Jeg købte 3 forholdsvis dyre led pærer for ca 2 mdr. siden, hvoraf den ene har opgivet at lyse. Jeg skriver herefter til kundeservice i deres kontaktformular på hjemmesiden men får ingen svar over... Se mere
INDBYGNINGSSPOT 6W VARMHVID DÆMPBAR. vipbar holdt kun i 14 dage hvor jeg ikke har fået noget svar fra kundeservice ved at svare på mailen med ordrebekræftelsen. Det kan sgu ikke være rigtigt, det er... Se mere
Intet mindre end fantastisk service. Kvaliteten er i top, og priserne er i bund. Hurtig og kompetent vejledning, samt et serviceniveau man skal lede længe efter idag ! Jeg ville til enhver tid handle... Se mere
Købte 12 6w led spots alle er gået i stykker....ingen svar når man reklamerer !!!!
Købte 12 6w led spots alle er gået i …
Dårlig oplevelse
Det kan sgu ikke være rigtigt, det er anden gang inden for 2 år at den går i stykker fra led-manden, kina bras.
Tvivlsom kundeservice
Har for godt en måned siden købt 4 stk. 30W projektører ved LED-manden. Leveringen var ok som aftalt og regningen er betalt. Ved modtagelsen konstaterer jeg at lamperne ikke svarer til det annoncerede, hvor der står at en sådan giver lys som en 600W halogen. Det passer bedre hvad der står på emballagen at en 30W LED svarer til 300 W pære.
Herefter skrev jeg til LED-manden som hurtig ringede tilbage, her blev aftalt jeg kunne afprøve en af projektørerne og såfremt den ikke svarede til det beskrevne i annoncen kunne den byttes til en kraftigere model. Herefter har det været komplet umulig at få kontakt til firmaet. Har sendt kundeservice beskeder, mail´er og ringet adskellige gange uden resultat, har ligeledes været forbi firma adr., ingen truffet ,
Nu står jeg så med 4 LED projektører jeg ikke kan bruge til noget, håber selvfølgelig LED-manden tager sig sammen og kontakter mig.
Skrevet af Bendt Pedersen
Ingen kundeservice
Jeg skriver herefter til kundeservice i deres kontaktformular på hjemmesiden men får ingen svar overhovedet, det er i min verden totalt uacceptabelt
Jeg handler aldrig hos Led Manden mere og anbefaler heller ikke andre at gøre det.
Mvh Hardy Boisen
Man kan ikke tale om dårlig kundeservice ..
.. der er nemlig ikke nogen. De besvarer ikke henvendelser, og de trækker pengene på din konto før levering af varer ... som jeg ikke har fået endnu.
Brug dine penge og tid på et seriøst firma ...

Helt hen i vejret..
Bestilte 3 led-pærer.
Der gik mere end 14 dage uden jeg hørte fra ham eller modtog varen.
Da jeg skulle bruge det lys, så skrev jeg at jeg ikke ønskede varen alligevel. Dagen efter stod GLS med varen men jeg afviste at tage imod den. Dagen efter igen modtog jeg mail fra LED-manden om at min vare var afsendt....Øhh...ja det er jeg sgu klar over....
Nu mere end 1 uge efter at jeg afviste GLS og havde annulleret ordren, så trækker idioten 205,- fra min konto og han har STADIG ikke svaret på nogle af mine mails. Det her er nok tæt på at være den værste oplevelse jeg har haft med folk der ikke burde eje en hjemmeside!
Svarer ikke på henvendelser
Maj 2015 har vi købt 24 spots hos LED-manden
I Januar 2016 oplever vi at der er et spot der ikke lyser længere. Vi får vores elektriker til at kigge på den og det er spottet der er noget galt med.
Vi kontakter LED-manden og vi får tilsendt et ny spot. Spottet er dog hvid udenpå.
Vores spots er alufarvet.
Vi kontakter igen og de vil sende det rigtige spot.
Vi modtager endnu et spot, som er alufarvet med med mat kant.
Vores alufarvede spots er ikke med mat kant.
Vi har efterfølgende kontaktet LED-manden igen og igen, men nu svarer så ikke på vores henvendelser.
