Beskidt og slidt sted. Vandkande med gult og gammelt vand. Støv over det hele a plettede handklæder - klam WC. Sød norsk pige som behandler - Men mega lange falske røde negle gjorde at hun... Se mere

Ikke nogen god oplevelse. Havde bestilt fodbehandling og shellak, glædet mig til "sommerfødder" Behandlingslokalet er lidt småtrist, rent nok, men ikke hverken hyggelig eller pænt indrettet. Shell... Se mere

Fantastisk oplevelse! Jeg har fået bellevue gavekort "Forkælelse til hende" og har bestilt en ansigtsbehandling hos Le Luma. Jeg har fået en dejlig skøn og lækker ansigtsbehandling. Rigtig dejlig... Se mere

Meget god og venlig behandling. Eneste (men dog stort) minus var, at jeg havde modtaget nyhedsbrev med følgende ordlyd for rabat: “Book din tid hos Malene, Therese eller Adriana her og brug koden "40... Se mere

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Du'lacpilering LE Luma skadet efter behandling

Du'lacpilering - Permanent hårfjerning med nål, epileringen foregår ved, at der føres en særlig tynd nål ned i den enkelte hårsæk, hvorefter der sættes strøm til nålen.
Efter behandling oplev jeg , jeg var på toilets besøge der var frisk blod efterfølgende, næste dag vågnet jeg op min hagen ansigt området var som gummi og sorg /forbrændinger over hele området, og nu har jeg fået Ar hele området og følsom hud pigmentforandring . jeg kontaktet behandler næste dag jeg forklar min situation at min hage er som gummi og at jeg har kraftigt smerter og sorg, efter behandling, behandler forklar at det er blodlegemerne er ved at healing det er derfor min hage er som gummi og at min forbrændt sorg også pigmentforandring skal jeg komme solcreme, og Golden Magic oli, jeg bekræfter at jeg har gjort det. efter nogle uger kontakter jeg behandler og forklar at der er kommet ar i hele området hun har behandlet mig i, at hun har skadet mig, om behandler har en ansvar Forsikring der skal dække den udgift behandling af min ar, behandler , og mig aftaler at jeg skal sende billeder af min skadet hage, via e-mail, og derefter vil behandler vende tilbage. der går ca. i 14 dag og jeg høre ikke noget, jeg tage kontakt til Behandler , og der snakker jeg telefonisk med Kolleger til behandler hun fortæller at hun vil give behandler besked , der bliver ikke ringet tilbage , der tager jeg kontakt igen og Hvor jeg ligger besked på telefon svare , at jeg afventer svar og at hun må meget gerne ringe tilbage men jeg høre ikke fra Behandler.

15. september 2021
LE Luma-logo

Besvarelse fra LE Luma

Hej Wafa,

Vi er kede af at du føler vi har givet dig ar. Vi har besvaret din e-mail med billeder hvorefter vi ikke har hørt fra dig.
Der er nogen ting i din anmeldelse der ikke stemmer med din behandling hos os.
Der kan på grund af strømmen ikke være frisk blod efter epilering og vi forhandler ikke et produkter der hedder Golden Magic oli, så det er ikke noget vi har anbefalet dig at bruge.
Vores anbefaling efter en epilering er at køle huden ned, ikke pille i huden da det kan lave ar og derudover bruge 100% E-vitamin.

Le Luma

Dårlig og dermed dyr oplevelse

Efter at have fået lagt shellac på min datter, mini manicure og shellac på mig selv på ca en time, bør jeg vel ikke undre mig over at 3 dage senere var min datters lak faldet af (den kunne lige pilles af stille og roligt i et stykke). Min lak holdt lidt længere og efter en uge faldt det af. Det var virkelig 800 kr ud af vinduet.... Her kommer jeg ikke igen :(

10. september 2020

MISTEDE EGNE ØJENVIPPER !!!!

Virkelig dårlig oplevelse med at få lavet vippe extensions af eleven i Vordingborg. Alt for tykke selvom jeg havde bedt om tynde og alt for meget lim klistret ind i mine egne og MEGET GRIMT resultat med vipper kun på det midterste af øjnene. Da jeg klagede fik jeg at vide at eleven kunne lave det om!!!! Og at jeg ikke kunne forvente mig mere når jeg kun havde givet 300 kr. Kunne komme og få dem taget af eller betale 600 kr. mere hvis jeg ville være sikker på at det skulle blive pænere. Det var chefen jeg talte med og hun var ikke til stede da eleven lavede dem selvom hun burde have været med som vejleder undervejs - det er vel derfor man er i lære.... Har nu brugt mange timer på forsigtig at få nogle af de tykkeste vipper af med olie, men har desværre mistet nogle af mine egne vipper - hulk... Kan ikke anbefale stedet!

