Ikke imponerende feedback Jeg har været i dialog med LegalUp omkring omstrukturering af ejerskabet i et selskab og få udarbejdet et oplæg på hvorledes dette kunne gøres. Det var en samarbejdspartn... Se mere

Fik hjælp til freelancer kontrakter. De blev leveret hurtigt og blev lavet specifikt til mine ønsker. Prisen var væsentligt billigere end hvis vi havde brugt "hus" advokaten.

1. Juridisk rådgivning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

LegalUp hjælper til små og mellemstore virksomheder i hele Danmark med deres juridiske behov enten som enkeltopgave eller gennem en af vores tre abonnementsløsninger. Vi er et alternativ til det traditionelle advokatfirma, og giver dig derfor samme kvalitet og tryghed, men til faste og gennemsigtige priser i øjenhøjde. Vores specialer dækker blandt andet selskabsstiftelse, kontrakt- og aftaleudarbejdelse, personalejura, GDPR og generel juridisk rådgivning og opgaveløsning. Vores mission er at hive juraen ned fra piedestalen, gøre den let tilgængelig og i øjenhøjde for enhver type og størrelse virksomhed. Vi anvender det bedste fra både den traditionelle og digitale verden, hvorved vi gennem fysiske kontorer i Aalborg, Aarhus og København og digitale systemer kan give vores kunder en tryg, nærværende og hurtig service.

4,4

Virkelig god service

At arbejde sammen med Kristin fra LegalUp har været en fornøjelse fra start til slut. Jeg stod med behovet for at oprette et ApS, og Kristin gjorde hele processen utroligt gnidningsfri og forståelig.

Hendes evne til at formidle komplicerede ting på en klar og enkel måde imponerede mig virkelig. Hun sørgede for, at jeg ikke blot fulgte en tjekliste, men faktisk forstod, hvad der skulle til for at oprette mit selskab korrekt. Hendes grundighed og sans for detaljer gjorde, at jeg følte mig helt tryg gennem hele forløbet.

Det, der virkelig skilte sig ud for mig, var hendes personlige tilgang. Hun tog sig tid til at lytte og skræddersy løsninger, der matchede mine behov perfekt. Samtidig var hun lynhurtig til at besvare mine spørgsmål, så jeg aldrig sad fast eller følte mig overladt til mig selv.

Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte Kristin til denne opgave, og jeg kan varmt anbefale hendes service til alle, der ønsker kompetent, effektiv og personlig hjælp. Mange tak, Kristin, for et fantastisk stykke arbejde!

8. august 2024

Fantastisk service!

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger efter min erfaring med at arbejde sammen med Kristin fra LegalUp. Jeg havde brug for hjælp til at oprette et ApS, og fra start til slut var Kristins service både professionel og personlig.

Kristin gjorde hele processen enkel og overskuelig. Hun tog sig tid til at forklare de forskellige trin og sikre, at jeg forstod, hvad der var nødvendigt for at oprette mit selskab korrekt og effektivt. Hendes grundighed og detaljerede tilgang gav mig stor tillid til, at alt blev håndteret på den bedst mulige måde.

En af de ting, der især skilte sig ud, var hendes evne til at skræddersy løsninger, der passede til mine specifikke behov, og hendes hurtige respons på spørgsmål. Jeg følte mig altid opdateret og godt informeret.

Alt i alt har samarbejdet med Kristin været en utrolig positiv oplevelse, og jeg vil uden tvivl anbefale hendes service til alle. Tak, Kristin, for dit fantastiske arbejde!

21. januar 2024

Ikke imponerende feedback

Ikke imponerende feedback
Det var en samarbejdspartner hos LegalUp som jeg var i dialog med og det oplæg der blev udarbejdet var jeg ikke imponeret over.
Oplægget blev gjort endnu mere komplekst end et eksisterende oplæg jeg allerede havde så jeg er umiddelbar ikke imponeret over den service som jeg fik leveret.

1. maj 2024
Legalup-logo

Besvarelse fra Legalup

Kære Bo.

Tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi tager imod enhver slags feedback, da vi konstant forsøger at forbedre vores arbejde og processer.

Dog har vi i denne sag allerede forsøgt at forklare dig, at vi til enhver tid bliver nødt til at forholde os til juraen, som betyder at hvad der rent juridisk er muligt, ikke altid stemmer overens med hvad klienten måtte ønske sig.

I dit tilfælde har vi lavet et meget udførligt svar og forslag til mulige konstellationer - at du finder disse komplekse, falder tilbage på hvad der juridisk har kunnet lade sig gøre.

