Kidsmicrofoon aangekocht als Kerstcadeautje voor onze kleinzoon. Jammer genoeg was er een blijvende zwarte vlek in het midden van het scherm te zien bij gebruik wat zeer storend was en wat een deel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
HIER NIET KOPEN! POSITIEVE REVIEWS ZIJN NEP! WORDT NIETS GELEVERD Zeer onbetrouwbare dropshipper. Tot op heden 2 weken verder, niets geleverd. Geen enkele reactie op mails en contactformulier op d... Se mere
Mijn pakketje was zoekgeraakt, maar de klantenservice heeft direct een nieuwe gestuurd als extraatje zat er ook nog een leuk speelgoedje bij top service!
Mooi opgelost!
Pakketje was zoek kan gebeuren na wat heen en weer mailen toch een nieuwe verstuurd gekregen mijn kleinzoon is er super blij mee. Top service!
Dure miskoop.
Je wordt een beetje misleid door de afbeeldingen. Ik kocht de Dreamhut, 2 pakketten. Maar het is van een bedenkelijke kwaliteit. Ik wist de afmetingen maar het is veel kleiner dan verwacht. Het zijn net iets steviger rietjes, en veel te weinig materiaal voor die prijs. Daar gaan de kids niet veel plezier aan beleven. Dure miskoop!
Snelle levering, kwaliteit is hoogwaardig en de kids hebben plezier
Er is maar 1 woord hiervoor wauw!
Zeer tevreden over Lumelie
Zeer tevreden over Lumelie. Bestellen ging makkelijk, levering was snel en de kwaliteit van de producten is top. Alles kwam netjes overeen met de verwachtingen. Betrouwbare webshop, ga hier zeker vaker bestellen.
Dropshipper van chinese brol
Dropshipper van chinese brol. Geen CE label.
fijne ervaring + betaalbaar speelgoed…
fijne ervaring + betaalbaar speelgoed wat je tegenwoordig bijna nergens meer vind 👍🏻
Opgepast vermoedelijk frauduleuze nep-website!!
Opgepast: vermoedelijk frauduleuze nep website!! Bestelling nog steeds niet ontvangen, als ik tracking nummer opzoek wordt website door mijn beveiliging geblokkeerd als nep-website.
Goede kwaliteit
Wat ik vooral fijn vind, is dat je hier goede kwaliteit kunt krijgen zonder dat je meteen veel geld hoeft uit te geven. Ideaal voor ouders die praktische en betaalbare spullen zoeken voor hun kinderen.
Top webshop leuk en leerzaam speelgoed!!
Ik heb een gepersonaliseerde trui voor mijn broertje gekocht maar kwam er later achter dat ik per ongeluk de verkeerde maat had geselecteerd. Na een mailtje naar de klantenservice was het snel geregeld. De trui kwam zelfs eerder binnen dan ik had verwacht. Topservice!
BENDE OPLICHTERS
BENDE OPLICHTERS - LEVEREN NIET - GEEN REPLY OP MAILS
HIER NIET KOPEN! POSITIEVE REVIEWS ZIJN NEP!
HIER NIET KOPEN! POSITIEVE REVIEWS ZIJN NEP!
WORDT NIETS GELEVERD
Zeer onbetrouwbare dropshipper. Tot op heden 2 weken verder, niets geleverd. Geen enkele reactie op mails en contactformulier op de website! Pas op! Verkoopt Chinese troep voor de hoofdprijs. Als je wil annuleren en/of retourneren reageren ze niet.
Ik ben helaas niet zo tevreden met de…
Ik ben helaas niet zo tevreden met de klantenservice van Lumelie. Na het bestellen van twee producten kreeg ik het bericht dat het afgeleverd was. Echter, het pakket helemaal niet aan mijn adres geleverd en er was ook geen bericht achter gelaten waar dan wel. Na de klacht gemeld te hebben, hebben ze mij erg in de kou laten staan en hebben ze mij verwezen naar de pakketdienst voor verduidelijking. Op de vraag welke pakketdienst zij dan gebruikten, kreeg ik geen antwoord meer. Lumelie nam nergens meer verantwoordelijkheid voor. En ik ben 80 euro lichter. Ik koop nooit meer bij hen.
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, ze verkopen een kinder microscoop van 100 euro (zogenaamd afgeprijsd naar 50 euro)
Maar EXACT dezelfde microscoop koop je op TEMU voor 18 euro. Dit soort dropshippers zijn niets meer dan oplichters. Promoten hun producten op sociale media, en helaas zijn er veel oudere mensen die er in trappen en VEELS TE VEEL betalen. Trap hier a.u.b. niet in, dit zijn geldwolven die spotgoedkope producten van china voor meer dan de dubbele prijs verkopen. De foto's op hun website grotendeels met AI gegenereerd.
Bovendien staat er in de voorwaarden "Artiekelen onder korting kunnen niet geretourneerd worden"
Al hun artiekelen staan in de korting. Ze proberen zichzelf dicht te timmeren om maximale winst te pakken.
Perfect!
Ik heb een microscoop voor mijn nichtje gehaald en ze vind hem geweldig! Fijn dat ze een even met iets anders bezig kan zijn in plaats van de tablet.
Goede website!!
Bestellen ging makkelijk en de website is duidelijk. Het product ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. De verzending duurde wel iets langer dan normaal, maar dat was al aangegeven.Verder was alles goed geregeld en zou ik hier alsnog opnieuw bestellen.
Kidsmicrofoon aangekocht als…
Kidsmicrofoon aangekocht als Kerstcadeautje voor onze kleinzoon.
Jammer genoeg was er een blijvende zwarte vlek in het midden van het scherm te zien bij gebruik wat zeer storend was en wat een deel van het te bekijken voorwerp bedekte. Na een paar mails heen en weer hebben we toch een nieuwe gekregen.
Top?
levering duurde lang, maar dit is al aangegeven in het begin, een hele fijne contact gehad met de klantenservice. Eenmaal de producten binnen heel blij ermee!
Læs mere om andre typer anmeldelser.