Lensway Anmeldelser

15.114

Bra butik snaps legering. Kan anbefalles

Jeg har brugt Lensway.dk i et par år nu, og i alle tilfælde så har de levet op til mine forventninger. Nem og overskuelig hjemmeside, som efter deres nyeste tiltag er blevet endnu bedre. Ved... Se mere

Altid hurtig levering og god kundeservice - er dog enormt træt af kortbetalingsdelen som jeg aldrig kan få til at fungere. Der kommer mere og mere sikkerhed på, hvilket IKKE har lettet ekspeditionen.... Se mere

1. Kontaktlinseleverandør
  2. Solbrillebutik

Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre.
 Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden. Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer. Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn - och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!

Lensway Details

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(15.114)

3.092 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kommer altid til tiden

Kommer altid til tiden

31. juli 2025

Hej Casper,
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår leverans. Tack för att du väljer oss och välkommen åter!
/Victoria

Det er umuligt at komme i kontakt med…

Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. Emails faar bare automatiske svar og telefonen besvares overhoved ikke :-( Jeg har proevet i flere uger, men intet resultet.

9. januar 2025

Besvarelse fra Lensway

Tråkigt att höra att det är svårt att komma i kontakt med oss. Jag ser dock att du fått svar via e-post. Återkom gärna om du behöver vidare assistans.

Har bestilt linser hos Lensway for…

Har bestilt linser hos Lensway for absolut sidste gang. Bestilte linser d.15/12-24 og endnu ikke modtaget dem i dag d.8/1-25. Dagligt modtager jeg en sms fra Budbee om, at min ordre er forsinket med en dag. Har skrevet 3 mails til Lensway og intet svar modtaget. Måtte til sidst ringe derind i dag for at få få mine penge retur. Ingen undskyldning eller noget som helst. Så uprofessionelt et firma. Jeg kan bestemt ikke anbefale at handle med det firma.

8. januar 2025

Besvarelse fra Lensway

Så tråkigt att höra att du inte fick din beställning. Fraktleverantören i detta fall hade längre leveranstider pga hög belastning under en period, vilket vi beklagar. /Malin

Rabat aftale som hæver prisen!?

Jeg siger ja tak til Rabat aftale på 20 procent for førstegangs køb. Opretter mig som bruger for denne. Aktiverer og finder ud af at alle priser jeg havde taget udgangspunkt i på Pricerunner ændres til meget højere pris. Herudover kommer der nu pludselig også fragt på ordren. Prøver forfra da det ikke kan passe, men jo det kunne det.
Præcis 121 kr dyrere at købe med 20% velkomst rabat ved LensWay - i modsætning til bare at købe direkte fra Pricerunner link!?

Det er 100% pishamrende irriterende og vildledende!
... og spild af min tid at tilmelde mig, blive forvirret og nu gal. -og nu skal jeg ind og afmelde deres fordyrende medlemskab.....

6. januar 2025

Besvarelse fra Lensway

Vad tråkigt att du inte är nöjd. Vi försöker alltid att erbjuda rabatter och låga priser till våra medlemmar. // Rut

Returpakke....og ingen penge !

Jeg har i flere år købt kontaktlinser, og det var ok, men nu har jeg haft behov for at returnere en pakke. Den blev sendt retur d. 19.april, men efter flere mails, hvor jeg efterlyser mine penge, har jeg stadig ikke fået svar. De skriver, de HAR modtaget pakken, og at jeg skal have pengene fra klarnq, men de har ikke fået besked om det fra lensway.
Nu har jeg prøvet at ringe til lensway, men kl 12.10 var svaret, at der var frokostpause til kl 13, og kl 14 var svaret, at der var lukket. Man kan IKKE se de lukketider nogen steder. Mon jeg nogensinde får mine ca 450 kr????

10. juni 2024

Nøøj

Nøøj, hvor er Lensway træls. Deres "fantastiske" tilbud kostede dobbelt hvad jeg plejer at betale og her 2 uger senere har jeg ikke fået "1-2 dage" levering. Once and dunce, the latter being me....

28. januar 2024

Bra butik

Bra butik snaps legering. Kan anbefalles

6. december 2023

Tack för din recension. 🌼
Härligt att du är nöjd!
Bänligen,
Sebastian

Bestilte linser til hjemmelevering og…

Bestilte linser til hjemmelevering og har betalt 50 kr for dette nu er de leveret hos en ecig forretning 😔det er sgu ikke i orden...

28. december 2022

Tack för din recension.
Det låter som något blivit fel - vänlig kontakta vår kundservice.
Hälsningar,
Lisa

Tack för din recension.
Om ditt paket inte kommit fram vänligen kontakta vår kundservice på 020-232020 så får du hjälp!
Hälsningar,
Lisa

Aldrig før gået så lang tid

Aldrig før gået så lang tid, i lover at modtage det bestilte indenfor 14dage, bestilte linser d.31maj og har stadig ikke modtaget dem og i kan ikke oplyse hvornår orderen er klar , det virkelig trist at når man forventer at modtage varen til tiden og i ikke oplyser at der er forsinkelser .Vil stadig ønske der var mulighed for at tracke forsendelsen, eller at kundeservice kunne være mere specifik, når man spørger ind til forsendelsen.
Håber Lensway bliver bedre på dette. Tak

15. juni 2022

Besvarelse fra Lensway

Hej och tack för din recension. Jag vidarförmedlar din feedback och kan säga att vi hela tiden jobbar med att bli bättre i vår kommunikation till våra kunder.
Önskar dig en trevlig sommar! Lisa