1. Solbrillebutik
  2. Kontaktlinseleverandør
  3. Brillegrossist

Om edel-optics

Som etablerat köpmansföretag i Hamburg, Tyskland betjänar vi sedan 2009 våra kunder i 120 länder världen över genom 53 olika landsdomäner. Vi erbjuder både en stark service genom våra optiker och samtidigt de fördelar som ett framgångsrikt e-handelsföretag medför. Vårt sortiment omfattar över 60 000 solglasögon- och glasögonmodeller samt kontaktlinser till otroligt låga priser.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss – vårt internationella serviceteam ser framemot att betjäna dig!

3,8

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Firmaet er gået konkurs... køb ikke varer hos dem.

køb ikke hos dette firma , de er insolvent/konkurs ... jeg har ventet siden august ... hver gang jeg skriver er mine Rayban solbrille lige på trapperne.... nu har jeg bedt om pengene retur... så får jeg denne mail...altså har jeg mistet mine penge! Due to the preliminary insolvency proceedings, we are currently unable to process refunds for payments🙃
Tjek jeres køb... hvis i venter på briller

6. marts 2024

Hello Mette
Firstly, we would like to apologise for all the issues around your order.
In the past few weeks, due to financial difficulties, we have been unable to comply with our delivery times and have experienced delays by issuing refunds on time. Therefore, we have decided to file for insolvency as a way to find a solution to continue offering our usual reliable service as soon as possible.
Due to the provisional insolvency proceedings, we cannot currently issue refunds for payments made before February 23rd 2024. We have emailed you with additional information and, once we have more detailed instructions from our provisional insolvency administrator how and when to file for your outstanding claim, we will immediately share it with you.
We appreciate your understanding and patience during this challenging time.
Kind regards
Edel-Optics

Jeg har ventet 4 måneder på mine…

Jeg har ventet 4 måneder på mine solbriller, og venter stadig. Men pengene blev trukket samme dag, da jeg bestilte brillerne. Handler aldrig igen hos dem.

1. november 2023

Hello SE
We are sorry for the delay and apologize for the
inconvenience.

The glasses you ordered are not in stock and have therefore
been ordered by us at our manufacturer. A repeat order is normally sent to us within 2 weeks. At the moment, we can't provide an exact delivery date.
We hope to be able to deliver your glasses as soon as possible.
Kind regards

Elendig leverings tid

Briller bestilt 10-11-23, med forventet levering 07-12-23. Varen er ikke blevet leveret, og jeg har stadig ikke fået en opdatering på leveringen. Inde på deres hjemmeside har der stået levering om 1-2 uger de sidste 5 uger.
Efter kontakt med support blev jeg tilbudt at få pengene tilbage, men de kan ikke sige om jeg får min varer eller ej? Pengene er trukket fra min konto for lang tid siden, men der er ingen tegn på levering.

19. december 2023

Hello Niklas,

thanks for your review.

First we want to apologise for the inconvenience.

We compare the estimated delivery times with the respective manufacturer.

Unfortunately, it sometimes happens that the delivery time cannot be met due to bottlenecks or other difficulties.

We therefore actively ask the customer whether they are willing to continue waiting or whether they would prefer a cancellation.

We are always working to further optimize our service and the contact to the manufacturers.

Furthermore, we apologise again for the circumstances.

Edel- Optics

Jeg handler ikke med denne virksomhed igen

Uendelig lang leveringstid på solbriller - over en måned, når der stod 1-2 uger på hjemmesiden ved bestilling... Tilmeld fik jeg nogle solbriller med ridser og hakker over det hele, som jeg måtte sende tilbage og returneringen tager også en uendelig lang tid - og de kan åbenbart ikke sende mig et par nye før returneringen er gået igennem. Nu har jeg frabedt mig et par nye - 2 måneder efter min bestilling har jeg stadig ingen briller og nu er jeg blevet træt af at vente.

Jeg handler ikke med denne virksomhed igen.

2. august 2023

Dear Maria,

We are very sorry that the glasses didn't arrive in perfect condition.
Since you got the last pair of Prada glasses that we had in stock, we will have to order a new pair from the manufacturer in Italy.
A repeat order is normally sent to us within 2 weeks. Unfortunately, there has been a delay at this time, we have recently heard that there are currently some production issues at the manufacturer.
We have canceled your order at your request
Kind regards,
Edel-Optics

De skriver at de har varen på lager(som…

De skriver at de har varen på lager(som de ikke har). 3 uger senere ønsker de ikke og annullere ordren. Har nu anmeldt sagen til PayPal. Hold jer væk!

DK22-3540051

22. juni 2022

Hej Zlatan

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Individuelt fremstillede briller eller solbriller med styrke er ikke omfattet af bytte- eller fortrydelsesretten og kan derfor ikke annulleres eller leveres tilbage. Dette accepterede du, da du bestilte solbrillerne hos os. Så snart dine solbriller er færdige, bliver disse sendt til dig. Vi undskylder ventetiden mange gange.

Edeloptics

Hurtig levering, men det svarer aldrig på deres e-mails, stort minus, samt tilbagebetaling af returnerede varer er langsomt!

24. maj 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (2.123 anmeldelser)