MealTicket = FUP-FIRMA!!!! Jeg har op til flere gange forsøgt at bestille mad gennem MealTicket. Næsten hver gang har jeg ikke modtaget bestillingen og de har stadig ikke refunderet pengene. Når ma... Se mere
Jeg havde set mealticket fra løvens hule og synes ideen var fed men undrede mig over det ikke var mere udbredt. Nu er det endelig kommet til mit gymnasie og både jeg og mine klassekammerater var me... Se mere
Den ene gang jeg besluttede mig for at bestille mealticket, fik jeg ikke min mad. Herefter tog det cirka 2 måneder før jeg så endelig fik mine penge tilbage trods jeg skrev og ringede utallige gange... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kvalitets frokost til 26 gymnasier i sjællandsområdet.
Howitzvej 60, 2000, Frederiksberg, Danmark
- info@mealticket.dk
- mealticket.dk
MealTicket = FUP-FIRMA!!!!
MealTicket = FUP-FIRMA!!!!
Jeg har op til flere gange forsøgt at bestille mad gennem MealTicket. Næsten hver gang har jeg ikke modtaget bestillingen og de har stadig ikke refunderet pengene. Når man ringer til deres kundeservice får man en næsvis medarbejder i røret, der påstar at være ejer at butikken.
Jeg kan se på diverse medier at det er to unge drenge der står bag konceptet og lad mig bare sige det sådan her: DET KAN TYDELIGT SES I MÅDEN I DRIVER VIRKSOMHED PÅ.
Kunne aldrig finde på at handle der igen.
Prøvede at bestille mad gennem…
Prøvede at bestille mad gennem MealTicket, da jeg gerne ville prøve konceptet af. Var sgu overrasket over hvor nemt det var og hvor god maden var.
Ikke sidste gang jeg bruger MealTicket.
Jeg havde set mealticket fra løvens…
Nu er det endelig kommet til mit gymnasie og både jeg og mine klassekammerater var meget positivt overrasket over servicen. Alt mad kom til tiden og vi blev mødt med god service og ikke mindst fik en rigtig god og frisk frokost til ligeså meget som det normalt koster os i skolens kantine.
Klart en anbefaling herfra👍🏼
Kun gode oplevelser herfra
Kun gode oplevelser herfra! Altid frisk mad helt uden fejl i ordrerne 😄
Altid en fornøjelse hos MealTicket!
Altid en fornøjelse hos MealTicket!
Frisklavet lækker frokost til tiden! :D
Nemt, pålideligt og tilmed god service!
Har flere gange brugt mealticket som alternativ til skolens kantine. Super udvalg, rimelige priser, og pålidelig levering. Fantastisk koncept der er kommet for at blive!
effektivt og lækkert
Jeg benyttede Meal Ticket til et uni-kursus. Det fungerede helt upåklageligt og budet var hurtig til at levere min mad korrekt på trods af mange bestillinger!
Fantastisk
Fantastisk, nemt og pålideligt. Priserne er meget rimelige, maden kommer til tiden og så har de en fantastisk service!
Vanvittig fedt og relevant koncept
Vanvittig fedt og relevant koncept - og det fungerer bare!
Super fedt koncept!
Super fedt koncept!
Det er virkelig en smart løsning, og man kan altid regne med høj kvalitet og pålidelighed. Har kun haft gode oplevelser med MealTicket 👍🏼
Wauw!🥑
Mest pålidelige frokostleverandør jeg…
Mest pålidelige frokostleverandør jeg har prøvet! Og så spiller det bare, hver eneste dag. Mealticket er der sgu bare når man skal bruge dem 🤩
Mealticket
Mealticket, et unikt koncept til gymnasier. Det redder den ellers kedelige kantinemad og frokost og gir lige det ekstra boost til hverdagens vanskeligheder der kan forekomme på gymnasiet. Kan stærkt anbefale det til nuværende og kommende gymnasieelever, det sad ihvertfald lige i skabet for mig :D
Fremragende avokadomadder
Fremragende avokadomadder! kan varmt anbefales.
Super lækker mad og god og venlig…
Super lækker mad og god og venlig service. Skal helt sikkert bruge Mealticket fremover, når jeg skal have frokost!
Altid lækker mad og venlige…
Altid lækker mad og venlige leverandører 😄
Maden kommer ikke når man bestiller
Maden kommer ikke når man bestiller, samtidig med at der går op til flere uger før pengene kommer retur samt de lovene rabatkoder aldrig bliver sendt. Alt i alt mange løse ender der ikke fungere, og en generel dårlig oplevelse.
Den ene gang jeg besluttede mig for at…
Jeg skal virkelig se en udvikling før jeg bliver helt solgt, men vild er jeg med ideen!
50% af gangene fik jeg enten ikke min…
50% af gangene fik jeg enten ikke min mad overhovedet ellers så fik jeg noget andet end jeg bestilte
Folk får ikke deres mad hvergang de bestiller
Jeg har oplevet at flere ikke har fået deres mad selvom de har bestilt i god tid, og bare har fået deres penge tilbage. Derudover er mealticket alt for dyrt generelt