Lcd-Onderdelen Anmeldelser

1. Elektroværksted

Wij verkopen complete printplaten voor diverse merken tv's. Voedingen, mainboarden. led-drivers en t-con's

God

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Deskundig, goed en eerlijk

Eigenaar heeft echte passie voor het vak en dat merk je. Als enige kon hij een diagnose stellen (op afstand zelfs) van de Oled tv. En zorgde voor de juiste oplossing zonder gedoe maar als service. Ik heb daar de tv niet gekocht overigens dus dat is wel bijzonder.

9. juni 2026

Besvarelse fra Lcd-Onderdelen

Graag gedaan en nog veel kijkplezier!

Beställde ett helt kit efter jag pratat…

Beställde ett helt kit efter jag pratat med han på telefon, ett samtal som va kanon bra och har sällan haft en sådan bra upplevelse som när jag pratade med han angående mitt problem och fick lite tips och trix! Kanon bra

21. april 2026

Besvarelse fra Lcd-Onderdelen

Det var ett trevligt samtal! Tack för beställningen.

Het was een leuk gesprek! Bedankt voor de bestelling.

Great customer service.

I felt it was only fair to leave a review despite not being able to resolve my issue.
William should be commended on his customer service.
His advice and prompt response has made the process very smooth.
Even accepting parts to be returned (partial refund), despite myself needing to break the seal in order to test the new board.
Also, he was super efficient in confirming that I had accidentally paid twice and refunded immediately.
I would have no issues in using his services again.

3. marts 2023

Besvarelse fra Lcd-Onderdelen

Thanks for the feedback, maybe we can do business again in the future!

TOPPIE goed bedrijf

Na bestelling en betaling zeer goede communicatie via email
Pakket was zorgvuldig ingepakt
Tv werkt weer als nieuw
Ben zeer tevreden over dit bedrijf
Daarom 5 sterren van mij
TOPPIE

8. december 2022

Besvarelse fra Lcd-Onderdelen

Bedankt voor uw positieve reactie! Wij zijn altijd blij met feedback.

Philips PUS-6101

Tv doet het weer, printplaat van de stroomtoevoer deed het niet meer en met gevolg ook geen beeld meer, had de beste man eerst even gebeld om te kijken welk stuk ik juist moest hebben, zodoende een paar dagen later toch maar een nieuwe printplaat besteld, deze vandaag in huis gekregen, en netjes in de tv gemonteerd met resultaat dat het me even €500 scheelt voor een nieuwe tv, TOP bedankt!!!
Groetjes
Fransen Bjorn