Laserverket Anmeldelser 58

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Besökte Laserverket för att med laser få bort melasma i ansiktet. Stor effekt efter första gången - först mörkare fläckar och rejält flammig i ansiktet sedan efter ngr dagar krympte fläckarna till min... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Håkan som behandlade mig var lugn och proffsig under min laserbehandling med Co2. Jag var lite nervös innan att smärtan skulle vara alltför svår att hantera och göra hela behandlingen obehaglig, men... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personligt och professionellt bemötande. Nu inne på 7:e dygnet som nikotinfri. Behandlingen har hjälpt mycket. Inte känt nikotinsug men däremot fått arbeta med mitt inlärda beteende. Är nöjd med hj... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsigt, trevligt och varsamt i en lugn miljö.

Jag tog bort olika märken med co2-laser och blev mycket nöjd med resultatet. Laserverket kändes tryggt och proffesionellt.

19. februar 2026

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack för din feedback! Härligt att höra att behandlingen kändes trygg och att du är nöjd med resultatet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag var där för att ta bort ett fibrom…

Jag var där för att ta bort ett fibrom med laser.
Det gick väldigt bra!
Jag är nöjd!

12. februar 2026

Besvarelse fra Laserverket

Tack för din fina kommentar – vi är glada att höra att behandlingen gick bra och att du är nöjd med resultatet.

Jag rekommenderar

Jag rekommenderar! Kommer besöka de igen.

9. februar 2026

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack för rekommendationen – vi ser fram emot att ses igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande och saklig…

Trevligt bemötande och saklig information om behandlingen som gett precis den effekt jag förväntat mig.

27. januar 2026

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack! Toppen att informationen var tydlig och att behandlingen gav önskad effekt.

Professionella

Jätte enkelt att hitta dit, lätt bokning, trevlig och kunnig personal!

29. januar 2026

Besvarelse fra Laserverket

Tack för omdömet! Vi är glada att personalen upplevdes kunnig och trevlig.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, tryggt. Allt gick smidigt och fort. Kan verkligen rekommendera Laserverket och Håkan.

28. januar 2026

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack för ditt omdöme och rekommendationen. Det uppskattas verkligen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag är väldigt missnöjd med mitt besök…

Jag är väldigt missnöjd med mitt besök på Laserverket. Behandlingen gav inga resultat överhuvudtaget, vilket var väldigt frustrerande. Känns som bortkastade pengar.

14. januar 2026

Besvarelse fra Laserverket

Tack för din återkoppling. Det är beklagligt att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.
Vid tatueringsborttagning uppstår resultatet inte omedelbart. Lasern bryter ner färgpartiklarna, men det är kroppens egna processer som successivt för bort dem, vilket normalt tar flera veckor innan förändring kan bedömas. Tre veckor är alldeles för tidigt för att kunna avgöra behandlingsresultat.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Behandling som gör skillnad!

Behandling som gör skillnad!
Redan efter en behandling ser jag resultat, ser fram mot nästa behandling!

15. december 2025

Besvarelse fra Laserverket

Stort tack! Vi uppskattar din feedback och ses snart igen.

Rådgivning mkt förtroendeingivande

Bra rådgivning via videosamtal. Byggde stort förtroende genom att rekommendera mig vänta ett par månader så att solbrännan skulle gå ner lite och att det inte skulle bli synliga märken pga det. Fin mottagning och proffsigt även på plats.

16. december 2025

Besvarelse fra Laserverket

Tack för din fina recension! Skönt att höra att både videosamtalet, rekommendationen och behandlingen på plats gav en bra helhetsupplevelse.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.