3. januar 2020

Super kundepleje

Super kundepleje
Jeg havde misforstået hvad min smartbox behandling indebar men hun var så sød og imødekommende og gav mig en super god behandling og reddede mit humør ❤️ Tak for god behandling

3. december 2019

Fik behandling

Fik behandling. En skøn massage af Stine på Frederiksberg. Sød, imødekommende og venlig udadtil.
Massage var god og er meget tilfreds.
Marc.

1. oktober 2019

Dårlig kundeservice.

Mødte op til aftalt tid hos Le Luma i Hillerød lørdag formiddag kl 11. Medarbejderen ser undrende på mig, da jeg siger at jeg har en aftale til en "skøn" massage a 599 kr., en massage med varme sten. Det viser sig at aftalen er booket i Vordingborg! Så ingen varme sten, da det tager lang tid at varme dem op. Øv, havde glædet mig meget til denne oplevelse. Det endte med, efter en længere snak frem og tilbage om hvilken behandling jeg så kunne få i stedet på mit smartbox gavekort. Medarbejderen gik med til at jeg kunne få en fuld kropsmassage af 1 times varighed. Smartbox gavekortet, som jeg med megen møje og besvær havde aktiveret, fik jeg ingen reaktion på fra smartbox og jeg fik derfor indtryk af at det medbragte kort var ok som betaling. Medarbejderen fik kortet og ville ordne betalingen, mens jeg gjorde klar til massagen.
Efter massagen, som varede 45 min. blev jeg krævet kontant betaling
på 500 kr., "da jeg alligevel ikke kunne bruge mit smartbox gavekort".
Jeg følte mig i den grad bundefanget. Som jeg ser det, er Le Lumas personale dårligt informerede om den administrative del af deres arbejde, samt om kundeservice.
Sikke noget roderi. Jeg har flere gange efterfølgende forsøgt at ringe til chefen for firmaet, men uden held.

23. september 2019

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Jeg bestiller tid i Hillerød til min mor og mig. Vi skulle have fodmassage og pedicure. Vi havde taget fri for at have sådan en hyggedag. Vi møder ind kl. 09.23. Den første af os skulle have behandling kl. 9.30. Vi bliver bedt om at tage plads, da hendes kollega ikke er mødt ind endnu.
Tiden går... kl. 09.45 altså 15 minutter efter at behandlingen skulle være startet prøver damen at ringe til sin kollega som endnu ikke er mødt op endnu. Hun kan ikke få fat i hende og vi får beskeden at måske er vi heldige at hun møder ind kl. 10.
Vi vælger så, at det vil vi simpelthen ikke finde os i, så jeg siger at det er uorganiseret og dårligt hvorefter damen siger ja det kan du have ret i.
Ingen kompensation for ventetiden, jeg havde taget fri for at give min mor den oplevelse og så ødelægger de det og siger, at vi kan blive og vente og se om vi er heldige at hun møder ind kl. 10. Tiderne vi havde var bestilt på forhånd. Så RINGE service og betjening.

14. juni 2019

Shellak-negle

Jeg fik lavet negle på Frederiksberg. Lakken er simpelthen lagt så elendig på, at jeg - her efter kun 4 dage - må tage den af. Normaltvis holder shellac-negle i op til 14 dage. Herudover kostede behandlingen 619,- hvilken er ret meget dyrere end andre (og meget bedre) steder. Behandlingen tog rigtig lang tid fordi deres uv-maskine er sådan en gammel én. Behandleren var sød, men kvaliteten af behandlingen er slet og ret alt, alt for lav i forhold til den høje pris.

3. juli 2018

Bedste anbefalinger til Simone i Hillerød

Jeg får mine voksbehandlinger hos Le Luma i Hillerød, og jeg kan virkelig anbefale stedet.

Jeg får mine voksbehandlinger lavet af Simone, og jeg er simpelthen SÅ tilfreds med behandlingen og Simone. Jeg vil anbefale Simone til enhver, som ønsker at få voksbehandlinger. Hun er SÅ sød, og imødekommende - generelt en virkelig skøn behandler. Også er hun meget grundig, hvilket jeg virkelig påskønner.

Jeg kommer der fast ca. 1 gang om måneden.

I Hillerød er der ikke noget at klage over. :-)

14. juni 2018

Rod i regnskabet. Kunne ikke finde indbetaling på gavekort.

