Groenovatie Anmeldelser

2,6

Zonet ontvangen. De levering was zeer correct. Maar: dit is nu echt rommel. Ordinaire plastieke mannelijke stekkers die ABSOLUUT niet waterdicht zijn zoals vermeld bij het artikel. Hoe kunnen 2 halve... Se mere

Een groen imago maakt deze webshop niet waar. Bovendien wordt 'Goedkoop' al snel duurkoop omdat zowel de hier gekochte ledlampen als de trafo, die volgens hen speciaal voor led lampen nodig was hier z... Se mere

Zeer snelle verzending. De lampjes (GY Led 3 W Cob) geven mooi licht, bijna vergelijkbaar met halogeen. De maximale lichtsterkte is wat lager dan een moderne 20 W halogeen, maar in de armatuur boven d... Se mere

1. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Groenovatie is een leverancier van energiebesparende groene producten, die gericht is op bedrijven, organisaties en instellingen. Stimulering van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons centraal. Voor het aanschaffen en aanbrengen...

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Oplichters

Bij bestellen en na betaling bleek ik zelf een fout gemaakt te hebben. Op de site staat leverbaar binnen 1 werkdag, in de kleine letters bij bestelling levertijd 8 weken. Binnen 5 minuten mijn bestelling willen annuleren per per chat en telefoon. Beide onbereikbaar. Toen mail verstuurt 10 minuten later. Na 24 uur eindelijk contact. Annuleren kon niet meer. Ondanks dat ik niets meer aan de goederen heb. Wat een oplichting is dit en wat klant onvriendelijk. Advies hier nooit iets bestellen.

11. november 2025

Wat een ballentent

Wat een ballentent
Geen order updates
Geen antwoord van de klantenservice
Nog geen levering
Gewoon overslaan deze webshop

20. november 2025

Slechte service!

Verkeerde lamp geleverd gekregen bovendien dit exemplaar was ingedeukt.
Retour gezonden dezelfde dag.!
Als bericht terug ,ze nemen geen beschadigde artikelen retour ook zag de lamp er anders ui?! Klopt was andere lamp dan besteld.
Klantenservice wil van niks weten geen geld terug !
Advies bestel hier niet !!

15. oktober 2025

Bestel hier niet

Bestel hier niet ! Retour moet je zelf betalen, als je zegt dat het product niet werkt zoals hoort doen ze heel erg moeilijk om de retour terug te nemen.
Ze antwoorden ook pas na 2 mails te hebben gestuurd.

7. oktober 2025

Verschrikkelijke webshop

Verschrikkelijke webshop. Product zou op voorraad zijn. Levering pas na een maand, net binnen de wettelijke termijn natuurlijk. Wilde bestelling al annuleren maar daar wilde men niets van horen ivm zakelijke bestelling. Bestelling wel ontvangen maar uiteraard ging dat ook al mis. Ipv bestelde osram kwamen lampjes van het huismerk binnen. Mensen, er zijn zoveel goede en betrouwbare adressen dus sla deze alstublieft over.

9. september 2025

begin juli een led-lamp besteld voor…

begin juli een led-lamp besteld voor mijn spiegel in de badlkamer. Leveringsperiode 7 weken. Na 8 a 9 weken maar ff nagevraagd (per mail) waar de bestelling bleef. Na ee paar dagen reactie: helaas... zit niet meer in assortiment. act erken voor niets gewacht! Communiceren is ook een vak. Ik ga daar niets meer bestellen.

1. juli 2025

Webshop reageert niet op e-mailS

Meerdere malen netjes een retournummer aangevraagd omdat lampje niet geschikt bleken. Ik heb tot op heden geen enkele reactie ontvangen en ben bang dat ledshop straks komt met de opmerking dat retourtermijn verstreken is. Ook livechat werkt niet.
27 aug. Update: zojuist wel reactie op mijne-mails met excuses. Product heb ik teruggestuurd. Als ik mijn geld terug heb zal ik aantal sterren aanpassen.

25. august 2025

Geen geld terug

Wij hebben een lamp besteld die niet voldeed aan onze verwachtingen en deze netjes retour gestuurd. (zelf betaald) Volgens de track & trace van PostNL is het pakket bij het bedrijf afgeleverd, maar Lamp1.nl stelt dat zij het fysiek nooit hebben ontvangen.
In plaats van mee te denken en te helpen bij het oplossen van het probleem, werd de verantwoordelijkheid volledig bij ons gelegd. We kregen te horen dat we het zelf met de bezorgdienst moesten uitzoeken.
Wat ons teleurstelt, wij al meerdere jaren bestellen online en dit nog nooit hebben meegemaakt!!! wij hebben als klant bewijs van aflevering. In onze ervaring is dit geen klantvriendelijke aanpak. Zeker gezien de recensies die wij later lazen, lijkt dit probleem vaker voor te komen.

Het gevolg: wij krijgen ons geld niet terug én hebben ook nog retourkosten moeten betalen, terwijl wij onze kant van de retourprocedure netjes hebben uitgevoerd.

30. juli 2025

Positieve ervaring

Mooie neonlamp gekocht bij groenovatie! Blij met de kwaliteit en uiterlijk van de lamp. Levering ging snel, de dag erna was hij binnen! Grote selectie aan producten.

22. marts 2025

Snelle levering en goede kwaliteit

Had een neonreclame nodig voor mijn bar wat op te pimpen en vond veel keus bij Groenovatie.
Veel keus in led verlichting en van goede kwaliteit.
Snelle levering en netjes verpakt.
Doe zo voort!

13. marts 2025

Lampjes besteld

Lampjes besteld, leken op voorraad, waren ze niet. Dus na 4 weken toch maar geannuleerd en naar aanleiding van Trustpilot bij hun gemeld dat ze niet zo netjes bezig zijn. Echter kreeg ik per ommegaande een nette reactie en mijn geld terug. Bij webwinkelkeur krijgt deze club een 8,6 (obv 15000 reviews). Dus tja.. Wel een dikke tip voor groenovatie: koppel je voorraad aan je webshop, want deze praktijken vragen natuurlijk om klachten.

21. februar 2025

Ledlampjes besteld, niet geleverd

Ledlampjes besteld, stonden wel op voorraad op de website, maar na een aantal dagen kreeg ik bericht dat de levertijd 4-6 weken was vanwege vertraging op de Rode Zee...??!! Annulering van de bestelling gedaan. Geld zou na enkele dagen op mijn rekening staan. Helaas gebeurde dat niet. Gelukkig met PayPal betaald (kost wel Eur 0,95 ct extra) en kon ik via een claim bij PayPal mijn geld terug halen. Al met al is mijn advies bestel hier niet, hoe mooi de site er ook uitziet. Ook de communicatie met Groenovatie verloopt uiterst moeizaam en traag.

12. januar 2025

Er dette din virksomhed?