Og nu er nr 2 spot stoppet med at virke.
Pas på ! Du får aldrig det du bestiller
Jeg købte 4 stk pære af firmaet.
De blev først leveret med GLS som ikke magtede deres opgave.
Den 19 januar 2016 fik jeg mail fra firmaet at de ville sende en ny pakke med Post Danmark.
På trods af 2 mails hvor jeg rykker for dem, har jeg stadig ikke modtaget nogen pakke.
Jeg har betalt for dem, men intet modtaget.
Man kan ikke stole på dem. Jeg ville bruge et ord omkring dem som sagde det hele men det må jeg ikke for trustpilot.
Men som andre skriver er kundeservice under al kritik og du får ikke det du har købt.
Det er bare så surt at have betalt for noget som man ikke modtager.
Find et andet firma og køb jeres led pære.
Bestilte i går nogle arbejdslamper, og har allerede modtaget dem. De er nu sat op. Fin lys de giver indtil videre. Glæder mig til at se dem lyse i aften. 5 stjerner herfra.
Fin service
Jeg købte et lysbånd hos led manden hvor det blev leveret personligt på min adresse et par timer efter da jeg ikke boede så langt fra firmaet.
Fin service
Høj kvalitet
Lavede en bestilling ordre på indbygningsspot med høj ra-værdi på 96 som bare spiller max. Stilren og lækker lys. Jeg er fuldt ud tilfreds med mine spots til huset. Lidt ventetid på grund fragten, men det hele værd :-) Kan klart anbefale til andre.
billige produkter med hurtig forsendelse. alt i alt er jeg godt tilfreds.
Ufattelig dårlig kundeservice!!
Efter at have købt nogle LED spots til en fornuftig pris, glædede jeg mig til at prøve dem. Da jeg modtog dem, kom de i en anonym hvid enkeltstyks pakning (tænk Kina), men ok, det er jo heller ikke den jeg skal bruge.
Jeg pakker en ud, og tilslutter den. den har et rimeligt dårligt lys og jeg synes nu heller ikke der er den mængde lys jeg forventede (burde være 500lm).
Jeg er i den heldige situation, at jeg kan måle den på mit arbejde i en kalibreret lysmåling, hvor jeg foretager en måling af lyskvalitet og lys output.
Resultatet er desværre som forventet :(
Lysoutput blev målt til 193lm (skulle være 500lm)
Lyskvaliteten (CRI) blev målt til 60 (ikke oplyst, så måske forventet!)
Inputeffekten (målt på LED'en) blev målt til 3W (skulle være 5W)
Jeg var mildest talt skuffet, og kontaktede LED-Manden.dk for at høre hvordan jeg kunne returnere.
Der går nu to dage, før jeg får svar, og må selv rykke for det.
Ok, LED-manden sender mig en returseddel, som jeg smider på pakken og afleverer i nærmeste GLS pakkeshop.
Der går nu ca. 10 dage uden nyt, jeg tykker for svar et par gange via email. prøver at ringe, men uden held!!
Jeg checker status på pakken ved GLS. Jeg kan se den har ligget til udlevering i en uge!
Jeg checker netbank for at se om jeg har fået pengene retur. Til min overraskelse, er de gået ind :) men uden kreditnota eller anden form for kontakt fra LED-manden?!?
Kort sagt. Kundeservice er ikke eksisterende og de data, der bliver lovet bliver ikke overholdt.
Min værste nethandel.
Dette er bunden af nethandel.
Købte i februar 2015 tre indbygnings spot 3W Varm hvid.
Efter at jeg havde monteret dem på badeværelset begyndte den ene at blinke hvor efter den gik helt død. I gennem et halvt år prøvede jeg at komme i kontakt med Led-Manden, både telefonisk og via mail, ingen af delene lykkedes. efter 2 måneder gik så nummer 2 spot død.
Efter det halve år skrev jeg så en anmeldelse her i TrustPilot, det fik så Led-Manden op af sofaen. Han ville have at jeg skulle sende fakturaen til ham, jeg ved ikke om han havde håbet på at jeg havde smidt den ud, men jeg havde den og sendte den. Efter nogle dage modtog jeg så en ny spot men da havde jeg allerede købt tre nye fra en anden butik.
