigtig efter så dårlig service og så er de mega langsomme til at svare vores tv har stået og ventet på dem i snart 45 dage
Bestilte nogle hjul til vor Worx…
Bestilte nogle hjul til vor Worx robotplæneklipper, fra letmerepair.se. Det gik 6 uger inden jeg modtog dem, men dem hævet pengerne allerede med det samme.
Jeg måtte selv efterlyse varen, og det gik nogle dager før jeg fik svar. Jeg tror dem er seriøse nok, men dem har ikke styr på sine processer. Jeg kan ikke anbefale dem med mindre det er ok at vente endel på levering.
Absolut *INGEN* kundeservice
Gode priser, men ekstraordinært dårlig kundeservice.
Trækker pengene flere uger inden pakken sendes, selvom vi nordiske lande har en aftale om ikke at gøre den slags.
Varen stod som på lager da jeg bestilte, men efter 10 dage havde jeg intet modtaget og spurgte efter et tracking number. Det tog dem en uge at svare at varen ikke var på lager.
Efter endnu et par uger opgav jeg og skrev at jeg ville annullere ordren, og gerne ville have mine penge tilbage.
De ignorerede den mail i 5 dage.
Derefter skrev jeg igen, og kan se at de har læst mailen, men de har endnu ikke svaret.
Jeg venter stadig på svar, og har ikke fået mine penge tilbage.
Synd, for jeg har tidligere handlet med dem uden problemer, men det er åbenbart gået meget ned ad bakke for dem på det seneste.
Opdatering: De har nu sendt mig en besked om at varen er afsendt og på vej.
På trods af at jeg har skrevet til dem hele ugen om at ordren skulle annulleres.
For fa**en da også!!!
Opdatering 2: Pakken er nu leveret til en pakkeshop i den anden ende af byen, i stedet for til døren som det var meningen *suk*
Plus de i en uge har ignoreret mine mails om hvordan jeg kan annullere ordren og få mine penge tilbage.
Jeg kan ikke finde info om returnering på deres hjemmeside, og de ignorerer henvendelser via deres kontaktformular.
Uprofessionelt. Amatøragtig kundeservice.
1. Batteriopladnings fejl vækker mig kl. 01 om natten, jeg tror det er en fejl det gentager sig så næste nat jeg ringer, svar prøv lige at se om den gør det igen. Hvis ja så ring og få rep.nr. og kom så ind med den i Taastrup.
2. Næste nat Batteriopladnings igen. jeg ringer og får nu besked på at den skal sendes pga. corona. Ingen problem de sender en kasse og en label til mig. Men der sker ikke en skid.
3. jeg ringer igen men ingen ved noget så de vil vende tilbage. Der sker ikke en skid.
4. Jeg ringer og får nu besked på at købe en kasse og sende den.
5. Jeg kører i Silvan hvor jeg har købte den og der fra ringer de rundt, de får en aftale om at der kommer en kasse hjem til mig. Så skal jeg ringe så bliver den hentet hos mig. Silvan printer en label ud til mig.
6. Svar : Ingen Fejl medsendt, alt testet og fundet ok, log udlæst og ingen fejl. Ny Firmware. Har forsøgt at ringe til kunden 8-4-2020 kl. 8,48, men gik på Voicemail.
7. Ja der blev ringet fra hemmeligt nr. men man gad ikke lige at give en besked på telefonsvaren. Jeg tager aldrig telefonen når det er hemmeligt nr. det er nemlig altid sælgere eller analyser.
8. ??? Den har nu kørt i 3 uger min Worx WR 141E uden at lave problemer ? de sagde jo den ikke fejlede noget ? Den er købt 01/06/2019.
9. Da alt endelig lykkedes var det så heldigvis en hurtig tilbagelevering.
10. Jeg er dybt rystet over hvor elendig deres telefon kundeservice er i det firma. Uprofessionelt, amatøragtigt. Jeg kan derfor ikke anbefale andre at blive udsat for det samme.
Ca. 50 dages ventetid
Har nu haft min pc hos dem en måned, og de siger, at der stadig kan gå ekstra to uger. Det er næsten 50 dage. Tænk lige over det før i overvejer deres service.
