Prescriba Anmeldelser 32

2,4

Jeg er blevet henvist igennem PFA, og har kun haft udfordringer med at få kontakt til en "konsulent" som de kalder det. Har talt med to medarbejdere i prescriba, de var begge søde og hjælps... Se mere

Desværre har arbejdspladsen skiftet leverandør til Prescriba. Hjælp herfra skal man ikke forvente. Fejlagtig journalføring vedr. forløbet ! Fejlagtige personlige oplysninger registreret (fødselsda... Se mere

Må indrømme, at jeg var noget skeptisk ved at skulle bruge Prescriba via min sundhedsforsikring i Tryg efter at have læst flere dårlige anmeldelser på Trustpilot. Min skepsis var dog helt ubegrunde... Se mere

Helt igennem uprofessionel og dårlig service. Tog dem 2 måneder at finde en psykolog i en radius af 53 km hvor der var 210 psykologer at vælge imellem og ender med at blive tilknyttet en psykolog der... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Prescriba er et sundhedshus med 18 års erfaring med sundhed, forebyggelse og psykologisk rådgivning.

2,4

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

De har ikke styr på noget, virker det til.

Har talt med to medarbejdere i prescriba, de var begge søde og hjælpsomme i telefonen, men jeg startede op den 17 februar hos Prescriba og i dag er det den 25 februar, og har stadig ikke fået tilnkyttet en behandler.

Derudover virker deres "smarte" online system ikke så godt, man skal fx skrive om man vil have en dansktalende konsulent, mand eller kvinde, om det skal være online eller ej etc. Jeg udfyldte alt det jeg ville have, talte endda med en af deres medarbejdere lige efter jeg havde udfyldt formularen, fordi jeg havde et spørgsmål. Og så kontaktede en konsulent mig dagen efter som var præcis det omvendte/modsatte af hvad jeg bad om. Det er da vildt uprofessionelt når man står i en krise og bare har brug for hjælp.

Synes det er ærgerligt, man ikke selv kan vælge hvem man vil have som behandler (konsulent som de kalder det), og øv at PFA har valgt at bruge Prescriba. Synes kun de roder rundt, har bestemt ikke haft en god oplevelse overhovedet!

Venter stadig på, at blive kontaktet af en "konsulent"...

Kan ikke anbefale folk at bruge den her virksomhed.

18. februar 2026

Kære Leah

Mange tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er kede af at høre din oplevelse af, at vi desværre ikke har levet op til dine forventninger i forbindelse med opstart af et forløb.

Du er velkommen til at skrive til klageansvarlig@prescriba.com, hvis du ønsker at klage.

Vi tager enhver henvendelse meget seriøst og ønsker at hjælpe alle bedst muligt. Vi er meget interesserede i at komme i kontakt med dig med henblik på at sikre, at du får den rette hjælp.

Ventetid og manglende feedback

Var blevet henvist til psykiater fra min sundhedsforsikring. Kom til med som aftalt og brugte 2,5 time på at redegøre for mit behov og min situation.
Jeg havde tidligere fået nogle lykkepiller fra min egen læge som jeg havde fået ondt i hovedet af, så derfor var jeg blevet henvist videre i systemet for at få hjælp til at finde den rette medicin, så i min optik en forholdsvis simpelt opgave.
Desværre forholder det sig ikke sådan hos Prescriba, da mit indtryk er at det kun er freelance psykiater man møder og de har åbenbart ikke bemyndigelse til at foretage sig noget før det har været på en fælles konference - noget som de ikke holder dagligt for jeg kunne tidligst forvente svar om en uges tid.

Håber inderligt for fremtidige kunder/patienter at de har fået lavet om på proceduren, da det på ingen måde giver mening at man bare bliver sendt hjem med beskeden om at man høre fra dem inden for de kommende 10 dage.

12. juni 2025

Besvarelse fra Prescriba

Vi beklager selvfølgelig, at det er din oplevelse af forløbet, da vi i Prescriba sætter kvalitet og sikkerhed højt.

