1. Printervirksomhed
  2. Flisebutik

Wij geloven in persoonlijke creativiteit en kwaliteit. Jouw eigen design wordt door ons professioneel bedrukt, met oog voor detail. Heb je nog geen idee? Laat je inspireren door ons assortiment en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Heel slechte ervaring

Nadat ik een delftsblauw tegeltje had besteld zag ik bij de bevestiging dat de versierhoekjes niet meer op het tegeltje stonden,direct, dus binnen 2minuten er een mail achteraan gestuurd met de opmerking dat de versierhoekjes er WEL op moeten, geen antwoord gekregen, de dag erna opgebeld, nemen de telefoon niet op, de dag daarna, tegeltje in de brievenbus ZONDER de versierhoekjes, erg teleurgesteld. Opnieuw met een mail kontakt gezocht en opnieuw opgebeld, maar tot op heden nooit kontakt gekregen. Ik ben weg als klant,want een k . t bedrijf en mentaliteit.

12. april 2026

Super leuk bedrijf

Super leuk bedrijf. Ik heb een tegeltje laten bedrukken met een foto van mijn familie in Delfts blauw. Heel eenvoudig op de website met de personalisatie tool. Super snelle klantenservice en levering. Absoluut een aanrader voor een leuk persoonlijk cadeau.

16. december 2025

Goede service!

Tegeltje gebroken door de bezorgdiensten, contact opgenomen en direct kosteloos een nieuwe gekregen. Hele goede service en prachtige kwaliteit.

8. december 2025

Was opzoek naar leuke mokken en trof…

Was opzoek naar leuke mokken en trof hier bij toeval ook een leuk tegeltje aan, beide uiteindelijk besteld. Veelzijdig assortiment en hoge kwaliteit, en ook nog is snel geleverd. Voor mij is dit een blijvertje, want mijn vriendin werd er erg blij van ;)

9. december 2025