Din anmeldelse er særlig ærgerlig, når vores jurist har brugt ekstra meget tid på din sag uden at fakturere dig for det.

Vi kan desværre ikke gradbøje juraen for at gøre klienter tilfredse. Vi beklager at dit ønske rent juridisk ikke kunne lade sig gøre, men det kan vi nu engang ikke lave om på hos LegalUp.

Vi ønsker dig alt held og lykke fremover. :)

Det er nødvendigt at rose endnu engang

Det er nødvendigt at rose endnu engang!

Kristin er en sand legende, det er kompetent, effektive rådgivning som skaber resultater!

Harvey Spector har ringet, og ønsker om råd!

Kristin gør jura til en dansk fornøjelse og med letforståelige termer og sætter tingene op så man forstår det.

Det er personligt og ærekært det du får herfra! Stort stort 5 tal herfra. 5 stjerner er ikke nok

9. februar 2021

Dygtig, hurtig og arbejdsom webadvokat!

Legalup hjalp med etablering af nye selskaber. Det har ikke været den nemmeste opgave, da det har været lidt mere komplesk end en mere traditionel sag, men Legalup gjorde et fantastisk arbejde og gennem deres strukturerede arbejdsmetoder og online-platform gjorde de det nemt herfra. Tusind tak til Legalup herfra! Det er ikke sidste gang vi er kunde hos Legalup.

25. januar 2021

Kristin har været til stor hjælp for os…

Kristin har været til stor hjælp for os i forhold til selskabsstiftelse samt udarbejdelse af diverse kontrakter. Hun har lyttet til os og virkelig brugt hvert minut på døgnet for at hjælpe os med at navigere i et helt nyt univers. Tak for dig og dit væsen❤️. Man kan virkelig mærke du brænder for det, du laver og for at vejlede os på bedst mulige vis. Kristin og LegalUp får 10/10 stjerner🤩❤️.

28. september 2020

Super god og professionel service

Det er første gang jeg benytter LegalUp, og helt sikkert ikke den sidste. Vi skulle have udarbejdet en salgsaftale, der ikke var standard. Denne opgave tog LegalUp til sig, og kontrakten var klar i løbet af få dage.
Super god service. Vi kan varmt anbefale LegalUp.

25. juli 2020

Kompetent jura i øjenhøjde

LegalUp har hjulpet os med flere ting, herunder selskabsstiftelse, selskabsomdannelse og udarbejdelse af diverse kontrakter. De er både dygtige til jura men også til at tænke forretning. Juraen er en jungle at finde rundt i, men LegalUp forstår, at oversætte sproget, sådan at man som almindeligt menneske kan forstå det. LegalUp får 12 ud 10 stjerner herfra. Faktisk har vi været så tilfredse med deres hjælp, at vi har tilbudt Kristin en plads i vores bestyrelse. Hos LegalUp kan man mærke, at de brænder for deres hverv og for deres kunder.

30. maj 2020

Unikt koncept der fungerer rigtig godt for os

LegalUps koncept passer rigtig godt med vores behov. De har faste og overskuelige priser og man har adgang til de kontrakter og dokumenter man har brug for, gennem deres platform. Man ved hvad man får hver gang, og vi bliver ikke "overraskede" af de berømte advokatregninger.

De har altid været hurtige til at svare og rigtig imødekommende i forhold til vores krav og behov. Deres abonnement koncept hjælper dem med at lære os at kende løbende og det betyder at de ved hvad vores virksomhed arbejder med og hvad vi har brug for i de forskellige dokumenter de skræddersyer til os. :)

Deres ny løsning til at opbygge kontrakter gennem deres online platform er også ret praktisk og brugervenlig.

Kan varmt anbefale LegalUP til alle små og mellemstore virksomheder.

28. maj 2020

Når kun det bedste er godt nok...

Jeg har ved flere anledninger siden 2019, benyttet den juridiske ekspertise til LegalUp, og det er den bedste tid og penge der er udgivet ever.

Hurtig, effektivt og særdeles professionel håndtering fra a-å med den højeste kompetence. Konseptet gør at man hurtig kommer i mål, sparer tid og får akkurat den hjælp man behøver der og da.

Nu efter 25 år med ulig erfaring med en konservativ branche, er jeg sikker på jeg ikke har behov for andre juraspecialister end det LegalUp kan tilbyde, og anbefaler dem herved på det varmeste til alle.

Morten Bakke
Adm.Dir LoyaltyPartner Int.