Havde en god oplevelse med besøget fra Leak Bot. Peter var venlig og forklarede hvad der skulle laves. Han gennemgik hele huset, dog uden at finde flere læk end det oprindelige - at cisternen på to... Se mere
Super service. Jeg havde lidt ignoreret min leak-bots advarsel om en lækage. Men jeg blev ringet op af leakBot, og vi aftalte et teknikkerbesøg. Teknikker var både høflig og grundig og lokaliserede 2... Se mere
Peter var meget informativ om det han lavede og når jeg spurgte om noget fik jeg et svar- forstod ikke det hele, men han svarede. Da han var færdig med det ene toilet viste tallene noget andet, der va... Se mere
Fantastisk oplevelse. Virkelig dygtig og venlig konsulent, der fik identificeret problemet og kom med en klar og konkret melding om, hvad jeg skulle gøre dernæst. MEGET tilfreds og tryg :-)
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
The smart water leak detector that spots hidden leaks before they become bigger problems.
Storbritannien
- support@leakbot.io
- leakbot.io
Svarer typisk inden for 1 uge
Rigtig god service
God service. Teknikeren var grundig og god til at fortælle hvad han fandt ud af på besøget. Også fedt at han lige fiksede toilettet der åbenbart løb en lille smule.
Grundig gennemgang
Grundig gennemgang, og super service.
Så 👍 herfra
Han tog sig god tid til at undersøge…
Han tog sig god tid til at undersøge det hele. Fortalte at jeg skulle have et længere rør hvor den skulle side. Jeg skulle også have mere vand på systemet.
Efter min leekbot fandt en utæthed
Efter min leekbot fandt en utæthed, fik jeg hurtigt en aftale med en vvs der kunne komme og ordne problemet. VVS’eren var venlig og hurtig og kunne komme med gode råd til fremtiden.
Super fin service
Super fin service, men lang ventetid fra alarm til trykprøvning.
Sådan skal det gøres
Ingen problemer med kontakt. Grundig og forklarende gennemgang af undersøgelsen. God vejledning på grundlag af undersøgelsens resultat
Meget tilfreds sød medarbejder hurtigt…
Meget tilfreds sød medarbejder hurtigt udført
Opsøgende og imødekommende service
LeakBot medarbejder ringede til mig, fordi hun kunne se, jeg havde fået flere alarmer, og problemet ikke var blevet løst. Det blev aftalt, vi skulle have besøg af en af deres teknikere. Han kom til aftalt tid + ringede som aftalt en halv time i forvejen. Kompetent service medarbejder som også gerne besvarede vores spørgsmål. Imidlertid var vores stophane ikke tæt, hvorfor vi er nødt til at have dette ordnet, før vi kan komme videre
Vi havde en god oplevelse med servicebesøget
Vi havde en god oplevelse med servicebesøget, der blev udført professionelt og behageligt. Systemet blev testet og det viste sig, der ikke var nogen læk. Det blev dog konstateret at LeakBot enheden ikke var korrekt placeret, og en svaghed ved det ene toilet blev også påpeget. Toilettet havde vi i forvejen overvejet at udskifte, så det gør vi efterfølgende.
effektiv og hurtig
Kompetent og tillidsvækkende.
Check af installation og forklaring på alarm.
Great help and good service
Jeg har tidligere givet leakbot en…
Jeg har tidligere givet leakbot en dårlig anmeldelse.
Firmaet har på eget initiativ rettet henvendelse og beklaget forløbet.
En meget hjælpsom medarbejder ydede en god service og sammen fik vi det hele til at virke.
Det var en fornøjelse at opleve den service👍😊
Nu fungerer det som det skal. Tak
Fremragende koncept
Særdeles effektiv kontrol af vandspild, og superfin service ved problemer!
God og informativ VVS-montør.
God og informativ VVS-montør.
Det var rart at han fortalte så meget om hvad det var han lavede, det gav en god forståelse for hvordan Leakbot virker
Fik en mail kl 21 fra Leakbot
Fik en mail kl 21 at der var forhøjet vandforbrug. Jeg kunne se på måleren at der var forbrug og konstaterede herefter at der var en lille lækage på et varmtvandsrør.
Det fiksede jeg lige med en midlertidig løsning og skal senere have røret skiftet.
LeakBot'en virkede bare!👍
Jeg har haft min Leakbot i et par år og…
Jeg har haft min Leakbot i et par år og er særdeles tilfreds. Det er trygt at vide, at hvis der sker noget uventet, så får jeg det vide.
Servicen hos Leakbot er helt i top, kan simpelthen ikke blive bedre, både når det gælder telefoniske samtaler og ved service besøg. Tak🙏.
Mvh Hanne
Meget professionel indsats som fandt ud…
Meget professionel indsats som fandt ud af at jeg mistede 5,9 ml i minuttet.
Det var toilettet som løb. Man kunne ikke hører det på toilettet og jeg kun ikke se det på vandmåleren. Det blev ordnet og utætheden skiftet uden beregning. Havde jeg ikke haft LeakBot var det ikke blevet opdaget. Kan kun anbefales.
Havde aldrig troet at Leak Bot ville…
Havde aldrig troet at Leak Bot ville registrere et enkelt dryp med lang interval imellem fra vandhanen. Fik en sms besked om dette og firmaet sendte en tekniker ud for at finde en evt lækage. Uden beregning. Fantastisk service. Der er kun en ting at sige. Det virker bare
Mvh Rolf Wagner