3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Virkeligt ringe produkt og istemmer…

Virkeligt ringe produkt og istemmer andre: Gør mig trist at have tilføjet plastikspild i stedet for at gøre noget godt for planeten og penge ud af vinduet er selvfølgelig altid ærgerligt. Det er jo ikke lige en ting, man kan sælge videre!

23. december 2025

dårligt produkt

jeg må desværre også stemme i at deres lastswab IKKE virker til makeup og da jeg købte to, har jeg spild penge på dem. Deres feedback på min kritik var ikke tilfredsstillende, så jeg kan ikke anbefale at købe lastswab

22. maj 2023

Forstår ikke .....

Forstår ikke, hvorfor man ikke kan købe Lastswab uden det ligegyldige itui :/ Har efterhånden købt mange Lastswabs, da de som regel knækker efter cirka en måneds tid. Men når man er nød til at få et nyt itui med, hver gang man bestiller en ny Lastswab, så tvivler jeg på, hvor mange ressourcer der faktisk er sparet 😅 Har nu en samling af 8 flotte tomme itu’er, efter at have brugt LastSwab i ca et år.

31. oktober 2020

Besvarelse fra Lastswab

Tak for din feedback. Vi regner med snart at kunne tilbyde en LastSwab uden etui.

Hurtig leveringstid

Hurtig leveringstid, fint produkt. Make-up pinden er dog ikke helt nem at bruge.

25. maj 2020

Besvarelse fra Lastswab

Tak for din anmeldelse :) Vi kan anbefale at bruge LastSwab Beauty dyppet i lidt makeup-fjerner, creme eller naturlig olie.

Tværer helt ud

Fedt koncept, men ubrugeligt produkt. Jeg har lige taget vatpinden til makeup i brug, men i stedet for at fjerne overskydende mascara, tværer den det bare ud. Den gør det faktisk værre end inden brug af den :(

15. marts 2020

Besvarelse fra Lastswab

Hej Rikke, Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med din LastSwab Beauty. Vi anbefaler at bruge den dyppet i lidt makeup fjerner, cream eller lotion. Det kan være det er et brugbart tip?

Mega lang ventetid, dårlig kundeservice.

Jeg bestilte 7 lastswabs til blackfriday 29/11 2019. Da jeg intet hørte, men de havde trukket pengene, skrev jeg til kundeservice. Her viser det sig så, at nogle af de vatpinde, jeg har købt, har været udsolgt og først vil være på lager igen den 11/12. Det skal siges, at det var til en julegave. Jeg spørger om den kan nå frem til jul, hvortil de svarer lidt undvigende, at det jo er en travl tid, men det burde den kunne. Den 13/11 får jeg en mail om, at den er kommet på lager og afsendelse vil ske indenfor 4 dage altså senest den 17/12. Den 18/12 skriver jeg igen, nu 7 dage efter at varen var tilbage på lager. Den 21/12 får jeg besked om, at varen er på vej fra Holland. Den nåede ikke frem til jul, men den 27/12 får jeg en besked om, at PostNord har forsøgt at aflevere en pakke, selvom jeg var hjemme. Så finder jeg ud af, at Lastswab har givet mig et forkert pakkenr, så det var slet ikke min pakke. Min pakke er slet ikke sendt fra Holland endnu! Jeg modtager den 7/1 2020. Produktet er ikke noget at råbe hurra for, men jeg fik dem da. Jeg kan ikke anbefale at købe hos Lastswab, det gjorde jeg ellers i stedet for Ebay, da jeg stolede mere på en dansk virksomhed..

3. februar 2020

elendig service - dårligt produkt

Bestilte helt tilbage til 8. september 2019. pakken først modtaget 13.01.2020.
jeg vidste godt, at der var ventetid på leveringen, for det havde de meldt uden allerede inden jeg trykkede bestil - så den del var fin nok.
men den leveringstid blev slet ikke overholdt. henvendte mig et par gange og fik bare at vide at det nok bare var fragtfirmaet der skulle bruge lidt mere tid - på daværende tidspunkt nærmede julen sig nemlig. Det var tydeligvis et standard svar, og der blev slet ikke fulgt op på forsendelsen. det viste sig at pakken var blevet væk. som jeg godt ved ikke er deres skyld, men fragtfirmaet. men trods så mange henvendelser, forstår jeg ikke at der slet ikke er gjort noget for at følge forsendelsen til dørs. Kundeservicen er elendig. var bekymret for, om jeg nogensinde ville få mine varer.
Desuden et ret ringe produkt synes jeg- virker billigt og den lille plastik-beholder til opbevarig, er ret dingel, og næsten for lille. når man åbner den, sidder den så tæt på vatpindens hoved, at vatpinden ryger ud af den lille holder der er lavet til den.
så konceptet er fint. fact er bare, at man nu har endnu en ubrugelig ting til at ligge, som aldrig burde være produceret :/

Desuden bruger de DHL, som gør leveringen mere besværlig for modtager, da man på forhånd ikke får chancen for at vælge leveringstype, så når først der er leveret forgæves, skal man ind og lave en fuldmagt til DHL.

15. januar 2020

Føler mig snydt, dårlig markedsføring

Jeg bestilte d. 30 november 5 (forskellige) lastswabs. Jeg bestilte over deres hjemmeside - hvor det ikke på noget tidspunkt vises, at de varer jeg har bestil slet ikke er på lager. Jeg skriver nemlig nogle dage senere til deres kundeservice, hvor jeg spørger ind til; hvorfor pengene er blevet trukket fra min konto, uden at jeg har modtaget en mail med information om afsendelse af den. Det er først her jeg oplyses om de udsolgte varer, og at de formoder dem på lager d. 12 december. Jeg beder derfor om mine penge tilbage, indtil de kan afsende pakken, hvilket deres kundeservice ikke vil kommentere på. I dag er det d. 16 december og de har ikke modtaget information fra deres europæiske lager. Jeg sidder tilbage med en følelse af, at jeg er blevet en smule snydt. Hvilket er synd, når de har et lovende produkt, som jeg meget gerne ville være med til at udbrede.

Derudover kan jeg se, at de har ændret deres forside (på deres hjemmeside) til "all i want for christmas is you", hvilket er lidt vildledende, når de med næsten sikkerhed kan sige, at de ikke kan levere min pakke inden jul.

16. december 2019

Har endnu ikke modtaget min ordre

Har endnu ikke modtaget min ordre. I følge deres egne mails skulle jeg have modtaget den for ca. 4 uger siden. Nu holder de mig hen med emails om at den er på vej, og at jeg nu har fået et trackingnummer. Trackingnummeret eksisterer dog ikke, hvilket de også fortæller mig kan tage et par dage (4 uger nu...?)
Desuden undrer jeg mig over talrige stavefejl og formuleringsfejl på deres ellers fine hjemmeside. Jeg hælder mere og mere til at det er kinesisk svindel. Og de påstår endda at LastSwap er dansk opfundet?! Jeg tror oprigtigt talt at der er noget galt. Jeg kan ikke anbefale nogen at købe derfra! Det er mildest talt fishy med så mange fejl på hjemmesiden!

10. december 2019
Vis anmeldelser på alle sprog (29 anmeldelser)