Wat verwacht je van een verhuurservice… snelle levering, goede klantenservice en top producten en dat is drie keer raak! Voor teamuitje lasergame sets met rookapparaat gehuurd. Veel lol gehad!!... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een goede beslissing om via dit bedrijf de laserguns te bestellen!! OP tijd bezorgt, een goede handleiding erbij en ze denken met je mee! snel contact via telefoon en per mail kortom, een hele... Se mere
We hebben enorm genoten van de Silent Disco! Door onze eigen fout hadden wij de headsets te laat opgehaald, waardoor PostNL ze had teruggestuurd. Na een telefoontje met Daniek was alles opgelost. Binn... Se mere
Top ervaring! Erg leuke groepsactiviteit om te doen, en eenvoudig te organiseren. Bogen zijn makkelijk in elkaar te zetten en er zijn veel mogelijkheden voor verschillende spellen. Goede service van... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- klantenservice@huurbijdaniek.nl
- lasergamesethuren.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Koptelefoons voor silent disco
Ik heb voor een feest silent disco koptelefoons gehuurd met disco lampen. De service was ontzettend goed. Door een fout van post.nl was per ongeluk het pakket bij een verkeerd adres bezorgd. Maar dit werd met één telefoontje direct opgelost door Huurbijdaniek.nl! Ik kan het iedereen aanraden en zou de volgende keer weer bij hem iets huren voor een geslaagd feest. Ook super makkelijk retour zenden na afloop met de bijgeleverde retoursticker!
Vriendelijk personeel, goede service
Mooie lasergame set gehuurd voor verjaardagspartijtje.
Was erg geslaagd, de kinderen hebben zich super vermaakt.
Ga hier zeker nog een keer een set huren.
Goede ervaring
Super breed assortiment en heel behulpzame klantenservice! Vriendelijke werknemers die voor je klaar staan :)
Prettige persoonlijke communicatie
De archery tag spullen waren van goede kwaliteit. De prettige website en snelle reactie (binnen een minuut persoonlijk telefonisch contact) waren erg prettig. Het afhalen en terugbrengen (waar ik zelf voor gekozen heb) was snel geregeld. We hebben een erg leuke activiteit met elkaar gehad dankzij HuurbijDaniek.nl!
Concept is prima, uitvoering minder
Concept is prima, manier van reserveren ook en handleiding duidelijk.
Helaas deden niet alle guns het en waren de batterijen van sommige guns ook heel snel leeg (minuten, geen uren).

Besvarelse fra HuurbijDaniek.nl
Super service
Super service, de spullen werden eerder geleverd en daar werd ik netjes van op de hoogte gesteld. Retour sturen ging makkelijk, alles was aanwezig. Het was erg leuk om de set te gebruiken.
Contact was duidelijk en prettig
Contact was snel gelegd. Afspraken goed nagekomen. Lasergame spullen zelfs een dag eerder dan gepland. Goede instructies. Kinderfeestje was geslaagd!
Prima geregeld allemaal
Prima geregeld allemaal! De spullen zijn prima in orde, er was even wat onduidelijkheid over de werking maar Daniek was ook op zaterdagavond goed bereikbaar om ondersteuning te geven!
super leuk! en makkelijk
Heel makkelijk te reserveren. Als je een vraag hebt zijn ze goed te bereiken. Ik was op kamp met de middelbareschool en heb de silent disco op hete post nl punt laten komen dicht bij onze locatie. Even ophalen en daarna uitpakken maar. Er zaten duidelijke instructies bij en alles was in orde. Ook het terug sturen was makkelijk en dit hebben we weer op de afgesproken dag gedaan bij een post nl punt.
Het is echt een feest met deze silent disco koptelefoons. Ontzettend leuk!
Alles verliep super!
Super goede service. Het contact liep erg fijn en snel. De lasergame spullen zijn netjes geleverd op het gevraagde afleverpunt. De uitleg van alle materialen stond er ook netjes bij. Op de dag van de uitvoering was er ook iemand beschikbaar voor eventuele vragen. Onze vraag was snel beantwoordt waardoor we gauw weer verder konden met de activiteit.
De kinderen hebben ontzettend genoten van het lasergamen.
De spullen waren op tijd geleverd
De spullen waren op tijd geleverd. top spullen om mee te werken en extra's om het persoonlijk mooier te maken.
Top activiteit
Ik heb fijn gesproken met Daniek. Bedankt voor het meedenken Daniek!
De kist is met veel zorg en zelfs extra’s aangeboden. Er is meer dan genoeg aan guns geleverd en je hebt het pakket zeer op tijd in huis. De kinderen waren enorm fanatiek en hebben enorm genoten van hun laatste klassenuitje. Ik ben op school actief betrokken bij nog meer klassen en zal deze activiteit bij HuurbijDaniek zeker adviseren.
Top!
Het contact met het bedrijf is erg goed, ze zijn goed bereikbaar. De spullen kloppen, worden optijd geleverd en alles is goed uitgelegd. Zeer tevreden!
Goed materiaal en goed verzorgd aangeleverd
Zeer tijdig is het materiaal op keurige wijze ontvangen. De instructies voor het gebruik zijn duidelijk en de leerlingen hebben op dit klassenfeest veel plezier beleefd aan het lasergamen. Aanrader!
Daniek bedankt.
Zeer vriendelijk geholpen
Alles netjes in koffer mee gekregen en alles zag er schoon en goed uit , simpel aan te sluiten en de avond is perfect verlopen, het was een groot succes iedereen vond het heel gaaf , heel vriendelijk geholpen en geen moeilijk gedoe, en de prijs is prima en zeker niet te duur, komen zeker nog een keer terug
Snelle afhandeling en duidelijk en…
Snelle afhandeling en duidelijk en compleet pakket.
De levering was ruim op tijd
De levering was ruim op tijd, apparatuur werkte goed. 1 verkeerd snoertje geleverd maar was gelukkig geen probleem.
handig, goed & makkelijk
Heel makkelijk je kan ze ophalen bij een postNL punt en de volgende dag weer terug sturen. Prima uitleg erbij en goede spullen.
Hele snelle en goede service
Hele snelle en goede service. We hebben genoten van de lasergames.