1. Hovedkontor

LES the brand is een modest fashionbrand met stijlvolle en unieke fashion items.

4,2

God

Prachtige kleding

Prachtige kleding, goede service, bij live dagen mogelijkheid om meteen op maat te maken. Heel blij met dit merk!

De hele dunne hijabs zijn niet geschikt voor fijn haar zonder onderkapje helaas. Haar komt er steeds tussenuit. En ze worden met wassen ook snel minder mooi. Met het warme weer zijn ze wel ideaal, niet warm en geen druk op je oren (als je het zonder kapjr kan dragen).
Anders dan dat, super merk!

1. maj 2025

Super klantenservice

Eerder was er iets mis gegaan met de bezorging van een broek die ik bij ‘LESTHEBRAND’ had besteld. Dit is heel goed opgelost. Helaas luktte het mij niet om mijn vorige review te verwijderen.

19. september 2023

Super

Ik heb de Hanane jurk besteld en wauw wat een mooie kwaliteit! Levering en service was ook top ik kijk uit naar de nieuwe collectie

2. september 2023

Super mooi brand

Super mooi brand, met een nog mooiere missie. Als je de kleding in het echt ziet, voelt en past ben je gegarandeerd verkocht!

2. juni 2023

Snelle levering

Snelle levering, top kwaliteit, goede pasvorm. Happy customer ☺️

31. maj 2023

Team LES the brand

De kwaliteit van de kleding is top

De kwaliteit van de kleding is top, de service is goed en de kleding zit erg lekker.

Veel verschillende setjes te combineren wat weer scheelt qua inkomen.

Ik kan niet wachten op de volgende items

10. maj 2023

Super!

Bestelling was erg snel in huis en helemaal zoals verwacht! Super blij mee. De eigenaresses van LES the brand hebben mij voorafgaand goed geholpen via DM. Erg blij met de prachtige items en de modest fashion aanvulling in mijn garderobe!

22. maj 2023

Een leeg webshop

Ik kon 99% van de artikelen niet kopen,want alles is uit de stok.ik vindt dat jullie eerste de artikelen moeten hebben dan pas reclame doen via de sociale media.

13. maj 2023

Dag,

Bedankt voor je review.

In een persoonlijke e-mail leggen wij graag uit waarom we, als startende onderneming, deze afweging maken.