Ik heb vijf weken terug een bed besteld en wilde weten hoe het met mijn bestelling staat. Maar ik krijg ze op geen één of andere manier te pakken. Ze reageren niet op mijn mails of whatts appjes en... Se mere

In Maart 2024 een hoekbank besteld ,maanden aan het lijntje gehouden met loze beloften ,en plots kunnen ze niet meer leveren in België. Ik ben al klant ,goede betaler ,maar door deze firma behandeld a... Se mere

Heb hier een maand geleden een bed besteld. Het proces verliep makkelijk en inmiddels slaap ik als een baby'tje. De reviews die ik lees over bereikbaarheid begrijp ik niet goed. Gedurende de wachtperi... Se mere

Nadat ik de reacties hier gelezen had was ik iets huiverig over een lange levertijd. Telefonisch is mij toen maximaal 3 weken toegezegd er werd mij verzekerd dat het allemaal met de vakantie periode... Se mere

1. Sengeforretning
  2. Leasingservice
  3. Madrasbutik

Uw boxspring, matras en/of topper leasen, zonder aanbetaling? Bij Lease-bed.nl kan dit! Lease-bed levert de hoogste kwaliteit vaste en elektrische boxsprings, matrassen en toppers voor een vast bedrag per maand. Maak een keuze uit ons ruime assortiment boxsprings in diverse kleuren stof, lederlook of echt leder, met of zonder nachtkastjes, voetbord, dekbedden of hoofdkussens. Gratis bij u thuisbezorgd en in uw slaapkamer gemonteerd! Kies indien u dit wenst tevens voor de I-Proteqt vlekken- en constructieservice, om uw boxspring te beschermen tegen vlekken en beschadigingen.

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Lease bed

Onlangs via lease bed een nieuw bed aangeschaft. Het werkt heel erg makkelijk en snel. Top service! En het bed ligt ook heerlijk.

14. september 2023

Top bed

Top bed, niet alleen stijlvol maar ligt ook nog super lekker. Ik kan er goed op tv kijken met mijn hele gezin. Makkelijk schoon en makkelijk te onderhouden zeker een aanrader!!

18. september 2023

Heerlijk bed

Heerlijk bed, echt een aanrader! En heel erg vriendelijk personeel. Ook snelle service. Heb er ook een voor mijn kinderen aangeschaft en die zijn er heel erg tevreden mee.

20. september 2023

Super fijn bed

Super fijn bed, ligt heel lekker heeft veel van mijn rugklachten opgelost en top personeel heel aardig zeker een aanrader

21. september 2023

Goede ervaring en prima boxspring.

Fijn dat we hier tijdelijk een boxspring konden leasen. We moesten even een tijd overbruggen. Het werkte heel gemakkelijk en ze hebben een goede service. Was eerst wat huiverig, want er zijn ook mensen met slechte ervaringen, maar wij hebben alleen maar een goede ervaring met Lease bed gehad.

14. september 2023

Nieuw bed

het bed ligt heerlijk, had hem 2 dagen geleden besteld en is gister gelijk geleverd. Het personeel is heel erg vriendelijk. Zeker een aanrader.

19. september 2023