Zwykły scam
Zwykły scam, nie polecam.
Czekam ponad miesiąc, a nie dostałem nawet wzoru tatuażu własnego który według informacji na stronie ma przyjść w 1-2 dni. Kontakt jest problematyczny i firma nie chce zwrócić pieniędzy.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Zwykły scam, nie polecam.
Zamówiłam tatuaż przeszło miesiąc temu, nie dostałam do tej pory przesyłki, firma odpisuje na maile lakonicznie bez konkretnej informacji kiedy zamówienie zostanie wysłane - mimo, że deklarowany na stronie czas realizacji został już dawno przekroczony.
Nie dostarczają zamówienia oszustwo 24 h to żart skierowany prosto do klienta czekam do dsiaj na zamówienie a mija już 4 dzień paczka nawet nie wysłana . Czekam na zwrot środków ciekawe czy będzie to trudne patrząc jak ta firma działa . Omijać szerokim łukiem takie firmy
Zamówiłem 05.05.2026 i w dalszym ciągu do 09.05 paczka nie została nawet "nadana". Nie polecam ponieważ na banerze na głównej stronie gwarantują że paczka dotrze bądź zostanie nadana w przeciągu 24h. Ani jeden z tych warunków się nie spełnił. Nadawcą paczki jest nie jaki "Klok".
Nie polecam zakupów w tym sklepie, odradzam stanowczo mimo licznych reklam na tiktoku czy gdziekolwiek.
Pomimo gwarantowania ze paczka zostanie wyslana w 24h nie znalazlem nigdzie opini na temat tego sklepu wiec ja zaczne. Nie pozdrawiam.