Hjemmehjælpen udebliver, uden at de gider kontakte mig som bruger!
Jeg er desværre i den situation, at jeg er handicappet og er derfor ude af stand til selv at gøre rent i mit hjem. Jeg er blevet visiteret til en gang støvsugning og gulvvask en gang hver anden uge. Min faste hjemmehjælper skal komme hver anden onsdag ved kl. 11. Hun dukkede ikke op i dag som aftalt, og da jeg ikke havde hørt fra firmaet, så ringede jeg til dem, og spurgte til, hvad der var sket. Hun er syg, din faste hjemmehjælper. Men de havde ikke givet mig besked, og de har ikke engang styr på, hvem der skal komme ud til mig. Han lovede at ringe tilbage, men jeg hører ikke noget. Her bliver da beskidt i løbet af 14 dage, og nu ved jeg ikke, hvornår jeg kan få gjort mit hjem rent. Det er under al kritik. Nu har jeg ved kommunen klaget over dem, og jeg har fortalt kommunen, at jeg ikke længere ønsker Lejrskov Rengøring til at varetage opgaverne i mit hjem. De fortjener ikke en gang den ene stjerne, som jeg desværre er nødt til at give dem! For de har tydeligvis ingen respekt overfor mig som bruger! Et ekstremt dårligt firma!
Efter at jeg havde ringet og beklaget mig over det, der skete, lovede P...., at han hurtigt ville finde en anden til at komme og gøre rent. Da der så var gået ca. tre kvarter, og jeg ikke havde hørt fra dem, så ringer jeg igen for at finde ud af, hvad der sker og får fat i den samme mand igen. Han nærmest overfuser mig og smider røret på. Er det ikke legalt at brokke sig over en dårlig behandling? Jeg ringer så op på et mobiltnummer jeg har på firmaet, og får fat i en kvindelig medarbejder, som udover ikke at vil lade mig tale ud endda tillader sig at kalde mig for. "din store idiot"! Er det sådan, at man skal behandles?