Ved den indledende samtale gennemgår vi altid sygehistorie og symptomer. Efter dette laver vi en somatisk vurdering, så vi sikrer, at der ikke er andre fysiske årsager til fx den hovedpine du beskriver, så vi behandler på det rigtige. Derefter kan vi ændre på medicin og vi udskriver ikke medicin ved første samtale. Ventetid er afhængig af mange årsager, bl.a. konference, men også om forsikringen skal orienteres inden behandling opstartes.

Du er velkommen til at kontakte os på psykiatriklinik@prescriba.com, hvis du ønsker at vende forløb og muligheder.

Prescriba

God og forståelige medarbejdere.

God og forståelige medarbejdere.

Fik med det samme "behandler" tilknyttet

19. august 2024

Kære Joachim

Mange tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Den bedste kundeservice.

Den bedste kundeservice.
Talte i dag Marcus, der var stor forståelse for min problematik, og der blev straks arbejdet med sagen.

Det er kundeservice i højsæde. Tak Marcus og tak Prescriba

22. maj 2024

Kære Gitte

Tusind tak for din feedback og ros.

Vi er glade for, at du har oplevet god service fra Prescibas rådgivere.

Prescriba

Uprofessionel behandling hos Prescriba.Desværre har arbejdspladsen skiftet…

Desværre har arbejdspladsen skiftet leverandør til Prescriba. Hjælp herfra skal man ikke forvente. Fejlagtig journalføring vedr. forløbet ! Fejlagtige personlige oplysninger registreret (fødselsdato !!!)
I det hele taget bliver der ikke lyttet til, og registreret hvad man oplyser og forklarer. Firmaet oplyser at man gerne må henvende sig til dem hvis man gerne vil klage/have hjælp. Er gjort ! Spild af tid !
Føj for en behandling når man står i en krise situation og ikke selv har meget overskud.

21. maj 2024

Kære Anne

Mange tak for din feedback.

Vi er kede af at du har en oplevelse af uprofessionel behandling hos Prescriba, hvilket vi beklager.

Vi bestræber os efter at hjælpe alle bedst muligt og tager derfor hver henvendelse meget seriøst.
Hvis du har et ønske om at klage, kan du skrive til klage@prescriba.com.

Kun positive oplevelser.

Altid god behandling.
Rare og dygtige samt lyttende sagsbehandlere.

Kun positive oplevelser.

15. april 2024

Kære Conny

Mange tak for din feedback og ros.

Vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet og modtaget af vores rådgivere.

Prescriba

nærværende og super kompetent behandling.

Har gennem flere år været i kontakt med Prescriba on and off. Altid oplevet en nærværende og super kompetent behandling. Altid blevet mødt med en løsningsorienteret tilgang til mine behov. Kan stærkt anbefale Prescriba

11. april 2024

Kære Jan

Mange tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at du har følt dig godt modtaget af os, og at du har haft gavn af den hjælp, vi tilbyder.

Prescriba

Med brækket ryg og nakke

Med brækket ryg og nakke - på megen smertestillende, trist Codan og Prescriba ikke har kunnet bistå via min sundhedsforsikring.

Blot masser af auto beskeder fra Prescriba.

23. marts 2024

Kære Bjarke

Vi er rigtig kede af at høre om din situation, og at vi ikke har levet op til dine forventninger, hvilket vi beklager - samt at du har en oplevelse af at have modtaget flere auto-beskeder fra os.

Vi ønsker at hjælpe alle bedst muligt og tager en hver henvendelse seriøst. Du er velkomment til at kontakte os eller skrive til klage@prescriba.com, hvis du ønsker at klage - og vi vil herefter vurdere og se nærmere på sagen.

God bedring og dag.

God og hurtig hjælp

God og hurtig hjælp. De havde en stor forståelse for min situation og fandt hurtigt frem til den rette hjælp.
Tak

11. marts 2024

Kære Steen,

Mange tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og har følt dig godt hjulpet af os.

