LA Sisters Anmeldelser

3,9

Ik schrijf eigenlijk bijna nooit reviews, maar ik vond dat ik het vandaag toch even moest doen. 🩷 Ik had een cadeaukaart besteld waarbij je uit drie kleuren kon kiezen. Ik had de roze gekozen, m... Se mere

OBSESSED with LA sisters. Mijn halve garderobe = LA sisters. Het is altijd zo’n goede kwaliteit en de items zijn precies de kledingstukken die ik in mijn garderobe mis en nergens anders vinden kan. He... Se mere

Service en kwaliteit van de kleding erg slecht! Eind november twee joggingpakken besteld, waarvan 1 ontvangen. Meerdere keren gemaild, erg onduidelijke reacties ontvangen. Uiteindelijk is mijn... Se mere

De klantenservice van LA sisters is bereid om met je mee te denken in een oplossing. Ik had een broek aangeschaft met glitters alleen door een fabrieksfout vielen de glitters er snel af. ( kan gebeure... Se mere

1. Dametøjsbutik

LA Sisters is more than a fashion label— it’s a vision brought to life by two sisters using the initials of their names, Loïs and Amber. ''LA meets LA and from there an idea was born.''

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super!

Ik heb heel veel kleding bij LA Sisters door de jaren heen besteld en altijd tevreden met de kwaliteit en klantenservice!

Top!

Wederom super tevreden met mijn bestelling. Altijd snelle verzending en de meiden reageren altijd snel op berichten/ emails. Een van mijn lievelings webshops!

8. marts 2025

Favo merk

Al jaren trouwe klant en nog steeds blij met alle items die in mijn kast hangen. Mijn favoriete merk. Hele lieve meiden ook!

Heel tevreden!

Al vaker meerdere bestellingen gedaan bij LA Sisters en altijd heel tevreden geweest! Klantenservice is ook top, wanneer ik vragen heb krijg ik snel reactie. Aanrader!

10. januar 2025

Snelle levering

Heb al super vaak bestelt bij LaSisters en echt hele goeie service. Pakketjes komen heel snel binnen, meestal al de volgende dag!

2. april 2025

Leuke items en fijne klantenservice!

Ik bestel graag bij LA Sisters. Naast dat ze super leuke items hebben van goede kwaliteit, hebben ze ook een fijne klantenservice. Bij vragen over items en/of leveringen, heb ik tot nu toe ervaren dat ik snel reactie krijg. Zowel via de mail als via een insta DM!

Good service for years

Ik bestel al jaren bij LA Sisters en ontvang altijd goeie en snelle service! Ik heb pieces gehad die na 4 jaar nogsteeds goed waren!! De quality is crazy good. Als ik 1 merk kan aanraden zijn hun het wel!!!

Perfect

Snelle levering en de items zitten ook enorm lekker. De lengte van de broeken zijn ook perfect (zelf ben ik 1,73).

1. april 2025

supergoede kwaliteit en…

Het merk is van supergoede kwaliteit en het word altijd netjes en leuk opgestuurd. De content en verschillende modellen/influencers die het merk dragen zien er altijd mooi uit!

Top bedrijf!

2 pakken gekocht en wat een heerlijke stof, lekker warm en ook perfect qua lengte voor iemand die 1.80 is. Wel raad ik aan om je een maatje groter te kopen.

14. februar 2025