Jeg frygtede virkelig min indsendelse…
Jeg frygtede virkelig min indsendelse af min Asus ROG pc da jeg havde læst mange dårlige reviews her inde... for havde oprettet min repair claim ting præcist t.o.m den dato min ROG garanti ville udløbe... derudover var der et par skruer der var faldet ud af sig selv... så tænke, hvis de er som det virker til så får jeg en regning og ikke lavet min pc...
MEN! den kom hjem og virker fantastisk, den ene blæser der er blevet skiftet virker nu bedre end den i den anden side xD..
Det vigtige er jeg igen kan spille spil den før ikke kunne længere :) gg og tak for god behandling/service, i om nogen har fortjent denne efter alle de dårlige der er :)
Jeg har aldrig givet 1 stjerne....men…
Jeg har aldrig givet 1 stjerne....men det her er bunden.
Sender en 8 dage gammel msi laptop til letmerepair.se, da den stoppede med at oplade batteriet. Laptoppen virkede som den skulle, og der var 77 procent tilbage på batteriet. Super service til at starte med, fedex hentede den min laptop og letmerepair.se modtog og dagen efter modtog en medarbejder min laptop og kvitterede hos fedex. En uge efter kontakter jeg dem, da jeg kan se at status stadigvæk er at de endnu ikke har modtaget den. De bruger et par dage og finder den så endeligt. Herefter går der 3 uger, og jeg får den retur. De har skiftet bundkortet?, da det åbenbart var defekt. De skriver at den er gået igennem alle test, og der er ingen problemer. Da jeg starter den op har den 63 procent tilbage på batteriet, og den lader ikke op.....Så svært kan det vel ikke være at teste:
1. Er strømforsyningen defekt?
2. Lader laptoppen op efter vi har skiftet bundkortet.
Nu kan jeg så starte forfra, og vente i 4 uger på en laptop der har virket i 8 dage......
En gåde hvordan man som virksomhed der…
En gåde hvordan man som virksomhed der reparerer laptops først skal bestille et nyt keyboard hjem. Vel at mærke et standard asus keyboard.
"Der går 2-3 før vi har keyboardet hjemme" fik jeg at vide.
Uduelig service
Uduelig service. De har ingen reparationsfaciliteter, blot udskiftning af bundkortet - uanset om der blot er gået en kondensator, spole eller en mindre chip, så kan de ikke løse problemet. Du bliver opkrævet en pris der svarer til 60-70% af nyprisen på produktet. Der er ikke noget "Repair" over LetMeRepair, blot udskiftning af hovedkomponenten og en stor faktura med en timeløn på 700kr....absurd!
Levede længe med småfejl på min Asus …
Levede længe med småfejl på min Asus bærbar, grundet alle de dårlige anmeldelser her inde. Turde ikke sende den til reparation. Til sidst kunne jeg ikke holde det ud mere, og fik oprettet garanti-supportsag hos Asus, samt gjort klar til FedEx afhentning.
FedEx var hurtige, og til min store overraskelse, var LetMeRepair bestemt heller ikke sløve. De fik skiftet systemboardet, testet, renset og sendt den retur meget hurtigere end jeg turde håbe på. 6 dage efter FedEx havde hentet min maskine, var den tilbage. Fantastisk!
Alt min frygt blev i den grad gjort til skamme. Vil ikke tøve med at sende min bærbare ind igen, hvis den fejler.
Også ros til FedEx. Deres tracking system, service og håndtering er lysår foran Post Nord.
BONDEFANGER FIRMA!!
BONDEFANGER FIRMA!!
Lad for alt i verden vær med at sende noget til de her firma. De laver ikke hvad de lover og lyver hvis du kontakter dem. fik at vide jeg skulle betale mere end hvad en ny telefon ville koste for at få min egen lavet. det kunne de fortælle mig helt uden at have undersøgt den nærmere end til at det var en ridse øverst i højre hjørne. har prøvet at kontakter dem men de kan ikke svare andet end at de skal skifte skærmen til 250 mere end hvad en ny telefon koster