Prescriba

Hurtig handling gav mig tryghed

Da jeg via min sundhedsforsikring blev henvist til en psykolog, blev jeg ringet op af prescriba. De sendte mig til Mathilde Nørgaard, Vestergade 82, 2.sal i Odense.
Stressramt på 8. mdr. har det virkelig rykket meget for mig støttet og vejledt kompetent af Mathilde.
Da jeg havde brug for flere psykologtimer, ringede jeg til Prescriba. Her blev jeg mødt af forståelse, og min sag blev sendt hurtigt videre til behandling. Dette er så vigtigt for mig, så jeg ikke også skal bekymre mig om betalingerne til psykologen.

5. marts 2024

Kære Anita,

Mange tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at du har haft et godt forløb. Det betyder også meget at høre, at du er blevet modtaget godt i dine samtaler med os.

Inkompetente psykologer

I den mest sårbare periode af mit liv som nybagt førstegangsmor blev jeg ikke grebet af psykologerne hos Prescriba, men fik det tværtimod værre, efter jeg startede i et forløb hos dem tilkendt gennem min sundhedsforsikring. Forløbet sidder stadig dybt i mig (omend jeg er rask i dag), og havde det ikke været for min egen stærke mavefornemmelse, egen psykoedukation og et skift til en mere kompetent psykolog, kunne det have været endt meget værre.

Kort om forløbet udviklede jeg “harm-OCD” et par måneder efter fødslen af min ældste søn. I stedet for at behandle og komme med øvelser til, hvordan jeg kunne arbejde med min angst, blev jeg mødt af en meget inkompetent psykolog hos Prescriba, der absolut ikke vidste, hvad hun skulle stille op. Hun gjorde min angst værre ved at anbefale, at jeg aldrig måtte være alene med min søn, og at jeg derudover burde tage en uges ferie/aflastning fra min søn (som desuden blev fuldammet og kun var 3 måneder gammel) - dette havde hun endda konfereret med en overordnet og mere erfaren psykolog, som var enig i, at det var det bedste for min søn og mig. Hun fik mig dermed til at tvivle på, om min angst var irrationel, og om jeg i virkeligheden “kunne finde på at skade ham” (som min angst jo handlede om). Så kort fortalt gjorde hun kun angsten meget, meget (!) værre, og jeg er rystet over, hvordan en overordnet kan have bekræftet hende i, at det var det rigtige at gøre. Jeg håber, at nogen hos Prescriba har givet de to psykologer en ordentlig psykoedukation efterfølgende, så historien ikke gentager sig for andre.

Det var den mest forfærdelige periode i mit liv, som jeg heldigvis kom mig over, efter jeg fandt en anden og meget mere kompetent psykolog, der kom min OCD til livs.

27. januar 2024

Nul stjerner herfra....Hold jer lang…

Nul stjerner herfra....Hold jer lang væk. Man bliver overhørt ikke hørt. Men de har fået deres penge så er denne opgave løst. Tilbage sidder folk med en endnu større frustration inden de kom i deres hænder. Men vi er jo bare en lille brik der bliver smidt rundt i kasser

1. februar 2024

Kære Dk gamer

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er kede af at høre, at vi ikke har levet op til dine forventninger, hvilket vi beklager.

Du er velkommen til at skrive til klageansvarlig@prescriba.com, hvis du ønsker at klage - og vi vil herefter vurdere og se nærmere på sagen. Vi tager enhver henvendelse meget seriøst og ønsker at hjælpe alle bedst muligt med den rette hjælp og indsats.

Alt har fungeret

Alt har fungeret. Hurtig tilbagemelding, kan ikke klage.

2. januar 2024

Kære Helle

Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse - og at alt har fungeret.

Prescriba

Vidste desværre ikke at jeg ville blive…

Vidste desværre ikke at jeg ville blive syg…det ved man sjældent men alligevel fik jeg en faktura på 350kr for aflyse min tid inden for 24 timer.

Det helt uacceptabelt!! Specielt fordi jeg betaler for at få den ydelse via min forsikring.

