LeakBot Anmeldelser 2.277

4,7

Havde en god oplevelse med besøget fra Leak Bot. Peter var venlig og forklarede hvad der skulle laves. Han gennemgik hele huset, dog uden at finde flere læk end det oprindelige - at cisternen på to... Se mere

Super service. Jeg havde lidt ignoreret min leak-bots advarsel om en lækage. Men jeg blev ringet op af leakBot, og vi aftalte et teknikkerbesøg. Teknikker var både høflig og grundig og lokaliserede 2... Se mere

Fantastisk oplevelse. Virkelig dygtig og venlig konsulent, der fik identificeret problemet og kom med en klar og konkret melding om, hvad jeg skulle gøre dernæst. MEGET tilfreds og tryg :-)

1. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

The smart water leak detector that spots hidden leaks before they become bigger problems.

4,7

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Endelig produkter som er umuligt at…

Endelig produkter som er umuligt at installere. Efter flere forsøg og kontakt med support er det ikke lykkedes. Har heldigvis fået den gratis gennem min forsikring.
Fejl melder man produktet får man en 20 punkt list med ting man skal gøre for at det forhåbentlig lykkes at få produktet installeret og lykkes det alligevel ikke kan man få yderligere support. Hertil skal man så lige oplyse yderligere 10 forskellige ting og så kan man blive ringet op på engelsk. 👎

Opdateret d. 01.05.2026.
Det er lykkes at komme ind, men synes stadig det er en bøvlet proces og jeg ikke synes er penge værd. Har kun produceret fordi det var gratis igen mit forsikringsselskab.

21. april 2026

Hej,

Tak for din feedback, og vi er kede af at høre om de problemer, du oplevede under installationen.

Det ser ud til, at du ikke kunne gennemføre registreringsprocessen, fordi der allerede var en anden LeakBot-enhed registreret med de samme personlige oplysninger.

Vi kan se, at en af vores supportmedarbejdere nu har været i kontakt med dig og løst problemet, så din nye enhed kan blive registreret.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os — vi står klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen,
LeakBot Support Team

Jeg vil gerne fraråde alle at sige ja…

Jeg vil gerne fraråde alle at sige ja tak til denne. Jeg fik den tilbudt gratis igennem min forsikring, men da den skulle sættes op, var både min mand og jeg rystet over så mange personlige oplysninger den skulle have om os. Vi besluttede at den skulle retur og har bedt dem slette alt om os. De bliver dog ved med at sende mails. Firmaet er i England og kommunikation er på engelsk eller med oversættelse, så de forstår åbenbart ikke at de SKAL slette alt info, når man beder om det.

17. april 2026

Besvarelse fra LeakBot

Tak for din feedback – vi er kede af at høre om din oplevelse og den frustration, det har medført.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi kun indsamler grundlæggende oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Dette sker udelukkende for at oprette din konto og for at kunne sende vigtige alarmer og notifikationer fra din LeakBot-enhed.

Vi tager databeskyttelse og personlige oplysninger meget alvorligt, og vi efterlever naturligvis anmodninger om at få slettet personoplysninger fra vores systemer. Det er bestemt ikke vores hensigt at fortsætte med at kontakte nogen, som har bedt om at blive fjernet.

Tak for at du har oplyst dine kontaktoplysninger. Din konto er nu fuldstændigt deaktiveret, og alle dine personoplysninger er blevet permanent slettet fra vores systemer.

Fantastisk oplevelse

3. marts 2026

Tilfreds

Meget professionel og tryg oplevelse. Vi fik konstateret et læg ved toilettet, som løb. Dette blev fixet.

17. februar 2026

Nok den dårligste oplevelse jeg har…

Nok den dårligste oplevelse jeg har haft,fik en alarm fra min enhed og kontaktede support telefonisk hvad der var totalt umuligt,skrev en mail hvorefter jeg fik svar på at en tekniker ville kontakte mig men der er ikke sket noget somhelst ud over de ikke er til at komme i kontakt med virkelig dårlig firma

22. december 2025

Besvarelse fra LeakBot

Hi Henrik. Sorry to hear about your difficulty in contacting us. I understand one of our support team has now spoken to you and has booked an appointment for one of our plumbers to visit you.

Mega tilfreds

Peter var meget informativ om det han lavede og når jeg spurgte om noget fik jeg et svar- forstod ikke det hele, men han svarede. Da han var færdig med det ene toilet viste tallene noget andet, der var åbenbart også problemer med toilet nr 2. Det løb ikke, men det var kun et spørgsmål om tid, så det fiksede han også - så mega godt tilfreds

10. december 2025