Havde en god oplevelse med besøget fra Leak Bot. Peter var venlig og forklarede hvad der skulle laves. Han gennemgik hele huset, dog uden at finde flere læk end det oprindelige - at cisternen på to... Se mere
Super service. Jeg havde lidt ignoreret min leak-bots advarsel om en lækage. Men jeg blev ringet op af leakBot, og vi aftalte et teknikkerbesøg. Teknikker var både høflig og grundig og lokaliserede 2... Se mere
Peter var meget informativ om det han lavede og når jeg spurgte om noget fik jeg et svar- forstod ikke det hele, men han svarede. Da han var færdig med det ene toilet viste tallene noget andet, der va... Se mere
Fantastisk oplevelse. Virkelig dygtig og venlig konsulent, der fik identificeret problemet og kom med en klar og konkret melding om, hvad jeg skulle gøre dernæst. MEGET tilfreds og tryg :-)
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
The smart water leak detector that spots hidden leaks before they become bigger problems.
Storbritannien
- support@leakbot.io
- leakbot.io
Svarer typisk inden for 1 uge
En absolut positiv oplevelse
LeakBot har været meget hjælpsomme og imødekommende i hele forløbet. En utrolig venlig og rar VVS’er kom ud og fiksede vores utæthed. Vi har kun rosende ord at give. Den eneste udfordring er, at de ikke kommer til Fyn efter kl.12 - det var ihvertfald svært at finde en dato. Men så fik jeg svigerforældrene til at være i huset og åbne op (da vi har en lille hund, vi ikke vidste hvordan ville reagere, hvis en fremmed pludselig gik ind)
Medarbejderen informerede meget fint…
Medarbejderen informerede meget fint hele tiden, hvad han foretog sig. God service!
Montøren virkede meget kompetent og…
Montøren virkede meget kompetent og professionel. Skiftede bund
pakning i toilet.
Rigtig god ide, men enhed af ringe kvalitet og mangelfuld support.
Rigtig god ide, men enhed af ringe kvalitet og mangelfuld support.
Har forgæves forsøgt at få dæksel af, så jeg kan gennemføre batteriskifte. Supportsiden indeholder en kortfattet og flertydig beskrivelse, som desværre ikke hjælper. Der findes hverken foto- eller videomateriale, der kan belyse sagen.
Efterskrift:
Ikke uventet har LeakBot tilføjet en disclaimer, som antyder at de har medvirket til at løse problemet. Det er ikke korrekt!
LeakBot har taget kontakt (en mail med en flertydig tekst og et ”pligtopkald” fra en uforstående supportmedarbejder). LeakBot medvirkede på ingen måde til løsning af problemet med at skifte batterier.
Med hjælp fra andre og vha. værktøj fik vi brækket enhed op, skiftet batterier og nødtørftigt tapet enheden sammen. Det er fortsat mit indtryk, at der er tale om en fantastisk ide, men desværre realiseret i form af en enhed af ringe kvalitet og understøtte af en mangelfuld support.

Ingen LeakBot, intet support svar
Bestilte en LeakBot over nettet 26. oktober, får uden forklaring pengene retur 15. november. Har skrevet til deres support mail tre gange med ugers mellemrum, men aldrig modtaget noget svar.
2023-12-18: bliver ringet op af venlig person, som forklarer at LeakBot ikke sælger til privatkunder hvorfor jeg fik mine penge retur. Han var enig i at det ikke er smart at have en hjemmeside hvor dette ikke fremgår. De manglende mail svar skyldes at han modtager op til 50 nye mails (fik ikke fat på tidsintervallet) og man nemt derfor kan overse mails.
Fastholder min 2-stjernede bedømmelse.

Flere - og falske - alarmer
Vi har for nylig modtaget flere alarmer om øget vandforbrug. Den ene var fra kl. 3 til 6 om morgenen, den anden fra kl 2 til 5.22. Vi har ikke brugt vand på de tidspunkter. Vi gar haft en VVS'er ude st tjekke. Men vores er ikke connected til noget som helst? Forstår nok ikke helt, hvordan det virker, hvis det virker.

Jeg haft LeakBot i ca 7 år
Jeg haft LeakBot i ca 7 år. De første år betalte vi selv for den så der vidste vi jo den var der, men sener blev den lagt over forsikringen i Topdanmark. Og fred være med det. Men efter så mange år så glemmer man jo den er der. Ide den ikke længere bliver trukket hvor man kan se det. Nu har jeg efter et par år fundet ud af den sad der, og haft 3 vandskader uden den har sagt noget.
Nu forsøger jeg at få kompensation for de skader jeg har haft. Men da jeg ringer ind, får jeg afvide det er noget gammelt skidt og de vil herefter sende mig en ny. Af min mistro til d’ers apperart så lader jeg en vandhane løbe natten over. Der kommer ikke nogen alarm. Denne besked tager mig 5 min at beskrive, men sagen imod dem har taget mig 3 måneder.

