LeakBot Anmeldelser 2.277

4,7

Havde en god oplevelse med besøget fra Leak Bot. Peter var venlig og forklarede hvad der skulle laves. Han gennemgik hele huset, dog uden at finde flere læk end det oprindelige - at cisternen på to... Se mere

Super service. Jeg havde lidt ignoreret min leak-bots advarsel om en lækage. Men jeg blev ringet op af leakBot, og vi aftalte et teknikkerbesøg. Teknikker var både høflig og grundig og lokaliserede 2... Se mere

Peter var meget informativ om det han lavede og når jeg spurgte om noget fik jeg et svar- forstod ikke det hele, men han svarede. Da han var færdig med det ene toilet viste tallene noget andet, der va... Se mere

Fantastisk oplevelse. Virkelig dygtig og venlig konsulent, der fik identificeret problemet og kom med en klar og konkret melding om, hvad jeg skulle gøre dernæst. MEGET tilfreds og tryg :-)

1. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

The smart water leak detector that spots hidden leaks before they become bigger problems.

4,7

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Leakbotten virkede fint til at begynde…

Leakbotten virkede fint til at begynde med, så blev den ustabil, dvs. forbindelsen til WIFI (signalet på stedet er testet og er fint). Nu kan jeg heller ikke bruge appen, jeg er sat uden for indflydelse i den. Altså er systemet ikke noget værd.

8. august 2025

Besvarelse fra LeakBot

Thank you for providing your contact details. I can see from your account that your LeakBot had lost signal and this reconnected at the start of the week. One of our support team will contact you to provide additional assistance. Kind regards.

Tryghedsskabende device

Vi blev kontaktet pga en "lækage". Vi fik bestilt tekniker, der kom ud og fandt at vi havde et toilet der dryppede inden i cisternen. Han skiftede en del og problemet var løst. Samlet pris: 0 kr 😀

11. juni 2025

Forekommer ustabil

Har nu haft min LeakBot i knap halvandet år og mine erfaringer er delte. Da jeg tilbringer en stor del af min tid i udlandet er det dejligt at blive adviseret når min "blomstervandingshjælp" glemmer at lukke for vandet. I en periode sidste år modtog jeg imidlertid også advarsler på trods af at intet vand løb på uautoriseret vis.
I dag har jeg så modtaget en advarsel fra min lokale vandforsyning (Fors/Roskilde), som havde konstateret, at min vandmåler havde vist løbende forbrug 24 timer i træk. Det viste sig at være en utæt vandslangepistol. Havde glemt at lukke for hovedhanen.

Men det store spørgsmål er nu for mig, hvorfor søren reagerede min LeakBot ikke!!??
-----------------------------------------
Har i dag (1.7.25) haft besøg af LeakBot tekniker som gennemgik mine installationer. Han fandt ingen fejl og hans bud på den manglende reaktion var forsinkelse og dermed, at der skal gå længere tid før LeakBot'en reagerer. Vi må se!!
Når det er sagt, har jeg sjældent oplevet en mere velfungerende, præcis og nærværende kundeservice mht. kommunikation og aftaler. Det kunne mange virksomheder lære af, så var det blot det, der skulle bedømmes står teamet bag LeakBot til 5 stjerner.

16. juni 2025

Besvarelse fra LeakBot

Thank you for providing your contact details. I understand our support team have made contact and have arranged for one of our plumbers to visit your property to investigate further. Kind regards.

Virkelig godt firma !

Virkelig fantastisk firma, med, i særklasse !, gode og venlige medarbejdere. Man skal lede længe efter en SÅ god oplevelse, som jeg, nu to gange, har haft med “Leakbot”.
Kæmpe respekt for at levere en service og kvalitet -som helt klart ligger ud over det sædvanlige ! -tak !

28. maj 2025

Jeg må nok sige,den fungere ikke,har…

Jeg må nok sige,den fungere ikke,har ingen lækager,den bliver med at sige at jeg har,og jeg har endda taget den af vand tilgangen i huset.Min vandmåler kører heller ikke,så det er en ommer,god weekend.

24. maj 2025

Besvarelse fra LeakBot

Hi Kim. I understand our support team have contacted you to arrange a visit from one of our plumbers. They will check your internal fresh water plumbing system and how the device has been installed.

Min Leakbot virker ikke

Min Leakbot virker ikke. Kundeservice svarer ikke tilbage! 👎

23. marts 2025

Besvarelse fra LeakBot

Hi Michael. If you can provide your contact details as requested we can investigate this issue for you. Kind regards.