Det skal også bemærkes at de tre spot fra Led-Manden, IKKE var VARM Hvid med en kedelig blålig farve så ikke var særlig behagelig at se på, ens ansigt lignede døden når man stod og barberede sig. Der var hverken firmanavn eller almindelige oplysninger på spotterne.

Upåklagelig service
Købte for ca et år siden 20 stk 100w projektører. Det kneb med at få dem leveret af en gang, men de blev leveret personligt på min adresse, så jeg fik dem så snart det var muligt. Havde så problemer med at nogle af dem begyndte at blinke, så kontaktede dem og fik efter lidt mails frem og tilbage tilsendt nye drivere til de lamper som havde problemet. Nu efter et år har jeg en lampe der har en defekt LED, skriver til dem og får tilsendt en ny lampe uden problemer.
Så alt i alt en tilfreds kunde her fra. Havde jeg modtaget alle mine lamper i samme levering, så havde det givet den sidste stjerne, men der er plads til forbedringer.
Ikke godt nok!
Bestilte to LED pærer, de ankom også rimelig hurtigt.
Lys kvaliteten på dem var dog langt fra god nok og ikke ens i de to pærer og ikke som beskrevet i produkt beskrivelsen! ud over det var den ene pære begyndt at gå i stykker, altså skille ad ved ankomsten..
Jeg retter henvendelse til Led-manden.dk med mit problem, da jeg synes lidt over 200 kr er lige i overkanten for 2 pærer som lyser elendigt og den ene er i stykker, men hører aldrig noget fra ham..
De blev leveret i en hvid kasse uden nogen form for information på, så det virker til at være meget billige kina pærer, som sælges videre til overpris..
Desværre kan jeg ikke anbefale at handle hos ham!
Levering dagen efter !! - mistænkeligt produkt !!
Bestilte den 18-maj sent om aftenen LED-pærer fra 3 forskellige firmaer .. For de to firmaer fik jeg så varerne dagen efter (20.). Havde også forventet dette fa LED-Manden da de jo højt og flot på forsiden, reklamerer med "Bestil inden kl 18 og modtag din ordre i morgen".. Her den 22. maj er intet modtaget ... Ikke fordi det er den store forsinkelse, men hvorfor reklamere for noget man ikke kan overholde og så heller ikke lige sende en service-mail om forsinkelsen. !!!
OPDATERING 22-5-2015
Der er korrekt at jeg har modtaget dem idag :-)
MEN ... Jeg bestilte 6 stk ledpærer LED G4, 3w, varm hvid, men har kun modtaget 5 stk og 1 stk LED G4, 1.8W, varm hvid, pakket ind i en G9 æske ... Øeee det kan jeg ikke bruge til noget ... 6 pærer på række hvor den ene lyser meget mindre !!!
De 5 stk er iøvrigt modtaget i en helt hvid æske uden nogen som helst form for produktinformation !!! Så i bund og grund aner jeg ikke hvad jeg har modtaget, idet de på ingen måde ligner det produkt der er afbildet ifbm købet. DERIMOD ligner den et endnu billigere kina-produkt jeg bevist fravalgte hos en anden forhandler til 19,95 kr pr stk pga dårlige specifikationer.

Besvarelse fra Led Manden
Gode priser og hurtig levering
Ikke noget at komme efter - tommelfinger i vejret herfra
Tommelfinger op
Nemt, hurtigt og billigt. Fik mine varer 2 dage efter jeg havde bestilt - lækkert.
INGEN kundeservice! modtager aldrig varen!
Jeg har købt og betalt 2 vækstlamper (for kr. 568,-)
Og da jeg ikke har modtaget dem efter en måned har jeg mailet om at få track 'n trace nummeret på pakken! jeg fik først svar 6 dage senere, om han ville undersøge med PostDanmark og vende tilbage... Og nej han er ikke vendt tilbage! (det er 14 dage siden)
Jeg har mailet flere gange for i det mindste at få track 'n trace nummeret så de på mit posthus kan lede efter pakken! men jeg får INTET svar. Det får mig til at tænke at han ikke har nummeret fordi pakken aldrig er blevet sendt.