W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagła przytrafiająca się w niedzielę - brak kontaktu od ręki, bowiem infolinia nie jest dostępna tego dnia. Brak zgodnoś... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic... Se mere
Nie zdążyłam na wyznaczony lot,ze względu na olbrzymie korki w drodze na lotnisko.Musiałam wykupić bilet na następny dzień.W tym momencie spotkałam się ze zrozumieniem i miłą obsługą oraz pomocą pod k... Se mere
Podoba mi się możliwość sprawdzenia różnych konfiguracji szukanego lotu w całym miesiącu. Uzyskane informacje o lotach zawierają dokładne dane: skąd i dokąd, godziny lotu, przewoźnik :). Niestety, nie... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.
Kontaktoplysninger
Andrzejewskiego 5/3, 60-119, Poznań, Polen
- biuro@latamy.pl
- latamy.pl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
SZYBKO SPRAWNIE I BEZ PROBLEMÓW
Odprawa on-line
Wykupiłam w tej firmie bilet lotniczy Kraków Eindhoven z odprawą on line. Niestety nie mogłam się zalogować. Wyskakiwała informacja ,,błędny adres mail lub nr rezerwacji,, Wielokrotne próby na innym urządzeniu po wykasowaniu ciasteczek nic nie dały. Przewoźnik Ryanair do którego się zwróciłam o pomoc otrzymywał komunikat ,,nieprawidłowy adres mail,, Wysłałam zatem otrzymane potwierdzenie rezerwacji z uwzględnionym,,ukazanym,, adresem mailowym odbiorcy czyli mnie. Ryanair odpowiedział, że nie pomoże w odprawie bo to wina sprzedawcy. Jest błąd w systemie za który odpowiada sprzedawca.Sprzedawca pracuje tylko do 17godz. Na mail o 22godz nikt nie odpowiada, dopiero nazajutrz o 10rano. Wszystkie rozmowy z Ryanair, moje dane są udokumentowane które przesłałam przy reklamacji.
Oczywiście jeszcze powiadomiłam mailem o problemie. Musiałam odprawić się na lotnisku i zapłacić 264 zł. Zwrociłam się o zwrot kosztów do firmy, odpowiedzieli że oni się logują bez problemu więc kasy nie zwrocą.Ich winy nie ma. Logują się, ale po mojej odprawie na lotnisku i po 2godz po wylądowaniu. Mieli dużo czasu ,żeby poprawić błąd i bezczelnie sugerują, że i ja i Ryanair wprowadziliśmy nieprawidłowe dane i dlatego nie doszło do odprawy.Za błąd sprzedawcy czyli Latamy.pl zapłaciłam ja. Nie polecam firmy.Podpisuje się nazwiskiem, nic nie skłamałam.J.Korytowska
Peru
Bardzo dobrze zorganizowany skomplikowany lot do Peru.Personel bardzo pomocny.Informacje czytelne.Caly lot w obie strony odprawiony beż naszego udziału.Nie było żadnych problemów z kartami pokładowymi ani z bagażem. Nastepny wyjazd tylko z LATAMY.PL
Wszystko Ok.
Jedyne nieudogodnienie że nie można…
Jedyne nieudogodnienie że nie można płacić kartą Visa
Szybko sprawnie i pewnie
Ogólnie dobrze. Do ideału brakuje.
Przy wylocie wszystko ok. Natomiast przy wylocie powinna być informacja sms potwierdzająca wylot i nr terminalu. W Paryżu jest spora odległość między terminalami i gdyby nie czujność taksówkarza byłaby nerwówka.
Nie do końca było fajnie
Nie do końca było fajnie. Zbyt późno przesłaliście kartę
pokładową.
WSZYSTKO PRZEBIEGAŁO ZGODNIE Z MOIMI…
WSZYSTKO PRZEBIEGAŁO ZGODNIE Z MOIMI OCZEKIWANIAMI. PLANOWO I PUNKTUALNIE DZIĘKUJĘ SŁAWEK
Positive experience
Polecam każdemu wykupić odprawę online, wszystko poszło bardzo sprawie i szybko, bez żadnych zastrzeżeń. Jak na pierwszy raz łatwe zarezerwowanie bilety, a także cena była dobra jak na długość pobytu. Sam lot był bardzo przyjemny a obsługa miła i chętna do pomocy.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.