Vi var på Le Port i Hasle den 15. August 2025 ifm en ferie på Bornholm. Absolut en dejlig oplevelse: dejlig mad, fin betjening og en fantastisk udsigt til Østersøen. Endelig skønt vejr🌞 Dbh Pet... Se mere

Vi ankom frysende og sultne. Levende ild, lunt lokale og imødekommende tjener bød os velkomne. Tapastallerkener og fadøl kørte lige ned, et herligt velsmagende og varieret frokostmåltid, rundet af me... Se mere

Super mad og god service Fra vi ankom til vi gik følte vi os meget velkomne og maden var superdejlig. Souschefen i køkkenet havde tid og lyst til at orientere om maden på vores forespørgsel. Vores tj... Se mere

Vi har besøgt Le Port adskillige gange gennem flere år. Denne gang blev så den sidste. Havde booket bord til Kl. 14. Bestilte 2 serveringer. Maden var god, betjeningen meget anonym. Kl. ca. 15.15,... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hyggelig og ganske uformel restaurant med havudsigt til Hammershus tilbyder lækker mad. Kontakt os eller book et bord online her.

4,2

God

Formidabel mad og fantastisk udsigt

Formidabel mad og fantastisk udsigt
Atter en gang på Le Port, og atter en gang en supergod oplevelse. INTET at sætte en finger på, fra vi kom til vi gik. Superlækkert og veltilberedt mad, søde smilende og opmærksomme tjenere. Super oplevelse

5. juli 2021

Føler dig bestemt ikke velkommen

Kørte forbi for at se om stedet lå godt som læst om på nettet. Står ved døren og vil se stedet for at bestille bord. bliver ignoreret totalt. tilsidst efter man har plaget om at se stedet kan man få lov at kigge hurtigt ind. vi valgte at komme til frokost. Tjeneren en kvinde kom konstant med små sure bemærkninger små retter man havde bare lyst til at gå kommer ik igen. Men udsigten fejler ik noget så smukt.
Fordi det er Bornholm skal man altså stadig behandle kunder ordentligt og gæstfrit. I har et smukt sted, men så sure tjenere gider jeg ik igen.

13. juni 2021

Vi har besøgt Le Port i Vang adskillige…

Vi har besøgt Le Port i Vang adskillige gange og det er ALTID en udsøgt fornøjelse, hvor både mad, betjening, udsigt og stemning er helt i særklasse. Når vi har gæster, der skal forkæles er Le Port vores nr 1 at besøge. Senest har vi fejret flere runde fødselsdage med stor succes for både fødselar og gæster. Kan kun anbefale et besøg på Bornholms skønneste restaurant!

7. juni 2021

Har aldrig oplevet en så dårlig…

Har aldrig oplevet en så dårlig service, først skal man på menukort, bliver tilbudt vand, men intet menukort stadig, så kom menukort Spurgte hvad dagens fisk var, det vidste de ikke, stadig ikke noget vin/drikkekort, vi fik appetizers, vin/drikkekort kom kort før maden blev serveret, ventede i 20 min på regning, det skal lige siges at der ikke var ret mange kunder, maden var lækker, men personalet rendte rundt som et par høns uden hoved. Mega dårlig oplevelse

22. september 2020

Le Port Strandvejen Espergærde

Le Port Strandvejen Espergærde : TAK for, at I er her med perfekt service og mad. Sidder skønt i solen sept. 2020 og nyder igen en caffe latte, efter fin middag forleden på terrassen med et smil og ærlig pris. 🤍 Parkering lige til døren i et dejligt miljø. Skynd jer, at nyde dette sted nær Havnen.

21. september 2020

Vi kommer tilbage!

Vi kommer tilbage!
Vi boede i Vang lidt over 2 uger og spiste på Le Port 3 gange sammen med vores gæster og alene. HVER eneste gang var en super fin kulinarisk oplevelse og servicen er i top. Spitzenklasse.

23. august 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto