Sats på at varen passer og det er fine trøjer. Men deres retur-varer proces er minus service orienteret mod kunderne og køber betaler retur fragt!
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Dem her! De er klasse! Der sidder nogle her og virkelig gør deres arbejde med kvalitet! Den service jeg selv som kunde har fået er helt exceptionelt. Fem stjerner herfra, og sleeeet ikke sidste g... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DANISH COPENHAGEN BASED STREETWEAR BRAND
Kontaktoplysninger
EGILSGADE 30, KLD. TH., 2300, COPENHAGEN S, Danmark
- +45 53265363
- info@larosaclothing.com
- larosaclothing.com
Synes at det var super nemt
Synes at det var super nemt, at få fat i en meget fed kasket til en bolig pris

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Jeg bestilte en jakke og den blev…
Jeg bestilte en jakke og den blev leveret ingen problemer der, men den kom i forket størelse og jeg kan ikke se den oprindelige størelse fordi mærket i nakken er blevet klippet af (sådan var den da jeg modtog den) har prøvet i en uge næsten to at ringe til kundeservice men de tager ikke telefonen..

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Gode til at svare - knap så god service
Bestilte julegaver 26/11-20 - pengene bliver trukket med samme. Skrev med LA ROSA 15/12-20 og rykkede for min pakke, hurtigt svar, hvor de beklagede at nogle varer var forsinket. Blev senere pr. mail lovet en lille gave med pakken som plaster på såret. Min pakke kunne afhentes 21/12-20. Alle mine varer var der, men den ene i forkert størrelse og ingen gave.
Har nu brugt 1,5 måned på at returnere og refunderet 2 varer pga et ikke gennemskueligt retursystem. Og kan nu ikke længere få t-shirten i den rigtige størrelse og til rabatpris.

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Super service og deres tøj er en rigtig…
Super service og deres tøj er en rigtig god kvalitet

Kunde hos LaRosa....
Hurtigt, Nemt og godt. Fik min bestilling meget hurtigt i fornem pakke. Fint

Pisse godt
Der gik 3 dage og det var virkelig nemt og hurtigt. Alt i alt pisse godt (og fedt tøj)

julegaver
Vi havde bestilt nogle julegaver til knægten, og grundet travlhed, var der lidt forsinkelse på leveringen, men information og samtaler med kundeservice var helt igennem uovertruffen.. Fantastisk service og overskud i en travl tid.. At vi ovenikøbet fik en lille gave med som tak for tålmodigheden, gør oplevelsen endnu bedre.. Vi har handlet hos dem før, og kommer med garanti til at gøre det igen.
Godt nytår til alle. :-)

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Bestilte igår kl 15.40 og modtog idag…
Bestilte igår kl 15.40 og modtog idag 10.20. Det er bare iorden. Tak for super service til både jer og fragt firmaet Dao

Virkelig god service!
Virkelig god service!
Får ordren fremsendt et par dage efter! Har aldrig oplevet problemer med nogle af varerne.
Endnu en gang tak for den gode service!

Rigtig god service
Rigtig god service, samt produkt og hurtig levering

Besvarelse fra LA ROSA COPENHAGEN
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.