Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super producten van Laura Zeeuwen, ik heb de shampoos gekocht, de serum en de dry en slik mist, was al mega verrast door de shampoos, aangezien de structuur van mijn haar aan het veranderen is, pluizi... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Had mail gestuurd over black Friday code dat dat was mis was gegaan nooit reactie op gehad scheelde best veel geld dat vind ik echt slecht Producten zijn echt top ik hoef ook geen geld terug dan geve... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door omstandigheden lang met haarproblemen zoals haarverlies rond gelopen. Ik besloot hier wat tegen te willen doen en ik heb bij Laura de massive nutritions en the brush besteld. Door the brush verli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling was ondanks black friday de volgende dag al binnen! En die producten zijn echt amazing. Heb alle merken al geprobeerd, van Philip B tot Redken en alles er tussen in. Maar deze shampoo, cond... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af hårextensions

Skrevet af virksomheden

Laura Zeeuwen is a hairdresser in heart and soul who specialises in Hair Extensions. The quality of the hair is always our number one priority!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Vlot en snel

Bestellen gaat vlot en snelle levering. Ook een lief berichtje gekregen van Laura zelf. Nu wachten op het resultaat.

1. januar 2024

Lieve Laura,

Lieve Laura,
Mijn haar is zo opgeknapt en voller geworden van de supplementen echt niet normaal. Dit moet iedereen slikken!
😘 Claire

20. november 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Producten geweldig, customer service slecht

Ik vind de producten van Laura geweldig, vooral de massive hairnutritions en het absolute serum zijn aanrader. De customer service is helaas waardeloos. Wanneer je contact met ze zoekt moet je heel veel moeite doen een reactie te krijgen.

4. oktober 2023
Laura Zeeuwen-logo

Besvarelse fra Laura Zeeuwen

Hi Helen,

Bedankt voor je review! We zijn blij dat je blij bent met onze producten.

Ik ben even in onze mail gedoken en daarin gaf je aan niet uit te komen met de Nutritions, we hebben daarom de datum waarop je deze ontvangt naar voren geschoven zodat er geen gat meer is van vijf dagen.

Mocht je nog niet uitkomen of een andere vraag hebben, dan horen we het graag. Wij zijn 5 dagen per week per mail bereikbaar.

Je kunt ons mailen op info@laurazeeuwen.com

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prijs/kwaliteit niet naar behoren

Borstel besteld, na +- 1 jaar breekt deze af (een duidelijke luchtbel zichtbaar tussen de steel en de borstel zelf >> dus het gaat hier in mijn ogen wel over een productiefout). Ik heb de foto doorgestuurd via mail in de hoop wel een correcte compensatie te ontvangen maar aangezien ik geen ordernummer kon voorleggen (geen mail meer terug te vinden in de mailing historiek) en waarschijnlijk afgerekend als gast, is het een afgehandelde zaak.
Vriendin van mij rond dezelfde tijd borstel besteld + gelijktijdig borstel afgebroken, idem luchtbel tussen steel/borstel, ook deze 2de foto mee gestuurd maar nogmaals, afhandelde zaak omdat er geen ordernummer terug te vinden is...
De borstel is op zich niet goedkoop, wat zeker geen probleem is als de kwaliteit naar behoren zou zijn maar dat is in mijn geval dus niet gebleken.

1. august 2023
Laura Zeeuwen-logo

Besvarelse fra Laura Zeeuwen

Beste,

Bedankt voor je review. Ondanks dat dit natuurlijk helemaal jouw ervaring mag en kan zijn met ons. Wil ik even graag onze kant van het verhaal toelichten.

Wij werken met ruim 75 salons, die niet alleen met onze Extensions werken maar ook met onze producten. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze borstels zijn aangekocht in één van deze salons en daar ook al vergoed zijn.

Indien dit niet het geval is, hebben wij een vorm van bewijs van aankoop nodig. Een naam of ordernummer. Onder de door jou opgegeven naam kwam helaas geen bestelling naar boven van de borstel. Idem voor de bestelling van je vriendin. Wij willen tot op deze dag beide borstels vergoeden, maar dan hebben wij wel echt enige vorm van bewijs van aankoop nodig ongeacht of dit een fabrieks / productie fout is geweest.

Team Laura Zeeuwen

Absolute Serum

Onwijs blij met deze serum en een aanrader voor iedereen. Mijn haar voelt zacht aan, geeft een glans zonder dat het haar vettig wordt. Altijd al op zoek naar zoiets geweest. Je haar ziet er werkelijk gezonder uit.
Fijn dat er mensen zoals jij bestaan Laura. Altijd oprecht, adviseert , attendeert en het werkt!!

25. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm tevreden van het product

Enorm tevreden van het product! Je merkt dat er heel veel werk in gestoken werd, en is heel goed ontwikkeld: textuur heel goed en m’n haar heeft er zelden zo goed uitgezien en aangevoeld! Ik gebruik het ondertussen dagdagelijks. I’m hooked! ;-)

20. september 2023

Goed advies

Beste Laura, mijn vraag naar een product voor droog/pluizig haar is eerst goed besproken door jullie en daarna heb ik goed advies gekregen welke producten ik het beste kan gebruiken. Ook vroeg ik of mijn shampoo goed is, Laura gaf aan probeer eerst deze producten en dan kunnen we altijd nog kijken naar de shampoo, dat noem ik nog is goede service.....de meeste zeggen ook dat je shampoo niet goed is en die van hun moeten kopen, echt top..

10. september 2023

MASSIVE NUTRITIONS

Ik gebruik de supplementen nu al een aantal maanden en ik ben zo blij met het resultaat. Mijn haar is een stuk minder gaan uitvallen en ik zie overal nieuwe haren.
Elke maand worden de supplementen perfect op tijd verzonden, zodat ik nooit zonder zit.
Top service!!

5. september 2023

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.