Sats på at varen passer og det er fine trøjer. Men deres retur-varer proces er minus service orienteret mod kunderne og køber betaler retur fragt!
Vi havde bestilt nogle julegaver til knægten, og grundet travlhed, var der lidt forsinkelse på leveringen, men information og samtaler med kundeservice var helt igennem uovertruffen.. Fantastisk serv... Se mere
Bestilte julegaver 26/11-20 - pengene bliver trukket med samme. Skrev med LA ROSA 15/12-20 og rykkede for min pakke, hurtigt svar, hvor de beklagede at nogle varer var forsinket. Blev senere pr. mail... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DANISH COPENHAGEN BASED STREETWEAR BRAND
EGILSGADE 30, KLD. TH., 2300, COPENHAGEN S, Danmark
- +45 53265363
- info@larosaclothing.com
- larosaclothing.com
Andre kiggede også på
Retur-varer processen er triviel
Dårlig kvalitet dårlig service dårlig levering
Købte en cap som skulle leveres inde for 2-4 dage fik den først efter 10 dage da jeg så endelig modtog den var kvaliteten rigtig skuffende så jeg ville sende den retur her måtte jeg igen vendte 5 dage på svar jeg har så fået lov til at sende den retur de dækker ikke levering fair nok men nu koster levering så mere end den havde gjort da den skulle sendes. Meget skuffende kan ikke anbefales
Elsker la Rosa
Elsker la Rosa. Frisk, lækkert og hurtigt og nemt. 5 ud af 5
Fin side
Super god hjemmeside, overkommelige priser.
Min kærestes yndlingsmærke, så derfor bestiller jeg tit derfra, har aldrig oplevet nogle problemer med dem. Leveringstiden er ca 2-3 dage, så intet at brokke sig over der, og har altid fået det jeg har bestilt.
Den eneste grund til de ikke får 5 stjerner er, at man skal købe for mindst 499kr for at få gratis fragt, og da jeg lagde en ting i kurven til 299 og en til 199, manglede jeg 1kr for at få gratis fragt, hvilket jeg synes er lidt dårligt lavet..
Sønnen købte en hvid jakke med sort…
Sønnen købte en hvid jakke med sort velour sidste år i marts. Da den skule rengøres, blev den sendt til rens, hvilket var den mulighed, der var for den pågældende jakke. Renseriet beklagede, da jeg hentede jakken, havde de vedhæftet et brev, som jeg blot skulle sende til La Rosa, da der var farveafsmitning ned langs hele lynlåsen, og La Rosa skulle refundere jakken.
Pyhhh fik svar tilbage fra La Rosa, de havde produceret denne jakke i 7 år, og ingen problem med at få den renset på Gammel Kongevej. Afviste reklamationen.
Jeg skrev igen, der stod ingen steder i jakken, at den kun kan renses på Gammel Kongevej, den var renset efter de forskrifter der fremgik i jakken, så det var en reklamation. Hørte ikke fra firmaet, ringede, lagde adskillige beskeder på deres svarer, at de skulle ringe tilbage. Langt om længe tog en telefonen en dag, og forsøgte at fedte mig af med, at køb efter to uger kunne man ikke få sine penge tilbage, og den var jo over et år gammel. Jeg forklarede ham købeloven gælder i 2 år, og jakken var under et år, og der var tale om en reklamation, ikke fortrydelses køb. Han skulle så lige tale med chefen, og ville ringe tilbage. Det gjorde han så også, sagde chefen havde svaret på min mail, hvortil jeg forklarede "ja den første mail". Han kunne ikke gøre andet, jeg bad om chefens navn, den ´ville han ikke oplyse/kunne ikke huske. KØB ALDRIG DER!

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Kundeservice og kvalitet i høj kvalitet
Fik desværre leveret forkert størrelse.
Oplevede til gengæld top klasse og hurtig service, da jeg gjorde opmærksom på det.
Helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler La Rosa tøj.
Lige som den gode service, er tøjet også af høj kvalitet.
Virkelig fed oplevelse
Virkelig fed oplevelse. Meget billigt og stilrent tøj. Rigtig rigtig hurtig levering. Dog lidt lille i størrelsen, men vi snakker mili centimeter. Men det gøre slet ikke noget. Fordi pengene værd👌
Virkelig fed service!
Virkelig fed service!
Total servicemindede og virkelig fede personer som står bag dette brand!
Nu er julegaven til manden i hus og jeg glæder mig til at modtage den.
Her skal helt sikkert handles mere, det er ihvertfald ikke sidste gang :)
Det bedste
Bedste kvalitet. Der har aldrig været noget problem med tøjet eller andet. Kundeservicen er altid smilende og hjælpsomme. Det er en klart anbefaling herfra.
KVALITET
Dem her! De er klasse! Der sidder nogle her og virkelig gør deres arbejde med kvalitet! Den service jeg selv som kunde har fået er helt exceptionelt. Fem stjerner herfra, og sleeeet ikke sidste gang jeg handler der!
Hurtig og god levering!
Kundeservicen svarer ekstrem hurtigt!
Fortsæt det gode arbejde!
Hurtigt levering og tøjet er i…
Hurtigt levering og tøjet er i topkvalitet. Modtog min ordre efter kun 2 dage.

Virkelige god varne kom rat hurtige
Virkelige god varne kom rat hurtige
De har virklige god service 100% anbefaling her fra

Varm anbefaling
Super service og hurtigt respons ved spørgsmål! over all en super god oplevelse!

Beste service
Beste service jeg har oplevet skulle bytte noget tøj som kostede 700 så jeg spurgte medarbejder hvad han synes han gav mig to sæt som tilsammen kostede 800 kr og sag at det er på butikkens regning

Sønnens absolutte yndlingsbrand
Sønnens absolutte yndlingsbrand
Kunne han, så sov han i La Rosa
Så en pyjama i sortimentet
Tøjet er altid super kvalitet, holder både form og farve efter tøjvask
Vi var uheldige at der var et lille hul i den nye tee og straks blir der sendt en ny, sindsygt god kundeservice
Tøjet blir sendt samme dag det blir bestilt og ellers kan det hentes i shoppen

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Jeg har aldrig i mit liv handlet med…
Jeg har aldrig i mit liv handlet med dårligere samvittighed på en hjemmeside hvor man ikke kan returnerer en vare og fået refunderet beløbet tilbage dette kan simpelthen ikke passe dårligste oplevelse nogensinde
-Dårlig Handel kan ikke anbefales

Modtog en beskadiget tshirt
Modtog en beskadiget tshirt. Efter én mail frem og én tilbage var der en ny tshirt på vej.
Klasse service.

Det kan klart anbefales
Det kan klart anbefales. Tøjet er i virkelig god stand og har et virkeligt lækker stof. Størrelsen passer perfekt, og der er generelt gode priser til god kvalitet.

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Et brand der kan noget på kvalitet
Et brand der kan noget på kvalitet! Har vasket tøjet flere gange og det holder stadig, hvor jeg synes andre mærker som har samme varer ikke holder. Rigtig god service og rigtig flink fyr - fik endda en tote bag med gratis.

Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside, og lyn hurtig til at svare, og skide flinkt personale! De sendte os to nye kasketter uden noget problem efter der var fejl på nummer 1, og på den anden gik i stykker ved et uheld. Super god kvalitet! Og jeg vil anbefale La Rosa til alle!❤️