Et glimrende system
Et glimrende system, der har været virksomt hos os siden marts 2023.
I juni opstod en række problemer med forbindelsen mellem LeakBot og router. Desuden var dannelse af et nyt password ikke muligt.
Her var support nødvendig.
Et telefonopkald fra virksomheden åbnede for en venlig og god dialog om problemerne, som øjensynligt nu er løst.
LeakBot
Vi har haft besøg af Peter i dag. Virkelig sød og rar og dygtig. Han udbedrede vores lækage på kort tid. Tak for kompetent opgave løsning
Support umulig at kontakte
Fik en leakbot gennem mit forsikringsselskab. Den blev forbundet til mit wifi, men kun ikke komme ind på min leakbot konto. Jeg genstartede uden resultat. Der er intet telefonnummer at ringe til, og deres support svarer ikke. Leakbot er sendt tilbage, og jeg håber, at forsikringsselskabet får pengene retur for det ubrugelige produkt.
Tilføjelse: Problemet er nu løst. Leakbot sendte mig en ny, der kom på i første forsøg. Fint!

Dejlig dims
Dejlig dims, der et par gange har advaret om en vandhane, der ikke var lukket rigtigt.
Pålidelig og let at betjene. Kan kun anbefales
Super nem installation
Super nem installation, fungerer glimrende :-)
Kan ikke forbinde til sikkert Wifi
Enheden kom først 3,5 mdr efter bestilling og efter flere rykkere. firmaet svarer ikke på hendvendelser.
Dimsen kan ikke forbinde til mit sikre Wifi. feks foreslås at disable 5Ghz, hvad har i tænkt jer? lav dog et ordenligt produkt.
Forstår næsten ikke kritikken 🧐
Forstår næstenikke kritikken, i morges fik jeg en mail, om der i nat har været større vandforbrug end normalt. Jeg gik i gang med at tjekke alle vandhaner i huset, og opdagede der var en vandhane på et toilet der stod og løb lidt. Fantastisk. 👍 MEN MEN MEN, leakboten er hoppet af wifi, og nu kan jeg ikke reconnecte den igen, hvad gør jeg??.. den har jo virket 🧐
Hilsen Birte
Genialt koncept, men alt for mange problemer med wifi
Konceptet er genialt, men jeg har talrige gange haft problemer med at connecte til wifi.
Har fået min Leakbot via Topdanmark.
Alt andet wifi her i huset fungerer uden problemer. I dag har jeg igen forsøgt at reconnecte talrige gange, men uden held. Nu gider jeg ikke spilde mere tid på det.

Ubrugelig i DK
Hvis jeh havde en virksomhed og manglede en sekretær, så ville jeg forsøge ay fiske Sara. Produktet virker ikke, har nu haft 3 forskellige. Ingen af dem kam connecte wifi. Men firmaet sender med jævne mellemrum meddelelse om Ingen problemer. Uanset jeg har sendt den retur.
Men Sara, hun virker altid glad og positiv

Besvarelse fra LeakBot
Sarah hos supporten er venlig, andet godt kan man ikke sige.
Sarah hos supporten er venlig - derfor en stjerne til hende, men ikke flere stjerner.
Vi føjer os til koret af dårlige anmeldelser over manglende mulighed for tilkobling til wifi.
Vi fik oplyst at vi skulle sikre, at vor router skulle levere 2,4 Ghz og ikke 5,0 Ghz. Det gør vort system, men LeakBot fanger ikke wifi - så nu gider vi heller ikke spilde mere tid på det.
Ideen er mægtig god, men find et produkt som spiller sammen med wifi i danske hjem - så bliver vi alle glade

Besvarelse fra LeakBot
Jeg har samme problem med WiFi som de…
Jeg har samme problem med WiFi som de fleste andre.
Engelsk er jeg ikke særlig god til, så at læse på deres hjemmeside giver ingen mening. Ikke engang anmeldelserne her på siden får svar på dansk.
Håber ikke Topdanmark har betalt noget videre for dette elendige produkt.
PS den 10. november: Jeg er ikke interesseret i at blive kontaktet, da LeakBotten er sendt retur

Besvarelse fra LeakBot
Godt og professionelt kan stærkt…
Godt og professionelt kan stærkt anbefales