For 2 år siden fik jeg et gavekort til peddicure. Den ville jeg indløse i afdelingen på Frederiksberg. Jeg havde glædet mig til behandlingen, men den blev en stor skuffelse. Mens jeg lå med fødderne i vand, kom behandleren ind og sagde, at gavekortet ikke var betalt. Behandlingen blev gentagne gange afbrudt, da hun var i telefonkontakt med Vordingborg, som ikke kunne finde indbetalingen. Jeg måtte ringe til min datter, som satte himmel og jord i bevægelse for finde frem til betalingen. Det lykkedes efter en times tid. I den tid lå jeg og følte mig som en forbryder. Behandleren brugte mere tid på tlf. til Vordingborg end på mig. Dårlig kundepleje

2. februar 2018

Helt igennem dårlig oplevelse

Helt igennem dårlig oplevelse:
Jeg var til massage på rolighedsvej i dag d. 2/2 kl 9.45.

1. Jeg kommer ind i et uoplyst trist rum hvor jeg ikke kan komme af med mit overtøj. Hende som møder mig siger jeg skal vente (siger hverken hej eller velkommen!)
2. Jeg skal have en helkropsmassage + ansigtsmassage. Og jeg glæder mig. Men allerede fra start er det anstrengende. Lejet vipper hele tiden - og jeg føler at jeg snart står på hovedet..
3. Massøren har ekstrem tør hud på sine hænder - og bruger samtidig ikke nok olie. Så det bliver følelsen af massage med sandpapir kombineret med massørens lange negle som gør ret ondt til tider.
4. Massøren lugter ret kraftigt af gammel sved..
5. Massagen i sig selv virkede også ligegyldig og slap. Det var som om hun ret ofte faldt i staver og der så bare lå to døde hænder på min skulder.

Jeg var så tæt på at stoppe massagen - og fortryder faktisk jeg ikke fik sagt det til massøren. Under alt kritik.

Jeg ville ALDRIG anbefale dette sted

2. februar 2018

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg har fået en dejlig skøn og lækker ansigtsbehandling. Rigtig dejligt og afslappende. Behandleren Jovita er meget immødekommende, hendes positiv og optimistike indstilling smitter hutigt af.
Hun fortæller hvad hun gør inden hun gør noget. Det er meget rart.
Alt i alt en skøn oplevelse hos Le Luma.
Jeg vil bestemt anbefale stedet. Vil selv komme her igen og igen.

31. januar 2018

Beskidt og Slidt - Frederiksberg

Beskidt og slidt sted.
Vandkande med gult og gammelt vand.
Støv over det hele a plettede handklæder - klam WC.
Sød norsk pige som behandler - Men mega lange falske røde negle gjorde at hun ikke kunne fuldfører et ansigtsbehandling / dybderens.
Dampmaskinen gik i stå ligeså snart hun tændte den- den blev droppet - ansigtsbehandling UDEN damp og lange negle.
Den gule rense svamp var mere grå og beskidt ( brugt til adskillelige kunder!)
Ansigtsbehandling til 600kr og 75min varede max 60min.
Amatør sted - total uprofessionelt.

Hold jer langt fra Le luma på Frederiksberg.

19. oktober 2017

Uforskammet leder/ejer

Ja i lørdags som skulle være en veltrængt hyggedag blev så til en skod dag efter et besøg hos Le Luma. Og det var bestemt ikke behandlernes skyld de var fantastisk søde. Jeg havde fået 2 gavekort fra Goodtimes og havde ved telefonisk bestilling opgivet koderne. Jeg havde valgt en behandling som hed den Ultimative forkælelse. Da jeg ankom lørdag morgen spurgte jeg om vi skulle ordne betaling men det kunne vi vente med til efter behandlingen. Efter dejlig behandling skulle jeg betale og pigerne i klinikken kunne ikke komme på nettet og taste mine koder ind. De ringer til anden afdeling som meddeler at den ene kode ikke eksisterede. De ringer til ejer af klinikken som får behandleren til at sige til mig at når gavekortet ikke eksistere må jeg bare betale. Ejeren ønskede ikke selv at sige det, virkelig dårlig stil. Jeg vil selvfølgelig ikke betale jeg har en mail hvor der står at koden udløber 17. december 2019. De ringer op til ejeren hvor jeg ikke får lov til at sige en hel sætning uden at blive afbrudt. Jeg får at vide at jeg har jo fået behandlingen og hvis jeg ikke betaler er det tyveri. Så den wellness og tid for mig selv som jeg havde glædet mig, gjorde mig møg irriteret da jeg gik i stedet for glad, og jeg synes det var penge ud af vinduet. ( 1000 kr.) Til sidst valgte behandlerne at tage imod gavekort alligevel og ville ordne det mandag. Jeg har i dag ringet til Good times og de kunne kun give mig ret i at begge mine gavekort virkede og som også er indløst af klinikken. Jeg kommer bestemt ikke til at anbefale denne klinik til nogen.

12. september 2017