Super producten van Laura Zeeuwen, ik heb de shampoos gekocht, de serum en de dry en slik mist, was al mega verrast door de shampoos, aangezien de structuur van mijn haar aan het veranderen is, pluizi... Se mere
Had mail gestuurd over black Friday code dat dat was mis was gegaan nooit reactie op gehad scheelde best veel geld dat vind ik echt slecht Producten zijn echt top ik hoef ook geen geld terug dan geve... Se mere
Bestelling was ondanks black friday de volgende dag al binnen! En die producten zijn echt amazing. Heb alle merken al geprobeerd, van Philip B tot Redken en alles er tussen in. Maar deze shampoo, cond... Se mere
Laura Zeeuwen is a hairdresser in heart and soul who specialises in Hair Extensions. The quality of the hair is always our number one priority!
35a, Wamberg, 1083 CW, Amsterdam, Holland
Det tager typisk over 1 måned at svare
na mijn berichtje snel een mailtje ontvangen waar ik kan bestellen, na 7 dagen het product ontvangen Prima.
Ontzettend blij met de supplementen. Doen heel goed hun werk zoals beloofd 😁
Snelle reactie en verzending. Ook een foutje in de verzending werd snel en probleemloos opgelost.
Klantenservice,
Producten,
Communicatie...
Wat je maar kan noemen alles js perfect geregeld. Vitamine voor je haar...super geweldig zeg...accessoires voor je haar gewoon top. Ik heb zelf heel vervelend haar. Droog...maar door LZ perfect geen ene woorden voor.
Fantastische producten die doen wat ze beloven maar wel prijzig
Een aanrader! Ik bestelde iets, verkeerd geleverd, maar wat één klantenservice nadien. Heel vriendelijk en correct! Ook heel tevreden over de productjes!
Laura is by far de enige in de wereld die mijn haar mag aanraken en waar ik advies van aanneem. Ten eerste vind ik haar een QUEEN in extensions. Het haar wat zij gebruikt is van kwaliteit, je doet er super lang mee, makkelijk te wassen en te borstelen en het voelt sterk en echt aan. Daarnaast matcht mijn eigen haarkleur goed met die van de extensions. Het hele jaar door ( dus ook tijdens zomer wanneer mijn eigen haar kleur veel lichter is)
Na de geboorte van mijn tweede kindje ben ik actief begonnen met het gebruik van de supplementen en ik vind het resultaat ( na 3 maanden al ) bizar! Over mijn hele hoofd heb ik nieuwe haartjes. Als ik het snel föhn staan die nieuwe haartjes rechtop en zie je heel goed dat ik over mijn hele hoofd nieuwe haargroei. Ook mijn nagels zijn super sterk en lang geworden.
Door omstandigheden lang met haarproblemen zoals haarverlies rond gelopen. Ik besloot hier wat tegen te willen doen en ik heb bij Laura de massive nutritions en the brush besteld. Door the brush verlies ik aanzienlijk minder haar en in combinatie met de nutritions groeit het enorm & begint het weer voller te worden. Een super combinatie die ik iedereen die het beste voor haar haar wilt kan aanraden!
Laura is the best! snelle service en top kwaliteit
snel weer langs voor nieuwe haar extensions
I love the brush! Ik heb zelf geen hairextensions maar “gewoon” veel en dik haar. Sinds ik de borstel gebruik verlies ik minder haar en ziet het er gezonder uit!
Producten zijn top!
Gebruik ze al een tijdje en mijn haar is er echt blij mee.
Er ging even iets mis met de levering maar dat is snel opgelost 👌