Laserverket Anmeldelser 58

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Håkan som behandlade mig var lugn och proffsig under min laserbehandling med Co2. Jag var lite nervös innan att smärtan skulle vara alltför svår att hantera och göra hela behandlingen obehaglig, men... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra rådgivning via videosamtal. Byggde stort förtroende genom att rekommendera mig vänta ett par månader så att solbrännan skulle gå ner lite och att det inte skulle bli synliga märken pga det. Fin mo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personligt och professionellt bemötande. Nu inne på 7:e dygnet som nikotinfri. Behandlingen har hjälpt mycket. Inte känt nikotinsug men däremot fått arbeta med mitt inlärda beteende. Är nöjd med hj... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Skintag removal

Jätte nöjd. Super fint resultat. :-)

25. juni 2025

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack! Kul att höra att resultatet blev superfint.

gillade bemötandet,informationen

gillade bemötandet,informationen, tydlig kommunikation men är inte riktigt nöjd med resultatet av behandlingen. snart blir det 6 veckor. kanske blir det då. vet inte. hoppas på det iallafall.

2. december 2025

Besvarelse fra Laserverket

Tack för ditt omdöme. Vi vill gärna hjälpa dig hela vägen till ett resultat du är nöjd med. Normalt kan det behövas flera behandlingar för att uppnå önskat resultat. Boka gärna ett återbesök så tar vi nästa steg direkt.

Bra bemötande och laserbehandling

Besökte Laserverket för att med laser få bort melasma i ansiktet. Stor effekt efter första gången - först mörkare fläckar och rejält flammig i ansiktet sedan efter ngr dagar krympte fläckarna till mindre ”prickar” som efter en vecka började flagna. Två veckor efter behandlingen mycket jämnare hudton och tror det kommer bli ännu bättre! Bra bemötande och snabb respons på frågor. Rekommenderas!

23. oktober 2025

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack för din recension och rekommendation! Vi är glada att både resultat, bemötande och svar på dina frågor upplevdes bra. Du är varmt välkommen tillbaka.

Toppen ställe

Ett bra mottagande och proffsigt utförande

23. oktober 2025

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack! Vi är glada att du upplevde ett bra bemötande och ett proffsigt resultat.

Utmärkt resultat

Bra bemötande och mycket nöjd med resultatet.

23. september 2025

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är mycket nöjd!

Rekommenderar!

Man fick snabbt tid och behandlingen var enl förväntan. Jättetrevligt bemötande

17. juli 2025

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack för omdömet. Kul att både bemötande och behandlingen var enligt förväntan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Besvarelse fra Laserverket

Tack för din återkoppling. Ibland behövs fler än en behandling för att helt ta bort hudförändringar, vilket är normalt. Vi vill gärna hjälpa dig vidare och erbjuder därför ett kostnadsfritt återbesök så vi kan bedöma och fortsätta behandlingen. Kontakta oss gärna för att boka en tid. Mvh Laserverket

Jättebra

Jättebra! Kommer återkomma

2. juni 2025

Besvarelse fra Laserverket

Tack för din recension. Kul att du är nöjd. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag var mycket stressad inan min…

Jag var mycket stressad inan min besök,men docktorn var väldigt tålamodig och forskitig med mig.Fick bedövning på min födelsemärke som var på ansiktet.Mycket nöjd med resultatet efter det.
Rekomenderar starkt.

20. maj 2025

Besvarelse fra Laserverket

Tack så mycket för din fina och ärliga recension! Vi är glada att du kände dig lugn och väl omhändertagen under besöket, och att du är nöjd med resultatet. Stort tack för din rekommendation – du är varmt välkommen tillbaka! 🌟😊

Topp betyg!

Riktigt bra och trevlig ställe.
Blev bra bemött och det var en super trevlig klinik. Nöjd med hela besöket.

6. maj 2025

Besvarelse fra Laserverket

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du trivdes hos oss och kände dig väl bemött. Det gläder oss att du är nöjd med hela besöket! 🌟😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var bra med kalluftsduschen

Det var bra med kalluftsduschen. Jag blev förberedd på momenten som kom, även vad som skulle komma dag 2 o kommande vecka.
Jag återkommer gärna för det var en bra behandling mina solfläckar ser man mycket lite av de försvann nästan.

8. maj 2025

Besvarelse fra Laserverket

Tack för din fina recension! Vi är glada att du kände dig väl förberedd och omhändertagen. Du är varmt välkommen tillbaka när du vill 🌟😊

Fantastiskt bra

Fantastiskt bra,

23. april 2025

Tack så mycket! Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🌟😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemött och fina resultat av…

Trevligt bemött och fina resultat av coolpeel laserbehandling. Rekommenderar varmt Laserverket och Håkan. Lena

17. april 2025

Besvarelse fra Laserverket

Tack så mycket Lena för din fina rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med både bemötande och resultat av din CoolPeel-behandling. Varmt välkommen tillbaka 🌟😊

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.