I får nul stjerne for jeres kundeservice eller mangel på samme. Helt latterligt at betale for at være forsikret og så skal man ovenikøbet straffes for at blive syg…I burde ikke arbejde med mennesker der har brug for hjælp hvis det den service I kan tilbyde …

I gør intet nemmere. Mit sagsforløb er derfor afsluttet da jeg ikke ønsker at risikere at skulle bøde for sygdom igen.

21. december 2023

Kære Rikke

Vi er kede af at høre, at du har en oplevelse af dårlig service i forbindelse med afbud grundet sygdom.

Du er velkommen til at kontakte os - så vi kan uddybe nærmere i forhold til gældende afbudsregler - og vurdere og se nærmere på sagen. Ønsker du at klage, kan du skrive til klage@prescriba.com

Prescriba

Jeg synes at prescriba er meget…

Jeg synes at prescriba er meget hjælpsomme og finder behandling hurtigt, og man får den hjælp som man har brug for. Det er både til min datter og mig selv. Jeg har intet dårligt at sige, kun gode ting.

14. august 2023

Kære Denise

Mange tak for din fine feedback. Vi er glade for at høre, at både du og din datter har haft en god oplevelse og har fået den hjælp I har brug for.

Vi ønsker jer al det bedste.

En god oplevelse

Min skepsis var dog helt ubegrundet, idet jeg fra min første kontakt med Prescriba fik en hurtig og kompetent service.
På under en uge har jeg fået tildelt en god psykolog, som jeg har været til den første samtale hos.
Så kun ros til Prescriba herfra.

19. juli 2023

Besvarelse fra Prescriba

Mange tak for din feedback og ros.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - og har oplevet hurtig og kompetent service og hjælp.

Vi ønsker dig en fortsat god sommer.

Prescriba

Helt igennem uprofessionel og dårlig…

Helt igennem uprofessionel og dårlig service.
Tog dem 2 måneder at finde en psykolog i en radius af 53 km hvor der var 210 psykologer at vælge imellem og ender med at blive tilknyttet en psykolog der bor 400km fra mig og som bare sendte mig en sms med tider jeg kunne booke mig ind på!

27. juni 2023

Kære Nat

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er kede af at høre, at du har en oplevelse af dårlig service, hvilket vi beklager.

Prescriba

Sjældent oplevet så dårlig service

Jeg er ikke imponeret over den service der bliver ydet, og jeg er dybt undrende overfor at forsikringsselskaberne samarbejder med et selskab der er så dårlige til at forvalte deres opgave. Hvis 0 stjerner havde været en mulighed, havde jeg valgt dette.
Jeg har haft et efterhånden langt og opslidende forløb og jeg har endnu ikke fået tilbudt den behandling der er blevet bevilliget og Prescriba kan åbenbart ikke selv se at fejlen ligger hos dem. Jeg er nået så langt ud, at jeg har endt med selv at betale for den psykologhjælp der er brug for, da jeg har ventet i 5 måneder på behandling, og problemerne for mit barn bliver ikke mindre, tværtimod. Jeg havde en opfattelse af, at når man betalte for en sundhedforsikring, fik man god og hurtig service. Det er blevet modbevist, og jeg ærger mig ærligt over at spilde pengene på en forsikring, som kunne bruges på behandling. Da det jo åbenbart er den vej igennem man får den behandling man har ret til og brug for.

12. juni 2023

Kære C.

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har oplevet at få den rette service og hjælp. Vi tilstræber altid at hjælpe alle vores klienter med at finde frem til den bedst mulige hjælp inden for de gældende faglige vurderinger, rammer og betingelser, som er på området - og beklager naturligvis, hvis det ikke har været din oplevelse.

Vi er naturligvis åbne for en snak med dig på baggrund af din henvendelse og oplevelse, da vi ønsker alle det bedst mulige forløb og service.

hjælp.... Ingen hjælp

Min søn og jeg skulle have hjælp efter en voldsom oplevelse. Men det er åbenbart svært at få en psykolog. Har måtte kontakte dem utallige gange for at få hjælp. Har måtte give min psykolog tid til min dreng, og så må jeg selv finde en.

6. juni 2023

Kære Ronni